Kursoversikt

Denne mastergrad vil bidra til å utvikle ferdighetene du trenger for å levere globale prosjekter til en profesjonell, høy standard. MSc Project Management (APM) programmet fra Arden University vil være til nytte for de som allerede praktiserer innen prosjektledelse eller ønsker å ta sin karriere i denne retningen.

Ardens fleksible studiemodus gjør det enklere å utvikle prosjektledelsesferdighetene dine sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du hjelper organisasjonen din til å oppfylle prosjektets mål.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette programmet er akkreditert av Association for Project Management (APM), slik at du kan være sikker på at din lederkarriere har det beste grunnlaget.

117962_projectmanagement.jpg

Kursmoduler:

Prosjektledelsesteknikker

Ved å bryte ned ulike typer prosjektledelse, lærer du solide metoder for å kontrollere prosjekter fra begynnelse til slutt. Disse modulene dekker budsjetter, hvordan du løser komplekse problemer og koordinerer arbeidet til et prosjektteam.

Forvaltning av prosjekter

Ta ansvar for prosjekter med alle nødvendige modeller, lære tauene av effektivt lederskap, hvordan du kan samsvare folk til oppgaver, planlegge, budsjett og foreta risikovurderinger. Du vil også utvikle evnen til å identifisere hvorvidt en investering vil være verdt.

Prosjektanalyse

Bruk data til å kjøre prosjektledelsesbeslutninger, og opprettholde helsen til et prosjekt gjennom hele varigheten. Oppdag sammenhengen der disse fakta og statistikk brukes til å måle prosjektets ytelse, og bli trygg på bruk av analyse for å informere beslutninger.

Datahåndtering og beslutningstaking

Med tilgang til flere data enn noensinne, kan de som er utstyrt for å håndtere og tolke disse dataene, legge til ekte verdi på arbeidsplassen. Fokuset på denne modulen er å lære å tolke data og gjøre viktige forretningsavgjørelser for å forme fremtiden for en organisasjon.

Bærekraft i teori og praksis

Drivkraften mot bærekraft er et viktig aspekt av moderne virksomhet og kan være en katalysator for etiske, operasjonelle endringer. Denne modulen utforsker bærekraft som et verktøy for vekst, ved hjelp av casestudier for å utforske anvendelsen av disse konseptene, og deres potensial for å fremme målene for din egen organisasjon.

Kvalitetsstyring

Denne modulen vil oppmuntre din forståelse av kvalitetsproduktlevering med viktige teorier. Du vil sette pris på kvalitet i både håndgripelige og immaterielle produkter, og denne modulen tillater deg å markedsføre denne filosofien i din nåværende eller fremtidige rolle. Din introduksjon til kvalitetsstyring vil inkludere verktøy og systemer for å måle kvalitet i en arbeidssituasjon, og du vil sette ideer i praksis mot bestemte forretningsbehov.

Forskningsprosjekt:

Dette viktige prosjektet gir deg mulighet til å undersøke et område av ditt valg, relatert til programtemaet, og utvikle dine kritiske evner. Du vil lage et forskningsforslag og velge mellom en konvensjonell avhandling, eller en faglig artikkel og presentasjon. Deretter vil du bruke all din kunnskap fra programmet, med mulighet til å knytte din forskning til dine faktiske arbeidsbehov.

Hva våre studenter sier

117421_d0yCGJoQ.png

"Å gå tilbake til heltidsopplæring ble nesten umulig da jeg hadde familie, boliglån og alle andre forstyrrelser av det moderne familielivet. Vil jeg anbefale Arden? Ja, det ville jeg ha. Det har gitt meg hensikt, selvtillit, tillit og potensial til å fungere i mitt valgte felt. "

Martin Lithgow,

Arden University

Kvalifikasjonskrav

For å være kvalifisert for dette kurset må du normalt ha:

  • En britisk utmerkelse grad på minst andre klasse (2.2) eller tilsvarende.
  • For studenter hvis tidligere læring ikke ble undervist på engelsk: IELTS 6,5 eller tilsvarende (ikke mindre enn 6,0 i noe element).
Hva om jeg ikke har akademiske kvalifikasjoner?

Vi oppfordrer positivt og vurderer søknader fra de med betydelig ledelseserfaring (typisk 5 år) i stand til å demonstrere sin motivasjon til å studere programmet. Vi vil be om CV og referanser til støtte for søknaden din.

avgifter

£ 9.500 (Storbritannia

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 48 flere kurs fra Arden University »

Sist oppdatert August 18, 2019
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
okt. 2019
jan. 2020
Duration
18 - 60 måneder
Deltid
Heltid studier
Pris
6,957 EUR
Gebyrer per år: € 6 957 (Storbritannia / EU), € 6 957 (internasjonalt)
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
april 2020
Sluttdato
Søknadsfrist