Kursdetaljer

Interessen for datasikkerhet er blomstrende. Fra whistleblower Edward Snowden til NHS ransomware-angrep har økningen i nettkriminalitet ført til en sterk etterspørsel etter sikkerhetseksperter på dette området. Dette nettkurset vil lære deg hvordan du beskytter og beskytter informasjonen som er lagret på digitale enheter rundt om i verden.

Med et grundig fokus på penetrasjonstesting og implementering av defensive tiltak, vil kurset forbedre din eksisterende databehandlingskunnskap og utvikle din sikkerhetskompetanse. Vi vil lære deg hvordan du skal bryte systemer for å stramme sikkerheten og stoppe andre fra å bryte inn i dem, og du vil utvikle nye metoder for å beskytte selskapets sikkerhet.

Du vil få praktisk erfaring i et virtuelt læringsmiljø. Koble til en ekstern maskin fra din PC eller bærbar PC, og du vil finne ut hvordan du kan "hacke" og forsvare maskiner for å teste sikkerheten ved hjelp av sikker og juridisk trening.

Research Excellence Framework 2014

Research Excellence Framework 2014: Universitetet demonstrerte styrke i fem nye forskningsområder som den inngikk vurderingen for første gang, inkludert datavitenskap.

Kursfordeler

For å kunne beskytte organisasjoner skal du lære å hacke inn i maskiner, introdusere virus og bryte systemer. Men av juridiske, etiske og moralske grunner vil vi ikke at du gjør dette på dine egne maskiner. Derfor gir vi deg et læringsmiljø som lar deg koble til en ekstern maskin, og gir deg et virtuelt miljø for å øve det du lærer.

Dette er et kurs som kan studeres fra ditt eget hjem. Det undervises helt på nettet, og gir deg praktiske scenarier der du kan rollespill som IT-sikkerhetsprofessor.

Et virtuelt læringsmiljø er gitt som vil være vertskap for alt relevant materiale for kurset, og eventuelt vil det bli gitt ukentlige online forelesninger eller opplæringsprogrammer.

Ressurser via vår Bibliotek Online vil også være tilgjengelig for deg, for eksempel online tidsskrifter og bøker.

Inntakskrav

Søkere bør enten ha minst en annen klasse honning grad i de kognitive emnene i Computing, minst en annen klasse honours grad i et ikke-kognitivt emne støttet av bevis på en egnethet for emnet søkt eller har tilsvarende erfaring eller trening, normalt fra arbeidsmiljøet. Alle søknader skal støttes av en referanse, enten faglig eller profesjonell. Alle søkere skal tilfredsstille våre engelskspråklige engelskspråklige krav.

IELTS:

IELTS 6.0 med ingen ferdigheter under 5,5, eller tilsvarende kvalifikasjon. Universitetet gir utmerket støtte til enhver søker som kan bli pålagt å foreta ytterligere engelskspråkkurs.

MATURE APPLICANTS

Vårt universitet tar imot søknader fra modne søkere som demonstrerer faglig potensial. Vi krever vanligvis noen bevis på nyere akademisk studie, for eksempel fullføring av et tilgangskurs, men nyere relevant arbeidserfaring kan også vurderes. Vær oppmerksom på at for noen av våre profesjonelle kurs vil alle søkere måtte oppfylle de angitte opptakskriteriene, og i disse tilfellene kan arbeidserfaring ikke vurderes i stedet.

Hvis du ønsker å søke gjennom denne ruten, bør du se vår Universitetserklæring om prioriteringspolitikk.

Vær oppmerksom på at alle søkere til våre universiteter er pålagt å oppfylle vårt standard engelskspråklige krav til GCSE klasse C eller tilsvarende, variasjoner til dette vil bli oppført på de enkelte kursopptakskravene.

Jobbmuligheter

Enten du allerede er i databehandling og ønsker å flytte inn i sikkerhet, eller du er en student som nettopp har fullført en databehandling, vil dette kurset gi deg ferdigheter til å beskytte informasjonen fra bedrifter i alle sektorer, og gi ditt karriere globalt potensial . Dine fremtidige roller kan omfatte penetrasjonstester (system, nettverk, web og applikasjon), sikkerhetsarkitekt, malwareanalytiker, sikkerhetsanalytiker eller sikkerhetsrevisor.

 • Penetrasjonstester (System, nettverk, web, applikasjon)
 • Sikkerhetsarkitekt
 • Malware analytiker
 • Direktør for sikkerhet

Karriere Råd

Vårt dedikerte jobb og karriere team tilbyr ekspertråd og en rekke ressurser for å hjelpe deg med å velge og få jobb. Enten du er i ditt første eller siste år, kan du snakke med ansatte fra vår karrierekontor som kan gi deg råd fra å skrive en CV til å søke etter jobb.

moduler

Kjernemoduler

 • Prinsipper for digital sikkerhet
 • Incident Response
 • Nettverkssikkerhet, brannmurer
 • Hacker Teknikker, Verktøy
 • Sikkerhetsstrategier for webapplikasjoner
 • Forskningspraksis
 • Prosjektledelse
 • Dissertation

avgifter

Storbritannia

Å studere deltid gir deg fleksibiliteten til å lære i ditt eget tempo. På grunn av dette beregnes vår studieavgift ved hjelp av kredittpoeng. Hver modul du studerer har en kredittpoengverdi. De fleste undervisede postmodulene har en kredittpoengverdi på 20. Undervisningsavgiften for studenter som kommer inn i 2018/19 på dette kurset, er £ 722,2 for hver 20 studiepoengmodul. For moduler med en annen kredittpunktsverdi kan kostnaden beregnes ved å multiplisere kredittverdien til modulen med kostnaden per kredittpunkt på £ 36,11. Beløpet du betaler vil øke hvert år i takt med inflasjonen.

Internasjonal 2018/19

Å studere deltid gir deg fleksibiliteten til å lære i ditt eget tempo. På grunn av dette beregnes vår studieavgift ved hjelp av kredittpoeng. Hver modul du studerer har en kredittpoengverdi. De fleste undervisede hovedmodulene har en kredittpoengverdi på 20. Undervisningsavgiften for studenter som går inn i 2018/19 på dette kurset, er £ 722,2 for hver 20 studiepoengmodul. For moduler med en annen kredittpunktsverdi kan kostnaden beregnes ved å multiplisere kredittverdien til modulen med kostnaden per kredittpunkt på £ 36,11. Beløpet du betaler vil øke hvert år i takt med inflasjonen.

fasiliteter

Dedikerte Support Team

Bare fordi du ikke lærer på campus betyr det ikke at du må klare deg selv - du vil ha støtte fra en personlig veileder sammen med universitetets Student Hub og Wellbeing Center. De står for å gi deg råd om alt fra faglige problemer til stress og angst.

Bibliotek

Tusenvis av bibliotekets digitale ressurser, inkludert bøker, e-bøker og databaser, kan nås online på et tidspunkt og sted for å passe deg, og biblioteket er åpent døgnet rundt dersom du ønsker å besøke. Våre offsite-team gir også spesialstøtte til fjernundervisningsstudenter.

Virtuelt læringsmiljø

VLE gir deg tilgang til kursmaterialer som videoer, e-bøker og andre dokumenter. Du bruker også den til å sende inn oppgaver og motta tilbakemelding.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra Leeds Beckett University »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Duration
3 år
Deltid
Heltid studier
Pris
722 GBP
Undervisningsavgiften for studenter inn i 2018/19 på dette kurset er £ 722,2 for hver 20 studiepoengmodul.
Deadline