På nett MScs i Criminal Law Studies i Qatar 2020

En Master of Science er et pedagogisk program som krever at elevene til å fullføre kurs, hands-on trening, og en forsknings-papir for å tjene graden. Med en mastergrad, elevene har mulighet til spesialisering sin grad i et valgt felt eller konsentrasjon.Qatar, er en suveren arabisk stat, som ligger i Vest-Asia, opptar den lille Qatar-halvøya på nordøstlig kysten av den mye større arabiske… Les mer

En Master of Science er et pedagogisk program som krever at elevene til å fullføre kurs, hands-on trening, og en forsknings-papir for å tjene graden. Med en mastergrad, elevene har mulighet til spesialisering sin grad i et valgt felt eller konsentrasjon.

Qatar, er en suveren arabisk stat, som ligger i Vest-Asia, opptar den lille Qatar-halvøya på nordøstlig kysten av den mye større arabiske halvøy. Utdanning City er et relativt nytt foretak i Doha finansiert av den qatarske regjeringen gjennom Qatar Foundation. Det er hjemmet til Qatar Academy, Læringssenteret, Academic Bridge Program (ligner på et college prep school), samt gren campus av Texas A & M University (Engineering).

På nett Master of Science i Criminal Law Studies i Qatar

Minimér
Stafford
United Arab Emirates Online , United Arab Emirates + 36 Mer

Masters in Security

Masters in Security -
MSc
Heltid studier
Deltid
24 måneder
Engelsk
Nettstudie