På nett MBA i Daglig ledelse

Topp På nett MBAs i Daglig ledelse 2019

Daglig ledelse

Studenter som ønsker å lære mer om et bestemt område kan ha nytte av en online grad. Dette praktiske alternativet til et tradisjonelt universitetsprogram bruker moderne teknologi for å hjelpe elevene å ta klasser når og hvor de vil. En online MBA er et utmerket valg for travle fagfolk som søker høyere utdanning.

Du lurer kanskje på: Hva er en online MBA i generell ledelse? Denne type program kan hjelpe elevene å lære alt om prinsippene som ligger til grunn for effektiv ledelse og administrasjon innenfor en forretningskontekst. Emner som dekkes kan omfatte alt fra menneskelige ressurser til kommunikasjon, samt forhandlinger, forretningsteori, offentlig tale, kontorstyring, drift og strategisk beslutningsprosess. Mange av disse programmene er svært generelle i naturen, slik at studentene kan bruke sin kunnskap i en rekke forskjellige sammenhenger.

De som forfaller en ledelse MBA finner ofte at de er i stand til å forbedre sin evne til å lede og lede andre, samt å effektivt lede og administrere en bedrift. Ofte oppdager studentene også at deres kritiske tenkning og kommunikasjonsferdigheter kan forbedres i ett av disse programmene.

Potensielle bedriftsstudenter bør være oppmerksomme på at kostnaden for en MBA vil avhenge av flere ulike faktorer, inkludert materialkostnader, opplæringskrav og mulighet for økonomisk støtte. Studentene kan undersøke spesifikke skoler og programmer før de tar noen avgjørelser om innskrivning.

Mange karrierer er åpne for de som studerer generell ledelse. Studentene kan fungere som analytikere, konsulenter, ledere, administratorer, ledere eller rådgivere i mange potensielle bransjer og sammenhenger. Denne type program kan være utmerket forberedelse for karriere i et bredt spekter av næringer og virksomheter av mange forskjellige størrelser.Noen nyutdannede selv fortsetter å starte sine egne selskaper.

Klar til å begynne å finne det rette MBA-programmet for deg? Bare søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

MBA | Generell ledelse - Online, Blended eller Full-time

EMAS Eurasian Management & Administration School
Nettstudie Campus Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 12 - 18 måneder Åpen påmelding Russland Moscow Nizhny Novgorod Russia Online Ukraina Kyiv Hviterussland Minsk Kasakhstan Almaty + 11 fler

FÅ en 50% rabatt VIN en bil eller penger! Studere på engelsk! (1) Online hvor som helst, (2) Blended learning eller (3) Heltid på campus i Russland! Topp 18 beste MBAer i Central [+]

SKYND DEG! 50% rabatt på undervisningsgebyret vinner en bil! - Søk nå!

Studere på engelsk!

Avansert premie 1 år intensiv (1) 100% Online, (2) Blended learning eller (3) Heltid på campus i Russland implementeringsutdanningsprogram for de som trenger å oppnå modne moderne ledelsesevner og som ikke er fornøyd med grunnleggende kunnskaper som er gitt av de fleste akademiske handelshøyskoler. På grunn av General Management spesialisering får studentene et komplett kurs på generell ledelse.

2 prestisjefylte grader: MBA grad fra EMAS ( Russland) MBA diplom av GFKM ( European Union, Poland).

Lær mer og søk om programmet her.

TOP-18 i CE Europa blant de beste museene i sentral- og østeuropa. TOP-24 i CE Europa blant de beste lederne i Sentral- og Øst-Europa. TOP-200 i verden blant de beste programmene over hele verden. № 1 i Russland blant handelsskoler med online MBA i Russland. № 1 i Russland blant handelsskoler med blandet læring MBA i Russland. № 4 i Russland blant handelsskoler med full-time MBA i Russland. Hva får du?Minst 19 forretningsferdigheterPraktiske løsninger på dine spesifikke problemer på grunn av rådgivende læringsformat, rask inntektsvekst og karriereutviklingStrømlinjeformede forretningsprosesser og konkurransedyktig kraftoppgraderingLæreformater100% Online: $ 4 100 (prisen er etter 40% rabatt)Blended learning: $ 6 750 (prisen er etter 50% rabatt)Heltid på campus: $ 4 100 (prisen er etter 40% rabatt)... [-]

MBA online - spesialitet generelle retningen

Instituto Europeo de Posgrado
Nettstudie Heltidsstudier Deltid 14 måneder September 2019 Spania Madrid Spain Online + 2 fler

Programmet gjør dem i stand til å tilegne seg et globalt og integrert syn på business management, takket være behandling og grundig studie av de ulike forretningsområdene i selskapet (økonomi, markedsføring, etc) ... [+]

MBA Online - spesialitet General

Programmet gjør dem i stand til å tilegne seg et globalt og integrert syn på business management, takket være behandling og grundig studie av de ulike forretningsområdene i selskapet (økonomi, markedsføring, etc).

Hva er programmets mål?

Målet med tema MBA General Management, er å trene ledere, i stand til å gjøre kreative beslutninger og reelle, for å møte de stadig mer komplekse og skiftende utfordringer for næringslivet. Dette målet er oppnådd gjennom utvikling og implementering av kunnskap, ferdigheter og holdninger som er karakteristiske for hver av avdelingene i selskapene.

Hvorfor velge oss?

Læringen Metodikken er basert på "case-metoden", video klasser, virtuelle sesjoner og interaktive øvelser. Studenten har en ukeplan med arbeid og personlig følge en veileder. Fakultetet består av fagfolk i bransjen.... [-]


MBA i ledelse

Instituto Europeo de Posgrado - España
Nettstudie Deltid 14 måneder September 2019 Spania Madrid

Dette MBA i General Management danne ledere i stand til å ta beslutninger i komplekse og skiftende omgivelser, gjennom en integrert og grundig studie av ulike områder av selskapet og gjennom utvikling og implementering av kunnskap, ferdigheter og ferdigheter ... [+]

MBA i General Management

Dette MBA i General Management danne ledere i stand til å ta beslutninger i komplekse og skiftende omgivelser, gjennom en integrert og grundig studie av ulike områder av selskapet og gjennom utvikling og implementering av kunnskap, ferdigheter og ferdigheter.

Double Degree Universidad Rey Juan Carlos

Etter avtale med den europeiske Graduate Institute med kong Juan Carlos universitet i Madrid, er Online MBA i General Management tilbys med dobbelt grad fra begge institusjoner av høy prestisje i Spania og internasjonalt.

Hvorfor velge oss?

Læringen Metodikken er basert på "case-metoden", video klasser, virtuelle sesjoner og interaktive øvelser. Studenten har en ukeplan med arbeid og personlig følge en veileder. Fakultetet består av fagfolk i bransjen.... [-]