Les den offisielle beskrivelsen

Målet med dette programmet er ikke bare teknisk kunnskap, men også formidle å trene studentene i de ferdigheter og holdninger som trengs for å utføre ledelsesfunksjoner på høyeste nivå, og kombinerer teori og praksis og tilrettelegging for læring gjennom erfaringer, med For å få en oversikt over næringslivet.

Cerem formidler avansert trening, opprettholde et høyt kvalitetsnivå gjennom et utmerket team av lærere og veiledere som er aktive fagfolk og spesialister på sine respektive fagområder. Mer enn 175 000 studenter har gått gjennom skolen godkjent kvalitet, god og praktisk bruk av innhold og opplæringssystem, som tilbys i online-modus ved hjelp av den nyeste e-læringsteknologi.

Personer som den er adressert

The Master i Business Administration (MBA) er rettet mot gründere og mange mennesker føler seg dynamisk, kreativ og ønsker å få et bredt syn på forretningsverdenen og en forståelse av de viktigste områdene av business management orientert Shot Beslutninger. Det er også rettet mot både universitetsutdannede som ønsker å bli ledere som personer med erfaring som ønsker å utvikle sin karriere i området of Management and Business Administration.

Metodikk

CEREM formidler avansert opplæring, med de nyeste e-læringsteknologi og et utmerket team av lærere og veiledere som er aktive fagfolk spesialisert seg på sine respektive fagområder. Vår online metodikk skaper et miljø av aktive, deltakende læring og neste, og kombinerer fleksibilitet med online video, multimedia interaktivt innhold, videoer og seminariosde støtte. Interaktivitet av studenter med lærere og andre studenter, støtte og personlig oppfølging CEREM gjøre et godt valg for din trening.

Virtual Campus
For å gi skolen programmene mer interaktivitet og bedre student tjenester har innarbeidet i vår metodikk de nyeste teknologiske midler. Den revitalisering av programinnhold, kartleggingsprøver og konsultasjoner holdes på tvers av campus.

Studio
Studien materialet har en klar og konsekvent ordlyd. Det er interaktive og dens Studien er supplert med seminarer og videokonferanser. Case studies er hentet fra feltet av konsulent-og business management, slik at du kan få mest mulig ut av praksis mulig.

Guider
Veiledningene er levert av Virtual Campus og støtte med telefon og live-konsultasjoner. Du kan ta kontakt med veiledere via e-post, telefon og i person (går til hovedkvarteret til skolen).

Seminarer støtte
Den elektroniske opplæringen er supplert med støtte seminarer, undervist av lærere fra hvert fagområde i en av bygningene på skolen. På denne måten vil du være i fysisk kontakt med lærere og andre studenter, som vil hjelpe i læringsprosessen.

Videokonferanse

  • direkte deltakelse av studenter gjennom chat, lyd og video.
  • Casestudier Group.
  • Pizzarra.
  • Overføre filer i sanntid.

Mentoring Tjenesten


Skolen har en veiledningstjeneste for å hjelpe elevene å anvende det aktuelle området av sin virksomhet kunnskap og ferdigheter ervervet. For å gjøre dette, når programmet er ferdig, kan du fortsette å konsultere lærerne for seks måneder for å hjelpe deg i den praktiske anvendelsen av ervervet kunnskap.

Faglig informasjon

Varighet
Den planlagte varighet på 12 måneder. Imidlertid kan du fritt utvide til seks måneder. Du kan også redusere varigheten. The Master of Management and Business Administration (MBA) har en tilsvarende 800 undervisningstimer.

Evaluering
For å oppnå graden Master Cerem forpliktelse til kontinuerlig evaluering.

Finansiering
Skole direkte finansiere betalingsutsettelse av sine programmer uten innblanding av bankene. Betalingen kan gjøres i månedlige avdrag. Vår erfaring og et stort antall henvisninger og alumni, kombinert med effektivitet og smidighet brukes til tjenester og treningsmetoder, tillate oss å tilby meget konkurransedyktige priser med god verdi.

Tilskudd og subsidiert trening
Dette programmet er finansiert av European Social Fund. Hvis du ønsker å vite pengebeløpet som din bedrift har å bruke på subsidiert trening kan du kontakte vår avdeling for Informasjon og opptak.

Eiere

Bringe arbeidslivet vårt alumnus
Rollen av Department of Employment Veksling CEREM er å tilby studentene en åpen dør til nye karrieremuligheter og gjøre tilgjengelig for kandidatene forberedt bedrifter å implementere den kunnskapen.

Samarbeidende selskaper
Skolen har gode relasjoner med mange selskaper som ber godt utdannede fagfolk. Gjennom våre mer enn 35 år, har tusenvis av selskaper betrodd oss ​​spørre godt forberedt profesjonelle profiler i økonomi, regnskap, Arbeiderpartiet, Human Resources, Occupational Hazards, Kvalitet, miljø, sosiale nettverk, Community Manager, Online Marketing , Digital kommunikasjon, markedsføring, salg, administrasjon og økonomi og administrasjon. Både nåværende og tidligere studenter kan ha fri bruk av våre tjenester:

  • Velg av Business: Entering del av utvelgelsesprosessen belastet av ulike selskaper ved Institutt for Job.
  • Råd: Telle med personlige råd om jobbsøking teknikker.
  • Informasjon: Informasjon om situasjonen på arbeidsmarkedet og profesjonell og faglig veiledning.

Send oss ​​din CV


Når registrert widget anmodning fra deg, vil bli inkludert i jobb av School for gratis.

Program undervist i:
Spansk

Se 5 flere kurs fra CEREM »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
12 måneder
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato