Read the Official Description

MSc Strategisk Business Management

MSc i Strategisk Business Management er akkreditert av Chartered Management Institute (CMI) og er rettet mot kandidater som har interesse i å utvikle en grundig kunnskap og en kritisk forståelse av de viktigste aspektene av strategisk virksomhet og ledelse. Spesielt vil de som ønsker å forfølge, forskyve eller bytte til en karriere i bedriftsledelse, dra nytte av dette kurset.

Du vil utvikle en bred forståelse av de viktigste konseptene i ledelsen med et strategisk perspektiv. University of Law Business School stoler på dybden og praktisk relevansen av kunnskapen som er levert på sine programmer av akademikere med praktisk erfaring. Du vil anvende teoretiske konsepter og forretningsmodeller til real-life case studies, i et praksisbasert miljø. Denne graden er ideell for de som er interessert i en fremtidig karriere innen næringsliv og ledelse, inkludert roller som leder, konsulent, analytiker eller gründer.

Kurskrav

  • 2: 2 eller over fra en britisk bachelorgrad, eller tilsvarende kvalifikasjoner.
  • Internasjonale studenter krever i tillegg et engelskspråklig nivå tilsvarende IELTS 6,5 eller høyere med minst 5,5 i hver komponent.

Varighet

1 års heltid, 21 måneder deltid

Program taught in:
Engelsk
The University of Law Business School Online

See 4 more programs offered by The University of Law Business School Online »

Last updated November 11, 2018
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Juni 2019
Duration
12 - 21 måneder
Deltid
Heltid studier
Pris
8,500 GBP
September 2018: Online £ 8,500 (UK / EU / INT).
Deadline
By locations
By date
Startdato
Juni 2019
Sluttdato
Application deadline