ONLINESTUDIES

På nett MBA programmer i Investering 2021

En MBA er et studium for kandidater med bachelorgrader for å fremme sin utdanning. Programmer kan vare flere måneder opp til noen år, avhengig av hvilket program og antall kreditt timer studenten tar om gangen.

Hva er en MBA i investering? Dette programmet dekker alle typer emner, blant annet å utvikle relasjoner med investorer, avanserte økonomiklasser og bedriftsledelse. Andre temaer kan omfatte investeringslover og etikk og forretningspolitikk og strategi. Du kan forventes å fullføre store prosjekter uavhengig eller med andre studenter.

Noen av fordelene med å tjene en MBA i Investment er evnen til å forfølge en avansert karriere i finansverdenen. Du kan tjene en høyere lønn med dine nye kommunikasjonsevner. Din forskning og utvikling ferdigheter er også sikker på å komme til nytte etter eksamen, samt din evne til å prioritere og organisere.

Kostnaden for et MBA-program vil variere avhengig av hvor du velger å studere, studietid og materialer som trengs. Du bør kontakte skolen etter eget valg for mer informasjon om undervisning, bøker og andre avgifter.

Med en MBA i Investment, kan du kanskje fortsette å bli en investeringsmegler for et stort firma. Du kan også jobbe som en privat, uavhengig konsulent for bedrifter og enkeltpersoner, hvis du liker ideen om å være din egen sjef og sette din egen tidsplan. Et annet potensielt karrierevalg er å jobbe som en investeringsutviklingsleder for en liten, medium eller stor bedrift.

Du kan studere for å tjene din MBA i Investment på et hvilket som helst antall høyere læringsinstitusjoner, inkludert lokale høyskoler, nettskoler og store universiteter.Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet

2 Resultater i Investering Filter

Online MBA i finans og ansvarlig investering

Sustainability Management School
MBA
jan. 2021
<
Deltid
<
18&nbsp;-&nbsp;36 måneder
Engelsk
Nettstudier

Vårt onlineprogram er 100% online! Det er en mulighet for deg å gå videre i din karriere og å utvikle nye ferdigheter innen bærekraftig styring.

Les mer

MBA i finans og regnskap

IUBH University of Applied Sciences – Online
MBA
<
Fulltid
<
Deltid
<
18&nbsp;-&nbsp;36 måneder
Engelsk
Nettstudier

Du vil bli ekspert innen finansiering og investeringer? Deretter tilbyr MBA i økonomi og regnskap ved IUBH deg et bredt spekter av læringsmuligheter i disse områdene. Det gir ...

Les mer