Filter
MBA
Tempo: Alle

Beste skoler På nett MBA studier i Internasjonale relasjoner 2019

For de som ønsker å videreutvikle sin utdanning, men synes å mangler tid til å gjøre det, kan en online Master of Business Administration være den perfekte løsningen. Dette grad gir enkeltpersoner bekvemmeligheten av online kurs, mens de utvikler den kompetansen som trengs for å trives i sitt felt eller få en fot opp i et eksisterende yrke.

Hva er en online MBA i International Relations? Dette er en grad utformet for å hjelpe elevene arbeide med suksess i internasjonale relasjoner feltet. Et slikt program tar vanligvis rundt to år å fullføre i de fleste tilfeller, noen ganger med ekstra tid for en avhandling. Deltakere i dette online MBA-programmet er vanligvis forventes å beherske et bestemt sett av ferdigheter som er nødvendige for å operere effektivt i denne bransjen feltet, inkludert utforming av internasjonale markedsføringsstrategier, styring og kontroll økonomi, kommunisere effektivt i både skriftlig og muntlig medier og mye mer.

Ferdighetene bygget i et slikt program kan ha nytte studenter utenfor arbeidsplassen også. Kommunikasjon hjelper studentene bygge sterkere og mer meningsfulle relasjoner mens håndtere konfliktløsning, og forstå økonomi kan gjøre personlig budsjettering enklere.

Prisen for å få en online MBA i International Relations varierer mellom ulike land og institusjoner. Derfor er det en god idé å gjøre litt research om kostnads ​​før du gjør et endelig valg om klasser.

Fordi virksomheten blir et stadig mer globalisert hendelse, ferdigheter lært gjennom dette programmet kan gjøre de som fullfører det noen av de mest salgbare ansatte der ute. Nyutdannede kan potensielt velge yrker fra et bredt spekter av bransjer, som kan inkludere alternativer som arkivar, CIA-agent, intelligent spesialist, markedsundersøkelser analytiker, politiker eller utenlandske anliggender analytiker.

Uavhengig av timeplanen din, online kurs sannsynligvis gi deg den fleksibiliteten du trenger for å forfølge din utdanning i internasjonale relasjoner. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer Minimér
Other options within this field of study:

2 Results in Internasjonale relasjoner

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

På slutten av Master (MBA) i International Relations og kulturfag programmere de nyutdannede vil kombinere teori med praksis og vise en god kunnskap om internasjonal poli ... [+]

3 toppuniversiteter = en europeisk Alle studenter skal ha i tillegg til ABMS Diploma et felles vitnemål med University of Dąbrowa Górnicza (WSB) og Taras Shevchenko National University. 3 Mest europeiske universiteter = Best Virtual / Avstand Program = 1 Top European Diploma SVEITS + EU + topp rangert 500

Advance din kompetanse på ABMS

Koble med elever og ledere akkurat som deg i vår online masterprogram. Du vil gå så langt som tankene dine vil ta deg som en masterstudent ved ABMS.

For Professionals

The Master of International Relations og Cultural Studies (MBA) betegner neste nivå av prestasjon i noen akademisk disiplin.

På slutten av Master (MBA) i International Relations og kulturfag programmere de nyutdannede vil kombinere teori med praksis og vise en god kunnskap om internasjonal politikk og kulturstudier. Studentene er utstyrt med nyttig International kunnskap og teorier for å gå inn i internasjonale markedet og bidra mer effektivt til organisasjoner innen dette feltet The Master i International Relations og kulturstudier, er studiet beregnet for studenter som håper å holde eller holde karrierer plassere nåværende hendelser i riktig analytiske, historisk og global sammenheng, og består av fire 3-måneders blokker; dette studiet kan hjelpe elevene til å få ferdigheter samt en respektert kvalifisering som vil bedre sine sjanser til å komme inn i karrieren til sine drømmer. ... [-]

Sveits Zürich
Åpen påmelding
Heltid studier
Deltid
16 - 20 måneder
Nettstudie
Les mer på norsk
EUCLID (Euclid University)

En # 1 rangert MBA tilbys som et felles initiativ med IOSD (International Organisasjon for Bæredygtig Utvikling), EUCLID MBA / SD er fortsatt referansen når det gjelder o ... [+]

OVERSIKT:

Tilbys som et felles initiativ med IOSD (Internasjonal organisasjon for bærekraftig utvikling), forblir den banebrytende EUCLID MBA / SD referansen når det gjelder oppkjøp av kjernemessige MBA-kompetanser og globalisert forståelse av anvendt bærekraft.

I 2016 ble EUCLID formelt informert om at MBA i Sustainable Development-programmet har blitt rangert som nummer 1 av den uavhengige http://www.bestcollegereviews.org/ nettsiden. Artikkelen med tittelen "De 23 beste online MBA-programmene i bærekraft" vurderte ulike programmer på grunnlag av overkommelig pris, fleksibilitet og faglig omdømme. Andre rangerte programmer inkluderte University of Colorado-Denver, UMass Dartmouth, Marylhurst University, Walden University og Presidio Graduate School.... [-]

USA Washington Gambia Gambia Online
Åpen påmelding
Heltid studier
Deltid
12 - 36 måneder
Nettstudie
Les mer på norsk