Filter
MSc
Spania Pacing: Alle

Sjekk ut På nett Master of Science studier i Biovitenskap i Spania 2019

Master of Science grader er skolas programmer som gir en grundig utdanning til elevene i sin valgte disiplin eller fokus. Motta en MSc kan hjelpe elevene til å finpusse sine forskning ferdigheter så vel som deres kritiske tenkning, ledelse og kommunikasjonsevner.

Studier i biologi og livsvitenskap forbereder ofte studenter på en karriere innen helsevesenet. Iblant kombinerer studieprogrammer kurs i menneskebiologi med kurs i fysikk, kjemi eller geologi for å gi studenter en bedre forståelse av hvordan levende organismer fungerer sammen.

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

På nett MSc i Biovitenskap i Spania

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Biovitenskap, Spania

Andre valg innen dette fagområdet:
EBES Escuela Business Espana

Dette er en referanse program ledende innen sitt felt som brukes i forskning på ulike felt som sosiologi, økonomi, statsvitenskap og biomedisin. Utgangspunktet de ulike f ... [+]

Åpne Ring / Dual Degree / Tilgjengelig Grant på inntil 70% for online studie

Dette er en referanse program ledende innen sitt felt som brukes i forskning på ulike felt som sosiologi, økonomi, statsvitenskap og biomedisin. Utgangspunktet de ulike formene for studien omfatter Stata programvare, som inneholder rikelig data som kreves for håndtering av grafikk data og konseptualisere matematisk analyse som grunnlag for forståelsen av statistisk teori.

Master i biostatistikk, økonometri og statistikk med STATA

Består av blokker med teoretiske fag, er praktiske saker som behandles en siste sak som de oppkjøpte konsepter vurderes ved å løse oppgaver, kontinuerlig utvikling av kunnskap og forvaltning begrepene algebra egne instrumenter og metoder, som alle er nødvendige for forståelsen og behandlingen av statistiske forhold. Det er også ment å bidra til å standardisere bruken av algebraiske begreper i ulike universitet utdanning fagfolk.... [-]

Spania Spain Online Seville
September 2019
Deltid
10 - 12 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk