Dette er et internettbasert fjernundervisningsprogram hvor du lærer å analysere og modellere romlige fenomener, med fokus på naturressurser, ved hjelp av GIS (Geografiske Informasjonssystemer) og ekstern sensing. Målet er å tilby deg en fleksibel og omfattende opplæring i GIS, ekstern sensing og miljømodellering. Alle kursene tilbys over Internett, inkludert tekst-, lyd- og videoforedrag, e-postkontakt, fora og Skype korrespondanse med spesialisert fagpersonell. Du kan vedta de læringsmetodene som fungerer best for deg og velge ditt eget tempo for studiet for et gitt semester. Kurset tilbyr praktisk opplæring ved hjelp av oppdatert programvare og gir mulighet til å oppnå dyp teoretisk forståelse, samt gode tekniske ferdigheter, for eksempel GIS, ekstern sensing, romlig programmering, SDI, databasehåndtering, kartografi og miljømodellering. . Programmet løper 22 måneder og er undervist av verdensklasse fakulteter i Sverige ( Lund University ) og Nederland (University of Twente).

Programmoduler / kurs

Programmet starter med 1,5 semester (45 studiepoeng) obligatoriske kurs : GIS (15 studiepoeng), Remote Sensing (10 studiepoeng), Natural Resource Management (15 studiepoeng), og GIS og statistikk (5 studiepoeng). Dette etterfølges av 35 studiepoeng spesialisering, der studenten kan velge mellom et stort antall tekniske og anvendte kurs.

Eksempler på valgfag er databaser, klimaendringer, systemanalyse, åpen kildekode-GIS, GIS og turisme, EIA / SEA, økosystemmodellering, pythonprogrammering, SDI, matssikkerhet, internett-GIS, hydrologisk modellering, karbon og klima.

Programmet avsluttes med to obligatoriske kurs i Forskningsmetoder og Forslagskritikk, samt et 30 studiepoeng Mastergradsprosjekt (avhandling).

En kurskalender med kursstruktur og moduler er tilgjengelig på nettsiden www.igeon.eu

Karrieremuligheter

Etter at du har fullført programmet, har du fått teoretisk og praktisk kunnskap om planlegging, implementering og håndtering av GIS og fjernkontroll i ulike fagområder, med fokus på naturressurser. Disse ferdighetene er svært nyttige innen alle områder som er opptatt av romlige fenomener som natur- og samfunnsvitenskap, medisin, ingeniørvitenskap, hydrologi, landbruk, skogbruk, forsvar, globale forandringer og romlig planlegging av lokale, regionale og nasjonale systemer.

Les mer om dette programmet på www.lunduniversity.lu.se/gis

Hvorfor Lund University ?

Lund University ble grunnlagt i 1666 og er et av Nord-Europas eldste, bredeste og fineste universitet. Universitetet er blant verdens topp 100 universiteter i QS World University Rankings 2019 og er nummer 1 valg for internasjonale studenter som kommer til Sverige - et av verdens mest innovative, bærekraftige og demokratiske land.

Hvis du ønsker å begynne å bygge ditt internasjonale nettverk i en global klasseromstilling, er Lund University et godt alternativ. Opplev en annen måte å lære i et land rangert som en av de beste i verden for å gi høyere utdanning. Gruppearbeid og uformelle lærer-studentrelasjoner gjør det lettere å lære.

Universitetet ligger i Lund, en sjarmerende og kompakt universitetsby i sør-Sverige, kun 35 minutter fra Københavns Lufthavn i Danmark. Byen er kjent for sitt livlige studentliv og er også hjemsted for mange verdensledende forskningsanlegg og internasjonale selskaper.

Lær mer om Lund University på www.lunduniversity.lu.se

Program undervist i:
  • Engelsk
Lund University
Sist oppdatert Februar 11, 2019
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
sep. 2019
Duration
2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
Contact school
Deadline
Contact school
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Contact school
Søknadsfrist
Contact school

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Contact school
Sluttdato
Contact school