close

Filtre

Se resultater

På nett MBA studier i Skatt 2021

Tjene en MBA er et tegn på at du har fullført en grundig videreutdanning masterprogram i bedriftsøkonomi. Ved å fullføre kurs på nettet, du åpner deg opp til større autonomi i å avgjøre når man skal arbeide på kurs. Hva er en online MBA i skatteloven? Disse strenge programmer kan lære deg ins og outs av skatte-koden og hvordan du kan hjelpe kundene med å navigere dem. Du kan bli op… Les mer

Tjene en MBA er et tegn på at du har fullført en grundig videreutdanning masterprogram i bedriftsøkonomi. Ved å fullføre kurs på nettet, du åpner deg opp til større autonomi i å avgjøre når man skal arbeide på kurs.

Hva er en online MBA i skatteloven? Disse strenge programmer kan lære deg ins og outs av skatte-koden og hvordan du kan hjelpe kundene med å navigere dem. Du kan bli opplært til å evaluere økonomi, regnskap og selvangivelse rapporter fra en virksomhet til å vurdere sin helse og levedyktighet. Programmet kan omfatte ikke bare regnskap og finansiell kompetanse, men også kommunikasjonsferdigheter som trengs for å hjelpe kunder med sine skatter. Du kan også lære om aksjer, corporate kapitalisering, etisk forretnings eller risikostyring, eller andre faktorer som påvirker en bedrifts skatt miljø.

Forstå en komplisert skatteklasse er ikke bare en ferdighet som er nødvendig for å hjelpe kunder, men også gunstig i ditt personlige liv.Å kunne sette en MBA på CVen kan gjøre deg mer sannsynlig å være ansatt ved en skatt fast. Denne graden kan også forbedre din generelle organisatoriske og juridiske ferdigheter.

Prisen for å tjene din MBA varierer avhengig av skolen og landet ditt. Kontakt din skole for å lære mer om kostnader og stipender. En online grad kan koste mindre enn en opptjent i et tradisjonelt klasserom.

Dine arbeidsplasser etter å tjene din grad kunne inkludere en posisjon som en skatterådgiver, revisor, budsjett analytiker, business regnskapsfører, CFO, statsautorisert revisor, sertifisert ledelse regnskapsfører, skattedirektør, økonomisjef, eller inntekter agent. Med omfattende kunnskap om skatte-koden kan du være i stand til å få gjennom studiene, kan du bruke dine ferdigheter til å hjelpe enten privatpersoner eller selskaper med sine skatter, eller du kan jobbe for regjeringen.

Hopp inn i et masterprogram i dag.Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
MBA | Master | MSc
format_list_bulleted Filtre
St. John's University Online
Queens , USA

I MBA-programmet for beskatning fra St. John's Tobin College of Business får du den aktuelle teoretiske og tekniske skattekunnskapen for å tolke komplekse skatteregler og regl ... +

I MBA-programmet for beskatning fra St. John's Tobin College of Business får du den aktuelle teoretiske og tekniske skattekunnskapen for å tolke komplekse skatteregler og regler. -
MBA
Fulltid
Deltid
18 - 36 måneder
Engelsk
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre