Kursoversikt

Lær de viktige strategiske ferdighetene for å effektivisere forretningsfunksjoner og arbeidsflyter, samtidig som du designer og distribuerer effektive IT-arkitekturløsninger. Dette MSc Enterprise Architecture Management-programmet er levert av Arden University og vil være til nytte for å praktisere IT-fagfolk som ønsker å lede sin karriere mot strategisk ledelse.

Ardens fleksible studiemodus gjør det lettere å utvikle dine ferdigheter sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du tar organisasjonen nærmere deres logistiske mål.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess.

117423_hS-sXCwQ.jpeg

Kursmoduler:

Informasjonssystemer og forretningsstrategijustering
  • Utvikle en kritisk forståelse av design, applikasjon og forbedring av IT-systemer, og støtte oppnåelsen av andre strategiske mål. Du vil bygge en grundig forståelse av strategiske implikasjoner, og utforske de komplekse prosessene og metodene som brukes for å oppnå forretningsmål.
Forretningsplanutvikling
  • Forstå hvordan du nærmer deg strategisk IT forretningsplanlegging, og navigere i kompleksiteten til nye IT-produkter og -tjenester. Du skal dekke byggeprosjektene med planlegging, inkludert å spesifisere, evaluere og prioritere utviklingen av IT-løsninger, og lage en forretningsplan som er relevant for din egen arbeidsmessige kontekst.
Arkitektur Design
  • Lær å benytte systemdesign på en strukturert måte for å sikre at komplekse teknologier og krav implementeres effektivt. I denne modulen vurderer du nåværende systemer og metoder, samt nye trender innen maskinvare, programvare og systembruk. Du vil deretter vurdere arkitekturen til din egen organisasjon, og gi anbefalinger for forbedringer.
Teknologi og trendovervåking
  • Hold deg oppdatert om det raskt skiftende teknologiske miljøet i denne strategiske IT-rollen. Du får muligheten til å evaluere nye teknologier og undersøke måtene de brukes på i dagens forretningspraksis. Ved hjelp av en analytisk tilnærming vurderer du muligheten til å implementere nye IT-trender i dagens forretningspraksis.
Business Change Management
  • Etter hvert som tempoet og omfanget av forandringen vokser, er behovet for å omfavne utvikling og innovative IT-løsninger avgjørende. Du vil vurdere implikasjonene av nye løsninger, og hvordan du håndterer forandringsprosessen effektivt. Denne modulen vil evaluere problemer som bærekraft og forretningsprosess kontinuitet, illustrere deres innvirkning på forandringsledelse, og revidere bruken av dem i dagens praksis.
Datahåndtering og beslutningstaking
  • Med tilgang til flere data enn noensinne, kan de som er utstyrt for å håndtere og tolke disse dataene, legge til ekte verdi på arbeidsplassen. Fokuset på denne modulen er å lære å tolke data og gjøre viktige forretningsavgjørelser for å forme fremtiden for en organisasjon.
Forskningsprosjekt:
  • Dette viktige prosjektet gir deg mulighet til å undersøke et område av ditt valg, relatert til programtemaet, og utvikle dine kritiske evner. Du vil lage et forskningsforslag og velge mellom en konvensjonell avhandling, eller en faglig artikkel og presentasjon. Deretter vil du bruke all din kunnskap fra programmet, med mulighet til å knytte din forskning til dine faktiske arbeidsbehov.

Hva våre studenter sier

117421_d0yCGJoQ.png

"Å gå tilbake til heltidsopplæring ble nesten umulig da jeg hadde familie, boliglån og alle andre forstyrrelser av det moderne familielivet. Vil jeg anbefale Arden? Ja, det ville jeg ha. Det har gitt meg hensikt, selvtillit, tillit og potensial til å fungere i mitt valgte felt. "

Martin Lithgow,

Arden University

Kvalifikasjonskrav

For å være kvalifisert for dette kurset må du normalt ha:

  • En britisk utmerkelse grad på minst andre klasse (2.2) eller tilsvarende.
  • For studenter hvis tidligere læring ikke ble undervist på engelsk: IELTS 6,5 eller tilsvarende (ikke mindre enn 6,0 i noe element).
Hva om jeg ikke har akademiske kvalifikasjoner?

Vi oppfordrer positivt og vurderer søknader fra de med betydelig ledelseserfaring (typisk 5 år) i stand til å demonstrere sin motivasjon til å studere programmet. Vi vil be om CV og referanser til støtte for søknaden din.

avgifter

£ 9.500 (Storbritannia

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 48 flere kurs fra Arden University »

Sist oppdatert August 18, 2019
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
okt. 2019
jan. 2020
Duration
18 - 60 måneder
Deltid
Heltid studier
Pris
6,957 EUR
Gebyrer per år: € 6 957 (Storbritannia / EU), € 6 957 (internasjonalt)
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
april 2020
Sluttdato
Søknadsfrist