Read the Official Description

Uansett om du nettopp begynner, forbereder din CPA-eksamen, eller er interessert i å fremme din regnskapskarriere, kan Walden University MS i regnskapsprogram hjelpe deg med å styrke dine ferdigheter i analyse og økonomisk beslutningstaking. Utformet for å hjelpe deg med å utvikle seg i dette raskt skiftende yrket, dekker den utfordrende læreplanen ledelsesregnskap, økonomistyring, aktuelle emner og juridiske og etiske regnskapsprosesser.

spesialiseringer

  • Regnskap for profesjonelle
  • Regnskap med CPA-vekt
  • Self-Designet

Walden University MS i Regnskap er akkreditert av ACBSP og har tjent organisasjonens spesialiserte regnskapsakkreditering.

De fleste stater krever at enkeltpersoner fullfører 150 semester (225 kvart) timer på visse fagområder for å kunne kvalifisere seg til å utføre Certified Public Accountant (CPA) eksamen og / eller få en CPA-lisens. Waldens regnskapsprogrammer kan hjelpe kandidater med å utvikle seg til å møte disse kravene. BS i regnskap tilbyr 120 kvartaler (80 semester) kreditt timer som inkluderer høyere kurs i emner som finansiell regnskap, revisjon, beskatning og ledelse regnskap. MS i regnskap tilbyr 30 semester (45 kvartal) kreditt timer, mens MBA Regnskap spesialisering tilbyr ni semester (13,5 kvartal) kreditt timer. Disse programmene inkluderer utdannet kurs i emner som finansiell regnskap, ledelsesmessige regnskap, og juridiske og etiske regnskapsmetoder. Dette vil kreve at studentene fullfører ytterligere kurs for å møte statlige krav.

I hver stat er det spesifikke retningslinjer som må følges når en person søker å bli en lisensiert regnskapsfører. Enkelte stater vil ikke tillate at enkeltpersoner som fullfører Walden regnskapsprogrammer, sitter for CPA-lisenseksamen på grunn av statsspesifikke problemer som profesjonell akkreditering eller ansikt-til-ansikt-instruksjon. For informasjon om utdanningsbehov for staten din, se statens regnskapsråd eller tilknyttet byrå.

Walden innmelding rådgivere kan gi veiledning om regnskapsfører lisens; Det er imidlertid ansvaret for den enkelte som innleder programmet for å lese, forstå og overholde lisenskravene i staten der han eller hun ønsker å øve.

Walden University kan ikke gi noen representasjon, garanti, garanti eller forpliktelse til at en vellykket gjennomføring av et Walden-program, eller kurs for kreditt innenfor et program, vil gjøre en kandidat kvalifisert til å sitte for en lisensavtale eller for å få statlig lisensavtale.

Program taught in:
Engelsk

See 41 more programs offered by Walden University »

Last updated July 14, 2018
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Juli 2019
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Juli 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline

Juli 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Okt. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato