University of New Haven tilbyr et 30-studiepoeng masterstudium i miljøteknikk som sømløst bygger bro mellom teori med praktisk applikasjon som gjør at nyutdannede ikke bare er produktive, men ledere i deres valgte bransje.

Vår stadig skiftende verden

Med utfordrende, faglig orienterte kurs i klasseromsmiljøer, utvikler studentene raskt ferdighetene som er nødvendige for å tilby banebrytende løsninger på komplekse miljøproblemer gjennom en tverrfaglig studie av miljøvernproblemer, vannkvalitet og rensing, avløpsrensing, håndtering av fast avfall, lokalisering og utslippskontroll tiltak.

Små klasseromsstørrelser utstyrt med topp moderne teknologi gir nyutdannede en unik personifisert læringsopplevelse mens et påkrevd prosjekt letter en grundig utforskning av moderne miljøspørsmål som utfordrer vår stadig skiftende verden.

Online-program:

Den fullstendige online MS i miljøteknikk er designet spesielt for den yrkesaktive og kan hjelpe deg å nå målet ditt om å oppnå en mastergrad i miljøteknikk. Programmet fokuserer på å skape et fullt støttet online læringsmiljø der du vil samarbeide med fakultet og klassekamerater fra hele landet og rundt om i verden. Alle klasser er 100% online og kan fullføres på alle våre seks praktiske sjuukers vilkår.

Ta ditt neste skritt, uten at du selv går utover

Vårt online MS in Environmental Engineering-program er designet for å jobbe fagfolk og kan hjelpe deg med å få en mastergrad i miljøteknikk innen 2 år. Programmet fokuserer på å skape et fullt støttet online læringsmiljø der du vil samarbeide med fakultet og klassekamerater fra hele landet og rundt om i verden. Alle klasser er 100% online og kan fullføres på praktiske, syv ukers lange sikt.

 1. Klasser er bare 6 til 7,5 uker i lengde
 2. Klassene er helt online og etter planen din
 3. Du kan fullføre alle 30 studiepoeng på bare 2 år.
 4. Klassene integrerer teori med virkelige applikasjoner. De fleste klasser inkluderer et prosjekt i stedet for en avsluttende eksamen, slik at du kan bruke det du har lært.

Studentene lærer å utvikle bærekraftige løsninger på komplekse miljøproblemer ved å utforske områder innen miljøteknikk som miljøvernproblemer, vannkvalitet, vannrensing, rensing av avløpsvann, systemer for håndtering av fast avfall, sanering av steder og tiltak for utslippskontroll.

Nasjonalt anerkjent senter for karriereutvikling

Alle University of New Haven studenter har tilgang til de mange ressursene som er tilgjengelige gjennom universitetets karriereutvikling senter, som har blitt kåret til en av de beste i nasjonen av The Princeton Review.

Fra karrierevurderinger, nettverk og jobbskygging til kampusintervjuer og lønnforhandlinger, gir Karriereutviklingssenter ferdigheter og forbindelser for å identifisere en meningsfylt karriere og en mulighet til å forfølge din lidenskap.Factory Chimney Smoke veeterzy / Unsplash

Utvalgte kurs og programmer

Fysisk-kjemisk behandling av vandig avfall

Analyse av fysiske og kjemiske prosesser i naturlige og konstruerte systemer for vannforurensningskontroll. Enhetsprosesser som dekkes inkluderer, men er ikke begrenset til, lufting og gassoverføring, sedimentasjon, filtrering, koagulering / flokkulering, absorpsjon, kjemisk stabilisering, ionebytter, desinfeksjon. Designmetodologier og operasjonelle aspekter ved behandling blir også vurdert

Biologisk behandling av vandig avfall

Dette kurset gir en grundig studie av prinsipper for biologisk behandling av vannavfall (kommunalt, industrielt og / eller farlig). Suspenderte og vedlagte vekstprosesser som ofte er i bruk, dekkes. Det legges vekt på design og driftsaspekter ved aktivert slam, sildefiltre og roterende biokontaktorer. Behandlingsprosesser på stedet dekkes også.

Forurensende skjebne og transport i miljøet

Dette kurset dekker de grunnleggende prinsippene for forurensende atferd i miljøet. Forurensende fysikalsk-kjemiske egenskaper, transport og transformasjonsmekanismer som påvirker forurensningens fordeling mellom luft, vann og faste domener blir studert grundig. Temaene som dekkes inkluderer, men er ikke begrenset til, miljøvennlig likevekt, rådgivende og diffusjonell transport; en biokjemisk utveksling innen atmosfæriske, vannlevende og landlige områder. Miljømodellering vurderes også.

Miljølov og lovgivning

Gjennomgang av teknikker for håndhevelse av statlige og føderale lover og forskrifter for forurensningskontroll; effekter på kriterier for avfallsbehandling og utforming og evaluering av kommunale forordninger; utarbeidelse av miljøvurderinger og konsekvensuttalelser.

Krav til søknad for studenter

Sjekkliste for masterprogram

 • Online søknad
 • 50 dollar ikke refunderbart gebyr
 • Offisielle universitetsutskrifter og bevis på fullført bachelorgrad. En forklaring på graderingssystemet ditt på universitetet må også gis sammen med dine utskrifter.
 • To anbefalingsbrev fra dine professorer eller arbeidsgivere
 • En erklæring om formål er påkrevd. En CV er sterkt anbefalt.
 • Enkelte hovedårer krever GRE- og / eller GMAT-testresultater. GRE skolekode: 3663; GMAT skolekode: P1X-DS-94.

Internasjonale studenter

 • Online søknad
 • $ 50 ikke-refunderbart søknadsgebyr
 • Avskrifter (på engelsk) fra alle høyskoler eller universiteter deltok. Utskrifter må sendes i forseglede konvolutter og sendes direkte til opptakskontoret. Hvis offisielle dokumenter ikke er tilgjengelige, kan uoffisielle dokumenter lastes opp gjennom det elektroniske søknadssystemet for den første gjennomgangen. Imidlertid må alle offisielle dokumenter være mottatt før kursstart for det innlagte semesteret.
 • To anbefalingsbrev
 • En formålserklæring
 • Et CV eller CV
 • TOEFL på 75, eller IELTS på 6,0, eller PTE på 50, eller fullført av University of New Haven akademiske engelske forberedende program. Enkelte hovedfag kan kreve høyere engelske testresultater.
 • Enkelte hovedårer krever GRE- og / eller GMAT-testresultater. GRE skolekode: 3663; GMAT skolekode: P1X-DS-94.
 • Indiske søkere må levere detaljerte semester-for-semester karakterark / akademiske avskrifter. KONSOLIDERT merkeark alene er ikke akseptabelt.
 • University of New Haven godtar bare 3-årige bachelorgrader fra India hvis de har en "A", "A" eller en "Five Star" -vurdering av National Assessment and Accreditation Council (NAAC). Studentene må også ha uteksaminert seg i 1. eller 2. divisjon. Et bevis på NAAC-rangering fra universitetet eller høgskolen må fremlegges sammen med søkerens utskrifter. Dette gjelder følgende 3-årige bachelorgrader: B.Com 3-årig grad, B.Sc 3-årig grad og BBA 3-årig grad. Indiske søkere med 3-årige grader kan levere et ekstra år med en mastergrad eller ett års Postgraduate Diploma fra et anerkjent universitet for å bli vurdert for opptak.
Program undervist i:
 • Engelsk
Sist oppdatert Oktober 9, 2019
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
jan. 15, 2020
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
28,200 USD
Totalt undervisning
Frist
nov. 15, 2019
Etter sted
Etter dato
Startdato
jan. 15, 2020
Sluttdato
jan. 2022
Søknadsfrist
nov. 15, 2019

jan. 15, 2020

Location
Søknadsfrist
nov. 15, 2019
Sluttdato
jan. 2022

Environmental Engineering, M.S.