Kursoversikt

Moderne virksomheter krever større integrering mellom IT-funksjonene og den bredere strategien til organisasjonen. Arden University online MSc Strategic IT Management utruster deg med ferdighetene til å jobbe effektivt innenfor IT-ledelsesstrukturen i bedriften din.

Gjennom Ardens fleksible studiemodus er det lettere å tjene master i strategisk IT-ledelse sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du tar organisasjonen nærmere deres strategiske mål.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette profesjonelle programmet er designet og levert av erfarne utøvere, slik at du kan sikre at karrieren din har det beste grunnlaget gjennom direkte bransjeerfaring.

Kursmoduler

Informasjonssystemer og forretningsstrategijustering:

Utvikle en kritisk forståelse av design, applikasjon og forbedring av IT-systemer, da de støtter oppnåelsen av andre strategiske mål. Du vil bygge en grundig forståelse av deres strategiske implikasjoner, og utforske de komplekse prosessene og metodene som brukes for å nå disse målene.

Forretningsplanutvikling:

Forstå hvordan du nærmer deg strategisk IT forretningsplanlegging, og navigere i kompleksiteten til nye IT-produkter og -tjenester. Du skal dekke byggeprosjektene med planlegging, inkludert å spesifisere, evaluere og prioritere utviklingen av IT-løsninger, og lage en forretningsplan som er relevant for din egen arbeidsmessige kontekst.

Prosjekt- og porteføljestyring:

Lær de ulike teknikkene som er tilgjengelige for å effektivt administrere porteføljer og prosjekter i IT-miljøet. Oppdag hvordan du vellykket implementerer prosjekter innen en strategisk plan gjennom riktig styring, og bygg opp din erfaring gjennom anvendelse av prosjektstyringsverktøy.

Forholdsstyring:

Du vil evaluere positive interessentrelasjoner i vellykket distribusjon av IT-prosjekter, og undersøke viktigheten av miljøintervjuer og kommunikasjon i utviklingen av forsyningskjedeforhold. Også vurderer effektiv tilbakemelding og klager, vil du demonstrere din kunnskap i et gruppescenario.

Information Systems Governance:

Etter hvert som systemer blir mer komplekse, styrker styringen stadig viktigere. Du vil evaluere hvilken rolle styringsspillene spiller for å redusere risikoen og maksimere fordelene ved avhengighet av systemer og programvare. Du vil gjenkjenne hovedrollen styringsstrategi spiller, og revidere dagens styringsmetoder for kritikk.

Cloud Systems and Applications:

Du vil evaluere utviklingen av cloud computing-systemer, og deres bruk innen organisasjoner. Denne modulen vurderer fordelene, samtidig som du gir en balansert forståelse av konsekvensene av distribuerte teknologier. Du vil vurdere deres skiftende natur, og kritisk analysere implementeringen av dem på arbeidsplassen.

Forskningsprosjekt:

Dette viktige prosjektet gir deg mulighet til å undersøke et område av ditt valg, relatert til programtemaet, og utvikle dine kritiske evner. Du vil lage et forskningsforslag, velge mellom konvensjonell avhandling eller akademisk artikkel og presentasjon, og bruk deretter all kunnskap fra programmet, med muligheten til å knytte din forskning til dine faktiske arbeidsbehov.

Hva våre studenter sier:

116280_aa01zDAY.png

"Opplevelsen hos Arden University så langt er fantastisk - de har et godt forhold til studenter og tilbyr en fleksibel betalingsplan. Jeg vil anbefale Arden til alle som ønsker å studere og jobbe samtidig."

Ismail Salami,

MSc Strategisk Markedsføring

Kvalifikasjonskrav

For å være kvalifisert for dette kurset må du normalt ha:

  • En britisk utmerkelse grad på minst andre klasse (2.2) eller tilsvarende.
  • For studenter hvis tidligere læring ikke ble undervist på engelsk: IELTS 6,5 eller tilsvarende (ikke mindre enn 6,0 i noe element).

Hva om jeg ikke har akademiske kvalifikasjoner?

Vi oppfordrer og vurderer applikasjoner positivt fra de med betydelig ledelseserfaring (typisk 5 år) og er i stand til å demonstrere deres motivasjon til å studere programmet. Vi vil be om CV og referanser til støtte for søknaden din.

Program undervist i:
Engelsk

Se 48 flere kurs fra Arden University »

Sist oppdatert June 11, 2019
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Juli 2019
okt. 2019
Duration
18 - 60 måneder
Deltid
Heltid studier
Pris
8,550 GBP
£ 8,550 (UK
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Juli 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist