Den toårige Executive Master's Degree in Management

OVERSIKT

Ledelse betyr design, handling og ansvar. MSc-programmet gir de nødvendige ferdighetene til å avgjøre en karriereutsikt. Det er spesielt rettet mot gründere, ledere av toppledelse og beslutningstakere med første lederskapserfaring som ønsker å kvalifisere seg til høyere lederstillinger.

Deltakerne lærer å systematisk identifisere og analysere entreprenørproblemer, utvikle egnede løsninger og finne og implementere beslutninger. Den oppnådde spesialisten og metodiske kunnskaper samt sosiale ferdigheter betyr at deltakerne er optimalt rustet til å håndtere ledelse og strategiske ledelsesoppgaver.

SØKNADSPROSESSEN

Opptaksprosedyren gir følgende elementer:

  • Skriftlig søknad
  • innrømmelse intervju
  • f.eks

For personer som ikke har en akademisk grad, men kan vise seg å være en ekstraordinær profesjonell nåværende konto, er følgende krav til opptak også gitt:

  • Standardisert MSc-test eller GMAT

Den standardiserte MSc-testen eller GMAT undersøker forståelse, problemløsende evne, fart, robusthet, intelligens og språklig kompetanse / forståelse. Omfanget, innholdet og vanskelighetsgraden for MSc-testen som skal gjennomføres på MCI, er i overensstemmelse med Graduate Management Admission Test (GMAT). For den standardiserte MSc-testen vil et gebyr på EUR 125, - bli belastet. Hvis GMAT-resultater er påvist innen de siste tre årene, kan disse krediteres (GMAT score

  • søknad

Søknaden er laget av online søknad og tilleggsdokumenter (curriculum vitae, essay på middels karriere mål). En akademisk grad og minst 2 års yrkeserfaring i kvalifiserte stillinger før starten av mastergradsstudiet (ideelt sett også kvalifisert arbeidserfaring under mastergradsstudiet) kreves.

  • innrømmelse intervju

Opptaksintervjuet gir søkerne mulighet til å presentere seg personlig, for å kommentere sin nåværende karriere og å diskutere motivasjonen til å søke, inkludert de mellomfristede karriere målene.

  • f.eks

Opptak til masterprogrammet avgjøres av en opptakskomité.

ANERKJENNELSE

Grader fra anerkjente høyere utdanningsinstitusjoner og MCI-sertifiseringskurs, samt studie- og eksamenskrav som er oppnådd ved andre statlige eller statlige anerkjente høyere utdanningsinstitusjoner eller utenlandske universiteter, vil bli gitt ved skriftlig søknad i henhold til "Konvensjon om anerkjennelse av kvalifikasjoner i høyere utdanning i EU". (Lisboa-konvensjonen, Seksjon VI.1), avhengig av omstendighetene i det enkelte tilfelle, teller mot masterstudiet, forutsatt at det ikke er noen vesentlige forskjeller i ferdighetene som er oppnådd. Det er ingen vesentlige forskjeller hvis de viste kvalifikasjoner er i hovedsak i tråd med de ønskede kvalifikasjonsmålene for MSc MSc-programmet.

Beslutningen om kreditering skjer av eksamensstyret. Det vil bli formidlet skriftlig, noe som indikerer en instruksjon.

I studiet

Master of Science in Management

Innholdet og strukturen i studien er skreddersydd for de konkrete forventningene og kravene til de som arbeider med beslutningstakerne. Intensive moduler som varer flere dager (typisk torsdag eller fredag til lørdag) veksler med påfølgende applikasjonsfaser og muliggjør dermed en systematisk implementering av det utviklede innholdet i hverdagen.

Mens den første modulen "General Management" gir grunnleggende forretningskunnskap, gir det andre nivået deltakerne mulighet til å sette individuelle prioriteringer. Spesialisering finnes for eksempel innen digitalisering, styring

De to første trinnene er ferdig med tre dagers intensive moduler, som i en integrert oversikt sikrer at studentene - innebygd i tverrfaglige team - utvikler funksjonell tenkning og handling utover spesifikke lederkunskaper og viktige personlige kvalifikasjoner. Disse modulene dekker opprettelsen av en forretningsplan og redigeringen av en levende case-studie.

I fase III-ledelse, psykologi

Etter studiet

Etter fullføring av Executive Master's program, oppnår akademikere den internasjonalt anerkjente tittelen Master of Science in Management

I tillegg til studiene drar nyutdannede seg godt fra et sterkt nettverk av anerkjente forelesere fra vitenskap, industri og samfunn. Nettverk med internasjonale studenter fremmer kontakter og skaper internasjonal aksept til fordel for studenter.

Gratulerer med den prestisjefylte Association for Advance Collegiate Schools of Business (AASCB) samt premieforseglingen fra Stiftelsen for International Business Administration Accreditation (FIBAA) vitner om de høye kvalifikasjonene og omdømmekravene til studiet og oppgraderingen.

Program undervist i:
  • Tysk

Se 5 flere kurs fra Management Center Innsbruck »

Sist oppdatert Januar 6, 2019
Dette kurset er Kombinert nett & campus
Startdato
okt. 10, 2019
Duration
2 år
Deltid
Pris
17,960 EUR
Deadline
Kontakt skolen
Spring Offer - € 1,500 discount off the regular tuition fee if you register before April 1, 2019
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 10, 2019
Sluttdato
nov. 1, 2021
Søknadsfrist
Kontakt skolen
Spring Offer - € 1,500 discount off the regular tuition fee if you register before April 1, 2019

okt. 10, 2019

Location
Søknadsfrist
Kontakt skolen
Spring Offer - € 1,500 discount off the regular tuition fee if you register before April 1, 2019
Sluttdato
nov. 1, 2021