Filter
MSc
Pacing: Alle

Beste skoler På nett MScs i Bioteknologi 2019

Master of Science grader er avanserte akademiske programmer som tilbys ved høgskoler og universiteter for studenter som allerede har oppnådd en bachelorgrad. Tjene en mastergrad kan føre til større faglige og personlige muligheter for nyutdannede.

Den faglige bioteknologi refererer til bruk av biologiske prosesser i utviklingen av produkter og verktøy for å bidra til å forbedre verden. Studentene utvikle kunnskap innen bioinformatikk, molekylærbiologi, bioteknologi og biokjemi.

På nett Master of Science i Bioteknologi

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

2 Resultater i Bioteknologi

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

Johns Hopkins University MS i regulatorisk vitenskapsprogram gir studentene en karriere innen regulatorisk vitenskap med et spesialisert studium som legger vekt på avanse ... [+]

Johns Hopkins University MS i Regulatory Science programmet gir studentene en karriere innen regulatorisk vitenskap med et spesialisert studium som vektlegger avanserte emner i regulatoriske godkjenningsprosesser for globale og innenlandske bioteknologiske produkter. Studentene kan spesialisere seg i et aspekt av den regulatoriske vitenskapen av deres valg gjennom tre valgfrie kurs, inkludert et bredt spekter av avanserte regulatoriske kurs. Ved å gi studentene et sterkt grunnlag i regelvitenskap og en praktisk introduksjon til dagens gode produksjons-, laboratorie- og kliniske praksiser, samt produktutvikling, tilbyr programmet nyutdannede unike instruksjoner for spesialiserte arbeidsplasser innen regulatorisk vitenskap i føderale, akademiske og industri arbeidsinnstillinger.... [-]

USA Washington
September 2019
Deltid
1 - 5 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

Johns Hopkins er verdensledende innen biologisk forskning og den globale bioteknologibransjen. Vi utfordrer elevene med en streng, flerdisiplinær læreplan som fullt ut fo ... [+]

Johns Hopkins MS i bioteknologi tilbyr en omfattende utforskning av grunnleggende vitenskap, anvendt vitenskap og labfag med et industrifokus. Programmet gir deg en solid jording i biokjemi, molekylærbiologi, cellebiologi, genomics og proteomics.

Vår læreplan vil forberede deg til å engasjere seg i forskning, lede laboratoriegrupper, lage utviklings- og planleggingsbeslutninger, skape og anvende forskningsmetoder for store prosjekter, og ta turen til ledelses- og markedsføringsbeslutninger.

Mange studenter liker fleksibiliteten i generell grad; Det gir dem mulighet til å skreddersy kursene for å dekke sine individuelle karrieremål.

Programmet tilbyr også fem forskjellige konsentrasjoner:... [-]

USA Washington
September 2019
Deltid
1 - 5 år
Nettstudier
Les mer på norsk