Kursoversikt

Samtidsvirksomhet krever større integrasjon mellom IT-funksjonene og organisasjonens bredere strategi. Arden University 's online MSc Strategic IT Management utstyrer deg med ferdighetene til å jobbe effektivt innenfor IT-ledelsesstrukturen i din bedrift.

Gjennom Ardens fleksible studiemodus er det lettere å tjene master i strategisk IT-ledelse sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du tar organisasjonen nærmere deres strategiske mål.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette profesjonelle programmet er designet og levert av erfarne utøvere, slik at du kan sikre at karrieren din har det beste grunnlaget gjennom direkte bransjeerfaring.

117479_strategicITmanagement.jpg

Kursmoduler

Informasjonssystemer og forretningsstrategijustering:

Utvikle en kritisk forståelse av design, applikasjon og forbedring av IT-systemer, da de støtter oppnåelsen av andre strategiske mål. Du vil bygge en grundig forståelse av deres strategiske implikasjoner, og utforske de komplekse prosessene og metodene som brukes for å nå disse målene.

Forretningsplanutvikling:

Forstå hvordan du nærmer deg strategisk IT forretningsplanlegging, og navigere i kompleksiteten til nye IT-produkter og -tjenester. Du skal dekke byggeprosjektene med planlegging, inkludert å spesifisere, evaluere og prioritere utviklingen av IT-løsninger, og lage en forretningsplan som er relevant for din egen arbeidsmessige kontekst.

Prosjekt- og porteføljestyring:

Lær de ulike teknikkene som er tilgjengelige for å effektivt administrere porteføljer og prosjekter i IT-miljøet. Oppdag hvordan du vellykket implementerer prosjekter innen en strategisk plan gjennom riktig styring, og bygg opp din erfaring gjennom anvendelse av prosjektstyringsverktøy.

Forholdsstyring:

Du vil evaluere positive interessentrelasjoner i vellykket distribusjon av IT-prosjekter, og undersøke viktigheten av miljøintervjuer og kommunikasjon i utviklingen av forsyningskjedeforhold. Også vurderer effektiv tilbakemelding og klager, vil du demonstrere din kunnskap i et gruppescenario.

Information Systems Governance:

Etter hvert som systemer blir mer komplekse, styrker styringen stadig viktigere. Du vil evaluere hvilken rolle styringsspillene spiller for å redusere risikoen og maksimere fordelene ved avhengighet av systemer og programvare. Du vil gjenkjenne hovedrollen styringsstrategi spiller, og revidere dagens styringsmetoder for kritikk.

Cloud Systems and Applications:

Du vil evaluere utviklingen av cloud computing-systemer, og deres bruk innen organisasjoner. Denne modulen vurderer fordelene, samtidig som du gir en balansert forståelse av konsekvensene av distribuerte teknologier. Du vil vurdere deres skiftende natur, og kritisk analysere implementeringen av dem på arbeidsplassen.

Forskningsprosjekt:

Dette viktige prosjektet gir deg mulighet til å undersøke et område av ditt valg, relatert til programtemaet, og utvikle dine kritiske evner. Du vil lage et forskningsforslag, velge mellom konvensjonell avhandling eller akademisk artikkel og presentasjon, og bruk deretter all kunnskap fra programmet, med muligheten til å knytte din forskning til dine faktiske arbeidsbehov.

Industripartnerskap

Når du melder deg på MSc Strategic IT Management- kurs, har du muligheten til å delta i følgende forretningsutviklingsprogrammer:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Cisco Networking Academy
Få en virkelig forankring i dagens mest verdifulle tekniske ferdigheter. Bruk ekte utstyr, programvare og simulatorer for å få teknisk kunnskap innen minst 1 eller 2 arbeidsplasser med stor etterspørsel.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
Det er 140 stier og 520 merker å velge mellom, som dekker mange aspekter av virksomheten, databehandling og bruk av Salesforce som et styringsverktøy.

v3Sx3tYz5uBw44tS7o_dKjvrgTVS4sRf5WeD0nrLEqBewXl8dVN7BB6dvYx5jL1dYV73nK7oHIkjrppinjHjT4Led1loEHvqga_VOMc5KdTW9PS60AKHjPOPU5TPc4ySQrLSmMGC

Amazon Web Services
Med den økende etterspørselen etter skyansatte, gir AWS Educate en akademisk inngangsport for neste generasjon IT- og skyprofesjonelle

Hvordan virker det?
Deltakelse med våre industripartnere er helt frivillig. Din deltakelse eller beslutning om ikke å studere disse ekstrautstyrene vil ikke ha noen innvirkning på graden din eller karakterene du mottar.

Hva våre studenter sier

DSt3gVPhWc5KoGKejLaDAzl8dwwyeNgCEmKPJv3jbrmzPrlER1yWJYWVsHgwt9AKFWHzzms6qOhOqBW_QFxONfMx0w5PVdLCZw-9InTXjJ8pFC85YXqtSe8o6-Z2RItBj1uStYlR

"Å studere på nettet lar meg passe til læringen min rundt jobb og hjem. Denne graden vil hjelpe meg å ta vanskelige beslutninger som kreves på utøvende nivå, og forberede meg på en fremtidig rolle som toppsjef. "Reyaz Ahmad Wani,
MSc Strategic IT Management
India


wwjw3mkveSfcp1Wheem8Uug7rvHtt7RyB-5HyrueadNDYXDZJpAZEkvJuQf_BRejbxDQxCLRNPy0FUgegwlLxOOZ5QhU3i3U0hx_u5_vMQniRvsH9v8I6IFuEhAJJQ

“Jeg jobber i finans- og banksektoren som en databeskyttelsesekspert. Den beste delen av dette programmet har vært det faktum at jeg føler at jeg får nyttig, praktisk kunnskap mens jeg går gjennom kursene. Denne følelsen er veldig motiverende, spesielt når jeg sammenligner den med studiene mine i andre akademiske institusjoner. Fleksibiliteten er en annen stor fordel med Ardens program. ”Micael De Abreu Caldas,
MSc IT Security Management
Belgia

Kvalifikasjonskrav

For å være kvalifisert for dette kurset må du normalt ha:

  • En britisk utmerkelse grad på minst andre klasse (2.2) eller tilsvarende.
  • For studenter hvis tidligere læring ikke ble undervist på engelsk: IELTS 6,5 eller tilsvarende (ikke mindre enn 6,0 i noe element).
Hva om jeg ikke har akademiske kvalifikasjoner?

Vi oppfordrer og vurderer applikasjoner positivt fra de med betydelig ledelseserfaring (typisk 5 år) og er i stand til å demonstrere deres motivasjon til å studere programmet. Vi vil be om CV og referanser til støtte for søknaden din.

avgifter

£ 9.500 (Storbritannia

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 48 flere kurs fra Arden University »

Sist oppdatert Oktober 2, 2019
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
okt. 2019
jan. 2020
Duration
18 - 60 måneder
Deltid
Heltid studier
Pris
6,957 EUR
Gebyrer per år: € 6 957 (Storbritannia / EU), € 6 957 (internasjonalt)
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
april 2020
Sluttdato
Søknadsfrist