MSc i regnskap og økonomistyring (påfyll)

Generelt

Programbeskrivelse

Sammenlignet med å følge de endelige ACCA-undersøkelsene, er vårt MSc i regnskap og økonomistyring Top-Up-programmet designet for å støtte karriereutviklingen din i forretnings-, regnskaps- og økonomiledelsesroller. Det tilbyr økonomi, regnskap og bredere ledelseskunnskap som kan være sentralt for suksess i mange private og offentlige sektorer.

Vårt dedikerte, høyt kvalifiserte og erfarne team vil lede deg i en utforsking av prinsippene og praksisen for økonomistyring og regnskap, konteksten de opererer i og hvordan de styres. Vi hjelper deg å tilegne deg de anvendte ferdighetene som er involvert i finansiell rapportering og økonomisk styring, samt større ledelsesproblemer som samfunnsansvar, forretningsetikk, risiko- og forretningsstrategi, økonomiske resultater og skattlegging / revisjon.

Du vil bli oppmuntret til å utforske forskningsmetoder, og gi deg sjansen til å få en forståelse av en rekke forskningsverktøy og analyseteknikker. Denne kunnskapen vil være av verdi når du foretar din masteroppgave når du utfører et betydelig stykke forskning på et regnskaps- eller økonomistyringsspørsmål vil forbedre dine kritiske og undersøkende ferdigheter, og kan være til nytte for din profesjonelle praksis.

Kursens høydepunkter

Dette kurset tar sikte på å bygge videre på dine faglige kvalifikasjoner for en karriere innen økonomistyring eller regnskap.

  • Studie- og forskningsferdighetene du vil bli introdusert for er etterspurt langt utover finanssektoren.
  • Du vil bli oppfordret til å utvikle sentrale evner i kritisk tenking og bevissthet om prinsippene og teknikkene som er nødvendige for effektiv økonomisk beslutningstaking.

Inntakskrav

Kvalifiserte regnskapsførere (CIPFA / CIMA / ICAEW / ICAS / ACCA) kan få opptil 90 kredittfritak fra MSc som tillater direkte inngang til denne Top Up. Ofte regulerte kvalifikasjoner i et relevant fagområde på nivå 7 kan også tiltrekke seg fritak opp til 90 studiepoeng.128889_photo-1460925895917-afdab827c52f.jpg Carlos Muza / Unsplash

Varighet

To semestre.

Modus

Heltid, online klasser.

Start datoer

September, januar, juni.

Programmoduler

  • Strategisk virksomhetsleder
  • Forskningsmetoder for regnskapsførere
  • Dissertation

Karriere og profesjonell utvikling

MSc Accountancy and Financial Management Top Up-kurset er designet for fagpersoner som jobber i forretnings-, regnskaps- og finanssektoren. Programmet vil gjøre det mulig for deg å konsolidere din forståelse av prinsippene og praksis for økonomistyring og regnskap, konteksten de opererer i og hvordan de styres. Det gir deg muligheten til å bruke ferdighetene du har lært i økonomi, så vel som de større ledelsesproblemene, og kulminerte med den endelige avhandlingen - og oppnå full mastergrad.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

With a student body of around 11,000, you will get the best of all worlds at Bolton. You will be based on a modern, compact campus where no-one feels anonymous and, with small teaching groups on many ... Les mer

With a student body of around 11,000, you will get the best of all worlds at Bolton. You will be based on a modern, compact campus where no-one feels anonymous and, with small teaching groups on many courses, you can be sure you are a name, not just a number. Minimér