Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt

Start av programmet: oktober / april

Tilstedeværelsesmåte: Fjernundervisning

Varighet: MSc / PGDip min. 2 år; PGCert min. 1 år


Denne MSc vil gi deg en grundig grunnlegging i hvordan dagens utviklingsmodeller produserer miljøproblemer, som klimaendringer, som da truer utviklingsmålene.

Gjennom et tverrfaglig perspektiv som undersøker vitenskapen om klimaendringer, tilpasning og begrensning, vil du tilegne deg kunnskap og analytiske ferdigheter som kreves for å være kritisk engasjert i og forandre utviklingspolitikk og praksis.

Bygg på fagområdet kunnskaper som er oppnådd over kjerne- og valgfagene, vil du studere forskningsmetoder og utarbeide et emne for mer detaljert etterforskning i form av en avhandling.

Struktur

Programstrukturer MSc: fire moduler, bestående av en kjerne (30 studiepoeng) og tre valgfrie moduler (30 studiepoeng hver) fra liste A og liste B nedenfor. Du vil også bli pålagt å fullføre en avhandling (60 studiepoeng). I en typisk toårig MSc program syklus, er avhandlingen ferdigstilt i fire åtte ukers stadier. Disse stadiene foregår mellom de normale studietidene, men en studie i god tid er det også tillatt.

PGDip: fire moduler, i henhold til kravene til MSc-studenter, men vil ikke bli pålagt å fullføre en avhandling (derved oppnå 120 studiepoeng).

PGCert: en kjernemodul og en modul fra liste A.

Kjernemodul Klimaendringer og utvikling

Liste En Klimatilpasning Tilpasning Lav Carbon Utvikling Energi Og Utvikling

Liste B Biodiversitet, bevaring og utvikling Matssikkerhet og sosial beskyttelse Kjønn og sosial ulikhet Global miljøforandring og bærekraft Politisk økonomi av offentlig politikk Forståelse Fattigdom Bærekraftig utvikling Vann og arealforvaltning for bærekraftig utvikling

avgifter

  • MSc: £ 9500
  • PGDip: £ 7,600
  • PGCert: £ 3 800

Betal som du lærer

Våre fjernundervisningsprogrammer kan betales i sin helhet på tidspunktet for innmelding eller på lønn som du lærer grunnlag. Betal mens du lærer betyr at du bare betaler for modulen du registrerer deg på.

Arbeid

Dette programmet er utviklet for å hjelpe både eksisterende fagfolk som arbeider innenfor miljø og utvikling, og folk som beveger seg inn i disse feltene.

For eksisterende fagfolk gir programmet muligheten til å oppgradere og oppdatere sin kompetanse, og å reflektere systematisk og grundig på sin akkumulerte erfaring i lys av oppdatert teori og litteratur.

Nyutdannede fra MSc Klimaendring og utvikling vil være forberedt på roller i:

  • regjeringsdepartementer og andre offentlige organisasjoner som er opptatt av politisk analyse og gjennomføring av katastroferisikoreduksjon, klima og bredere miljøspørsmål, lokale og nasjonale klimaendringsstrategier, energi og utvikling samt fattigdomsreduksjon
  • internasjonale og ikke-statlige organisasjoner som arbeider på tvers av land og regioner om katastroferisikoreduksjon, klima og bredere miljøspørsmål, internasjonale klimakonvensjoner og forhandlinger, energi og utvikling, samt fattigdomsreduksjon
  • konsulentselskaper og utviklingsprosjekter som er involvert i forskning og politisk utforming rundt katastroferisikoreduksjon, klima og bredere miljøspørsmål, internasjonale klimakonvensjoner og forhandlinger, energi og utvikling, samt fattigdomsreduksjon.

2017 ENTRYKKRAV

En god første grad i et passende fagområde, som akseptert av University of London, og et høyt nivå på engelskspråklig evne til å lese og skrive og i studiekompetanse.

Program undervist i:
Engelsk

Se 26 flere kurs fra SOAS University of London »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
aug. 2019
okt. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
9,500 GBP
MSc: £ 9500. PGDip: £ 7,600. PGCert: £ 3 800
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
aug. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
okt. 1, 2019
Søknadsfrist
Startdato
april 2020
Sluttdato
april 1, 2020
Søknadsfrist

aug. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
okt. 1, 2019

april 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
april 1, 2020