Read the Official Description

Få ferdighetene til å forberede lederrollene i læringsmiljøer for alle barn. Tjen en MS i barndomsstudier med en spesialisering i administrasjon, ledelse og ledelse gjennom Tempo Learning® av Walden, vår tilpassede, kompetansebaserte utdanningsmulighet. Gjennom dette online-lisensprogrammet kan du:

  • Dekk din forståelse av barns utvikling og læring.
  • Utvid din kunnskap om effektive programmer og tjenester.
  • Forbedre din evne til å knytte problemer av egenkapital og inkludering til hvordan elevene lærer og vokser.
  • Utforsk real-world problemer for å få praktiske, etterspurt ferdigheter og kompetanse.

Programmet er i Richard W. Riley College of Education og ledelse på Walden, et nasjonalt råd for akkreditering av lærerutdanning (NCATE) -accreditert institusjon. NCATE akkreditering er en anerkjent standard for ekspertise i profesjonell preK-12 utdanning.

Tjen din grad på dine vilkår

Leveres gjennom Tempo Learning® av Walden, gjør det kompetansebaserte MS i Early Childhood Studies-programmet deg til å lære på egen tid, i ditt eget tempo - og bruk din tidligere yrkeserfaring for å akselerere fremdriften din. I stedet for å fullføre satt kurs i en forhåndsbestemt rekkefølge, vil du bygge videre på din eksisterende kunnskap ved å mestre en rekke kompetanser og fullføre vurderinger.

Walden tilbyr både statlig godkjente lærer lisensavtale programmer samt programmer og kurs som ikke fører til lisensavtale eller påtegninger. Fremtidsstudenter må gjennomgå sine krav til statlig lisensavtale før innskrivning. For mer informasjon, se www.WaldenU.edu/educlicensure.

Walden registreringsrådgivere kan gi veiledning om lisensproblemer; Imidlertid forblir det enkeltes ansvar å forstå og overholde alle statlige lisenskrav. Walden gir ingen representasjon eller garanterer at ferdigstillelse av Walden kurs eller programmer vil tillate en person å få statlig lisens eller påtegning.

Program taught in:
Engelsk

See 41 more programs offered by Walden University »

Last updated July 15, 2018
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Okt. 2019
Duration
2 år
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Application deadline
Sluttdato

Okt. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato