Filter
MBA
Pacing: Alle

Topp På nett MBA studier i Ledelsesstudier 2019

Gjennomføring av et MBA-program resulterer i en post-graduate grad også referert til som en Master of Business Administration. Det gir studentene dypere forståelse av den generelle feltet av virksomheten, og tilbyr ofte evnen til å fokusere på en bestemt gren i den.

Hva er en online MBA i Management? En MBA i Management studiet vil først og fremst ha studenter tilbringer tid på alle basisfagene som er nødvendige for en godt avrundet leder å forstå, for eksempel regnskap, finans, markedsføring, menneskelige ressurser, drift og strategiutvikling. I noen programmer er det mulig å velge en av disse til å konsentrere seg om, anskaffe en dypere kompetanse i dem. Online MBA-programmer, som navnet indikerer, er de som alle kurs er tilgjengelig på internett.

Motta en MBA grad kan gi jobbsøkere den nødvendige kanten til å være ansatt fremfor andre søkere.Det kan bidra til å øke lønn utvalg som kan forventes, samt gjøre deg mer kvalifisert for avansement i et selskap hvor du allerede er ansatt.

Post-graduate grader varierer sterkt i pris, avhengig av institusjonen og hvor den er plassert. Vanligvis kan et nettbasert program senke en investering i forhold til en on-campus ett. Som du sammenligne de relative kostnadene mellom studier, sørg for å se på alle avgifter, ikke bare undervisning.

Enhver stort selskap, på tvers av alle bransjer, vil vanligvis foretrekker ansatte i deres øvre lederstillinger i det minste å ha MBA grader. Hvis du velger å ytterligere spesialisere seg i et bestemt område, for eksempel økonomi eller markedsføring, dette kan også gjøre deg mer oppsøkt i en bestemt bransje, selv om nesten alle bedrifter av en viss størrelse har økonomi og markedsføring avdelinger som de trenger kvalifiserte ledere.

Det er online MBA-programmer i ledelse tilgjengelige ved institusjoner over hele verden. Studerer på internett kan være spesielt gunstig for business grader, så det gjør at du kan fortsette å arbeide og umiddelbart bruke det du lærer. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

 

 

 

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

71 Resultater i Ledelsesstudier

London School of Business & Finance

En MBA-grad er en internasjonalt respektert kvalifikasjon som viser dedikasjon og evne i ditt felt. Enten du allerede har en ledende stilling i et selskap eller har inten ... [+]

Global MBA

En MBA-grad er en internasjonalt respektert kvalifikasjon som viser dedikasjon og evne i ditt felt. Enten du allerede har en ledende stilling i et selskap eller har intensjoner for å gå opp i karrieren din, vil du bli en bransjeleder i den internasjonale forretningsmarkedet med en global MBA-grad.

Under ditt program vil du studere fire kjerne og to valgfrie moduler for et verdifullt forretningsgrunnlag, og deretter fullføre ditt eget integrerende forskning og konsulentprosjekt. Velg blant en av våre 16 globale MBA-spesialiseringer og strategisk posisjonere deg selv for ditt neste karriereflyt.

Stolt samarbeidet med International Telematic University UNINETTUNO, er LSBFs helt online globale MBA-program designet med moderne forretningsfilosofier og ledelsesteknikker for å forberede fagpersoner til å flytte opp i bedriften din eller starte en egen bedrift.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 36 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Nottingham Trent University Online

Fremskynde dine læringsresultater med et 100% Online MBA Fast Track. Ved å bruke det samme kursinnholdet som kjerne MBA, kan Online MBA Fast Track fullføres på 18 måneder ... [+]

Fremskynde din læring med et online MBA Fast Track

Fremskynde dine læringsresultater med et 100% Online MBA Fast Track. Ved å bruke det samme kursinnholdet som kjerne MBA, kan Online MBA Fast Track fullføres på 18 måneder, og hjelper deg med å utvikle dine strategiske forretningsferdigheter i et stadig mer konkurransedyktig globalt forretningsmiljø.

Online MBA Fast Track fra Nottingham Business School vil gi deg den erfaringen du trenger for å gjøre en betydelig innvirkning i forretningsverdenen raskere uten å måtte sette fot på campus. Nottingham Business School er AACSB og EQUIS akkreditert. Færre enn 1% av handelshøgskoler over hele verden har både EQUIS- og AACSB-akkreditering, som bekrefter de strenge og nyskapende standarder for vår undervisning og forskning, og balansen vi konstant slår mellom faglig kvalitet og faglig relevans.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Januar 2020
Engelsk
Deltid
18 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
California Institute of Advanced Management

CIAM Executive Management ... [+]

Ingen flere prøver eller eksamener.

CIAM Executive Management

Ingen GMAT eller GRE påkrevet.

CIAM tror på praktisk, funksjonell og relevant kunnskap - ikke testresultater på et stykke papir, slik at vi ikke krever GMAT eller GRE som opptakskrav.

Tilgjengelig 100% på nettet, hvor som helst i verden.

Vår toppmoderne online plattform kan nås over hele verden. MBA-programmet på 36 kreditter er designet for å møte behovene til fagfolk i et bredt spekter av forretningsområder. Flere spor alternativer, live streaming alternativ for helg / natt klasser, lave undervisning priser, og dedikert ekspert fakultet gjør CIAM det beste valget for MBA.

Samhandle med ekte amerikanske selskaper i klasse!... [-]
USA El Monte
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
11 - 22 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Robert Kennedy College

Denne MBA er utformet for å hjelpe deg med å møte utfordringene i det komplekse miljøet som organisasjoner i dag skal i større grad operere, med globale markeder ikke len ... [+]

Denne MBA er utformet for å hjelpe deg med å møte utfordringene i det komplekse miljøet som organisasjoner i dag skal i større grad operere, med globale markeder ikke lenger det eneste som er multinasjonale selskaper.

Programmet inneholder en modul på International Marketing and Business Environment, mens du i oppholdet vil bli med medstudenter fra et multinasjonalt miljø for å utvikle ferdighetene som trengs for å takle globale og lokale utfordringer i etikk, ansvar og bærekraft.

MBA-programmer ha stor nytte av internationality avledet fra å rekruttere studenter fra hele verden, og trekke på lærere godt kvalifiserte i sitt felt.

Lær på Sveits premiere private college og uteksaminere med studenter fra over 130 forskjellige land og fra University of Cumbria.... [-]

Sveits Zürich Switzerland Online Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland City of Carlisle  + 1 Mer
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 5 år
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Central European Management Institute (CEMI)

Global Business Leadership-programmet passer for mellomstore og toppledere, spesielt fra selskaper som opererer på internasjonalt nivå. Hovedmålet er å få en omfattende o ... [+]

100% online MBA for travle studenter

Global Business Leadership-programmet passer for de som ønsker å jobbe som mellomledere og toppledere (eller allerede jobber slik), så vel som for gründere, spesielt fra selskaper som opererer på internasjonalt nivå. Hovedmålet er å få en omfattende oversikt over den globale virksomheten og dagens trender i ledelsen. Programmet blir undervist på engelsk, av et internasjonalt team av universitetsveiledere .

Hvorfor skal du velge dette MBA-programmet?Takket være en bedre forståelse av strategisk ledelse vil du kunne utnytte forretningspotensialet bedre.Du vil øke hastigheten på å nå dine mål på grunn av bedre forståelse av interkulturell kommunikasjon.Du vil forbedre dine prosessledelsesferdigheter på konkrete eksempler.Du vil lære å eliminere risiko på globale finansmarkeder.Du vil lære konkurransepolitikk i EU, Russland og Kina.Du vil bli kjent med fordelene ved ulike organisatoriske oppsett.MBA moduler 1. semesterGeopolitikk og perspektiverGlobal politikk og strategiInterkulturell kommunikasjonOrganisasjonStrategisk planleggingMBA moduler 2.semesterKonkurransepolitikk for næringslivInternasjonal forretningsstrategiInternasjonal Corporate FinanceInternasjonalt entreprenørskapProsjektledelse... [-]
Tsjekkia Prague
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Key West University

KWU MBA-programmet gir tidlig til mid-karriere fagfolk med de praktiske ferdigheter og kompetanser som trengs for å akselerere sine karrierer i virksomheten. ... [+]

Programmål

KWU MBA-programmet gir tidlig til mid-karriere fagfolk med de praktiske ferdigheter og kompetanser som trengs for å akselerere sine karrierer i virksomheten.

Kernekurs gir studentene mulighet til å utvikle en global, helhetlig forståelse av hvordan forretningsdisipliner integreres på strategisk nivå.Programkonsentrasjoner i Data Analytics, HR Management og LogisticsProgramkoncentrasjonLogistikk og Supply Chain Management

Som ledere fortsetter å innse den positive effekten som en effektiv forsyningskjede kan ha på selskapets bunnlinje, øker etterspørselen etter fagfolk på mellomnivå.

Ifølge en fersk artikkel publisert av Supply

MBA-studenter som spesialiserer seg på denne konsentrasjonen, utvikler en strategisk forståelse av livsløpet for logistikk og forsyningskjeden.... [-]

USA Jacksonville
Kontakt skolen
Engelsk
Nettstudier
Les mer på norsk
Sustainability Management School

Vårt onlineprogram er 100% online! Det er en mulighet for deg å gå videre i din karriere og å utvikle nye ferdigheter innen bærekraftig mote. ... [+]

Forstå de viktigste utfordringene og mulighetene i moteindustrien!

Dette kurset gir grundig kunnskap om kjerneproblemene og utfordringene for bærekraftig mote og integrerer ansvarlig lederskap som brukes på mote-sektoren. Deltakerne lærer kunsten om bærekraftig mote med kreativ fokus og en kritisk bevissthet som gjør at de kan være en aktiv aktør i bærekraftig moteindustri.

SUMAS-studenter er kontinuerlig engasjert i praksisorienterte prosjekter som styres av akademikere, konsulenter og fagfolk. Disse prosjektene er en del av SUMAS innovative undervisningsmetodikk som inkluderer videokonferanser med ledende høyttalere i organisasjoner og presentasjoner i klassen. Disse aktivitetene oppfordrer ikke kun kunnskapsdeling, men gir også verdifulle muligheter for nettverk for å forbedre karriereutviklingen.... [-]

Sveits Switzerland Online
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 36 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Steinbeis School Of International Business And Entrepreneurship (SIBE)

Den jobbintegrerte Dual Degree i General Management-programmet fra School of International Business and Entrepreneurship ( SIBE ) er den ideelle starten på karrieren din. ... [+]

Dual Degree i General Management programmet fra School of International Business og Entrepreneurship ( SIBE ) inkluderer 17 kurs pluss en mastergradsoppgave. Før hvert kurs begynner studentene å få full åpenhet om innhold, oppgaver, undersøkelser og kravskriterier. På denne måten vet de nøyaktig når de skal forvente hvilke oppgaver og kan planlegge hvordan de skal oppnå sine respektive kursmål.

Prosjekt

Du jobber sammen med din bedrift med å planlegge og implementere innovasjonsprosjektet. Typiske prosjekter er for eksempel innen internasjonal forretningsutvikling, digitalisering eller bedriftens fremsyn, etc.

Nettbaserte seminarer på Post University gir metodisk kompetanse til generell ledelse for å løse problemet. De gir praktisk kompetanse til å forberede og gjennomføre analyser og forretningsplaner for målmarkedet, akkurat slik du trenger det for din bedrift.... [-]

Tyskland Germany Online
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
24 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
IUBH Online

Ingeniører er pålagt å vise et stort antall kvaliteter som presisjon, effektivitet og pålitelighet. I ingeniørledelse lærer du hvordan du håndterer disse talentfulle indi ... [+]

MBA I Engineering Management

Bli ekspert på forespørsel på grensesnittet mellom ledelse og teknologi.

Døren din til næringslivet

Ingeniører er pålagt å vise et stort antall kvaliteter som presisjon, effektivitet og pålitelighet. I ingeniørledelse lærer du hvordan du håndterer disse talentfulle individer, samtidig som du utvikler og forbedrer markedsstrategier, merkevarestyring og lønnsomhet.

I vårt MBA-program med spesialisering i Engineering Management, vil du lære å skille mellom flere aspekter av internett av ting, inkludert forbruker-, forretnings-, sosiale og miljøspørsmål.

Kort oversikt over studien dinGrad: Master of Business Administration (MBA)Studiepoeng: 90 studiepoengStudiestart: Når som helst (ingen fast startdato eller innmeldingsfrister)Studievarighet: Standard studietid: 18 måneder. Ulike tidsmodeller muligStudiemodell: Online studie inkl. online eksamener 24/7Post-studie arbeidsmulighet: 18 måneder etter studie studie visum, EU Blue CardAvgifter: Fra 439 euro per måned * (stipend tilgjengelig for ikke-EU-studenter)La oss komme i gang... [-]
Tyskland Bad Honnef
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 36 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Our Lady of the Lake University Online

Den elektroniske MBA ved Vår Frue av Lake University tilbyr en streng læreplan som inkorporerer personlig oppmerksomhet fra vårt fakultet, instruksjon i de praktiske bruk ... [+]

Den elektroniske Master of Business Administration (MBA) på Vår Frue av Lake University tilbyr en streng læreplan som inkorporerer personlig oppmerksomhet fra vårt fakultet, instruksjon i praktiske bruksområder av businessteori og strategi, og en progressiv tilnærming som forutsetter nåværende og fremtidige behov.

Akkreditert av Accreditation Council for Business Schools og Programmer (ACBSP), er dette 100% online-programmet designet for travle arbeidende studenter som ønsker å tjene MBA-legitimasjon, mens de fortsetter å oppfylle sine faglige og personlige forpliktelser.

Our Lady of the Lake University Online MBA tilbyr to spesialiseringer:

Healthcare Management: Denne spesialiseringen tilbyr en blanding av kurs som bygger en sterk forståelse av de spesifikke forretningsspørsmålene som helsevesenet angår, for eksempel finans, helsepolitikk og lover, og forvaltningen av helsevesenets fasiliteter og organisasjoner.Ledelse: Studentene fokuserer på ledelsesteori og lærer å søke på situasjoner i virkelige situasjoner ved hjelp av case-studier og presentasjoner. Emner for studier inkluderer internasjonal strategi, bygging av menneskelige ressurser og aktuelle emner i næringslivet, som for eksempel forsyningskjeden og lagerstyring.Om OLLU... [-]
USA San Antonio
September 2019
Engelsk
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Saint Mary Online

Tilpass din akselererte, online MBA-grad med en konsentrasjon i Management. Denne konsentrasjonen fokuserer på økonomi, generelle ledelsesevner som konfliktløsning og en ... [+]

Online Master of Business Administration (MBA)

University of Saint Mary (USM) ettårig, akselerert MBA-program grooms deg for fremtidige fremskritt og lar deg fortsette din karriere mens du tjener graden online. Enten du går tilbake til arbeidsstyrken, skriver den inn for første gang, eller håper å gå opp i karrieren din, hjelper en online MBA deg til å bli en mer ønskelig kandidat i et konkurransedyktig arbeidsmarked.

Design din MBA for å passe dine profesjonelle mål

USM online MBA-programmet tilbyr seks unike konsentrasjoner, slik at du kan tilpasse utdanningen din for å møte dine profesjonelle ambisjoner og bli en effektiv leder. Velg en etterspørselskonsentrasjon i:[-]

USA Leavenworth
September 2019
Engelsk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Winthrop University Online

Winthrop University online Master of Business Administration (MBA) -program med en konsentrasjon i strategisk ledelse lærer ferdighetene studentene trenger for å bli lede ... [+]

Winthrop University online Master of Business Administration (MBA) -program med en konsentrasjon i strategisk ledelse lærer ferdighetene studentene trenger for å bli ledere på utøvende nivå gjennom kurs i ledelse, global konkurranseevne og ledelse av menneskelige ressurser. Lær en streng læreplan som støttes av dedikert fakultet som er forpliktet til din suksess. I dette AACSB-akkrediterte programmet vil du utvikle mulighetene og selvtilliten til å løse dagens tøffeste forretningsutfordringer som strategisk leder.

Academically Rigorous - Studer kjerneklasser som bygger din kompetanse og ferdigheter, samtidig som du inkluderer fokus på globalisering, analyse, teknologi og kommunikasjon.Høy kvalitet - Lær fra fakultetet som bryr seg om suksessen din. De fleste av klassene dine blir undervist av det samme fakultetet på heltid som underviser på campusprogrammet vårt.Akkreditert - Dette programmet er blant de bare 5% av MBA-programmene over hele verden som mottar AACSB-akkreditering. Lær i en læreplan som holdes til en høyere standard som sikrer kvalitet, fremmer dyktighet og fremmer kontinuerlig forbedring.Støttende - Motta rådgivning, karriereveiledning og støtte til gradsprogresjon gjennom hele programmet fra direktøren for Student Services.Praktisk - Fullfør eventuelle forutsetningskurs før du begynner på graden gjennom separate moduler på en praktisk online plattform.Karriere... [-]
USA Rock Hill
Januar 2020
Engelsk
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
Queens University of Charlotte Online

Online MBA-programmet ved Queens University of Charlotte er bygget på grunnlag av lederprinsipper og hvordan de integreres med kjernevirksomhetskonsepter som strategisk p ... [+]

Mestre lederegenskapene som brukes av dagens toppledere. Den elektroniske MBA-programmet på Queens University of Charlotte forbinder deg med opplevelsen av verdensledende ledere som Hugh McColl, pensjonert Bank of Americas administrerende direktør og navneinnehaver av Queens 'McColl School of Business.

Akkreditert av Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business .

Programmet er bygget på grunnlag av lederprinsipper og hvordan de integreres med kjernevirksomhetskonsepter som strategisk planlegging, organisatorisk oppførsel, økonomi og markedsføring.

No. 20 University in the South - US News

CEO Magazine rangert Queens online MBA 13th i verden i sin 2015 MBA rangeringer... [-]

USA Charlotte
Januar 2020
Engelsk
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Elmhurst College

På Elmhurst setter vi deg først. Måten vi ser det, er den eneste grunnen til at vi er her, å gi deg en høyverdig, høyverdig forretningsutdanning. Vårt oppdrag er å gi deg ... [+]

Lær å lede i en global verden

Vi tror at en MBA skal være student-sentrert.

På Elmhurst setter vi deg først. Måten vi ser det, er den eneste grunnen til at vi er her, å gi deg en høyverdig, høyverdig forretningsutdanning. Vårt oppdrag er å gi deg de ferdighetene og forbindelsene du trenger for å nå dine mål i din karriere og liv.

Programformat

Heltid MBA er designet for nylige høyskole kandidater som har en bachelorgrad fra en regionalt akkreditert amerikansk institusjon eller utenlandsk tilsvarende.

100% onlineIntensivt akselerert program; Ikke designet for studenter som jobber på heltidHøst eller vårstartFullført i ett års heltidsstudieDe rette menneskene på din side... [-]
USA Elmhurst
Februar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Royal Roads University

For å lykkes i dagens globalt fokuserte kommersielle landskap, må du forstå alt om virksomheten. Vår MBA i Executive Management adresserer de virkelige behovene i dagens ... [+]

Oversikt

MBA i Executive Management på Royal Roads University er designet for å jobbe fagfolk, ved å jobbe fagfolk. Vi har brukt vår erfaring i bransjen til å lage et program som gir deg et solid fundament som kreves av dagens bedriftsledere, samt muligheten til å sette din læring til å fungere gjennom praktisk praksis. Uansett hva karriereforutsetningene dine er, kan du bruke verktøyene og teknikkene som finnes i programmet, for å flytte organisasjonen fremover. Du kan velge å fullføre MBA i Executive Management eller med en spesialisering i Ledelse, Management Consulting, International Business - Asia Pacific Trade and Investment Spesialisering, eller International Business and Innovation - Europe Spesialisering.... [-]

Canada Victoria
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 31 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk