Kursoversikt

Innovasjon, risiko og kvalitet er de sentrale temaene å mestre i jakten på en vellykket karriere i driftsledelse. Online MSc Data Analytics og Operations Management-programmet fra Arden University kombinerer disse to fagområdene for å gi deg avanserte datahåndteringsfunksjoner som minimerer risiko samtidig som du maksimerer kvaliteten.

Ardens fleksible studiemodus gjør det enklere å utvikle datahåndtering og ledelsesmessige ferdigheter sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du bringer organisasjonen nærmere deres innovative mål.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette programmet er utviklet i samråd med våre verdensomspennende alumner for å hjelpe deg med å inspirere og forvalte endringer i virksomheten din, med særlig fokus på prosjekthåndtering.116497_GcwIUCko.jpeg

Kursmoduler

Data Design

Forstå hvordan du nærmer deg data ved å ta opp viktige spørsmål om dine forventede forretningsmessige resultater, og velg den mest hensiktsmessige datainnsamlingsmetoden. Du lærer å designe distribusjonsmetoder og implementere instrumenter og systemer for datainnsamling for å oppnå verdifulle resultater.

Datahåndtering og beslutningstaking

Med tilgang til flere data enn noensinne, kan de som er utstyrt for å håndtere og tolke disse dataene, legge til ekte verdi på arbeidsplassen. Fokuset på denne modulen er å lære å tolke data og gjøre viktige forretningsavgjørelser for å forme fremtiden for en organisasjon.

Datavisualisering og tolkning

Få de avgjørende datakompetanseene som gir bedrifter sin betydelige konkurransefortrinn ved å lære å presentere disse dataene på en universelt engasjerende måte, som kan forstås av spesialister og ikke-spesialister likt.

Operasjoner og Supply Chain Management

Betydningen av operasjonsledelsen vokser med kundens krav, ressursskarphet og bærekraftproblemer. Lær hvordan du sikrer at innganger blir utdata som oppfyller dine prestasjonsmål, og vurdere hvordan dette påvirker evnen til å levere på disse målene gjennom casestudier og interaktive oppgaver som er tildelt i denne modulen.

Risikostyring og innovasjon

Denne modulen vil utstyre deg med en jording i to temaer som går hånd i hånd - risikostyring og innovasjonsteori. Bruke i praksis innenfor ingeniørmiljøet, vil du lære å evaluere forholdet mellom risiko og måtene å utnytte det for å lette innovasjon. Du vil takle implikasjonene dette har på organisasjonskultur, og bruke praktiske scenarier for å undersøke de varierte konsekvensene for forretningspraksis.

Kvalitetsstyring

Denne modulen vil oppmuntre din forståelse av kvalitetsproduktlevering med viktige teorier. Du vil sette pris på kvalitet i både håndgripelige og immaterielle produkter, og denne modulen tillater deg å markedsføre denne filosofien i din nåværende eller fremtidige rolle. Din introduksjon til kvalitetsstyring vil inkludere verktøy og systemer for å måle kvalitet i en arbeidssituasjon, og du vil sette ideer i praksis mot bestemte forretningsbehov.

Forskningsprosjekt

Dette viktige prosjektet gir deg mulighet til å undersøke et område av ditt valg, relatert til programtemaet, og utvikle dine kritiske evner. Du vil lage et forskningsforslag og velge mellom en konvensjonell avhandling, eller en faglig artikkel og presentasjon. Deretter vil du bruke all din kunnskap fra programmet med mulighet til å knytte din forskning til dine faktiske arbeidsbehov.

Hva våre studenter sier

116496_KHJBu2zM.png

" Å gå tilbake til heltidsopplæring ble nesten umulig da jeg hadde familie, boliglån og alle andre forstyrrelser av det moderne familielivet. Vil jeg anbefale Arden? Ja, det ville jeg ha. Det har gitt meg hensikt, selvtillit, tillit og potensial til å fungere i mitt valgte felt. "

Martin Lithgow,

BA (Hons) Grafisk Design

Kvalifikasjonskrav

For å være kvalifisert for dette kurset må du normalt ha:

  • En britisk utmerkelse grad på minst andre klasse (2.2) eller tilsvarende.
  • For studenter hvis tidligere læring ikke ble undervist på engelsk: IELTS 6,5 eller tilsvarende (ikke mindre enn 6,0 i noe element).

Hva om jeg ikke har akademiske kvalifikasjoner?

Vi oppfordrer positivt og vurderer søknader fra de med betydelig ledelseserfaring (typisk 5 år) i stand til å demonstrere sin motivasjon til å studere programmet. Vi vil be om CV og referanser til støtte for søknaden din.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 48 flere kurs fra Arden University »

Sist oppdatert Juni 18, 2019
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
okt. 2019
jan. 2020
Duration
18 - 60 måneder
Deltid
Heltid studier
Pris
6,957 EUR
£ 8,550 (UK
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
april 2020
Sluttdato
Søknadsfrist