Filter
MSc
Pacing: Alle

Beste På nett MScs i Equine studier 2019

Master of Science grader er avanserte akademiske programmer som tilbys ved høgskoler og universiteter for studenter som allerede har oppnådd en bachelorgrad. Tjene en mastergrad kan føre til større faglige og personlige muligheter for nyutdannede.

Studenter som er lidenskapelig om hester, vil kanskje fokusere på hestestudier. Dette området utforsker ofte temaer som hestetrening, hestfasilitetstyring, hestavl, hestepersonlighet og atferd, hestens helse og forebyggende omsorg.

På nett Master of Science i Equine studier

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:
MSc | MA | BSc'er

1 Resultater i Equine studier

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette programmet innebærer en grundig vitenskapelig tilnærming til å håndtere helse og velferd, reproduksjon, oppførsel, ernæring og trening for hester. Du vil også lære ... [+]

Programbeskrivelse

Dette programmet innebærer en grundig vitenskapelig tilnærming til å håndtere helse og velferd, reproduksjon, oppførsel, ernæring og mosjon for hester. Du vil også lære å praktisere en vitenskapelig tilnærming til fordel for hestens helse, velferd og ytelse.

Vårt onlineprogram er det første og eneste equine science-programmet som skal være vert i et internasjonalt senter for veterinærkvalitet. Det gir studentene detaljert kunnskap og forståelse av equine science og dets applikasjoner og er utmerket forberedelse for å forbedre din hestekarriere eller fremtidig uavhengig forskning som en PhD.

Online læring

Vår online læringsteknologi er fullt interaktiv, prisvinnende og lar deg kommunisere med våre høyt kvalifiserte undervisere fra ditt eget hjem eller din egen arbeidsplass.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
September 2019
Deltid
2 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk