Online MBA og EMBA programmer

Online MBA og EMBA programmer er laget for å fortsette personlig utvikling i virksomheten innen og tilbys av en rekke ledende universiteter og handelshøyskoler rundt om i verden. Online Business programmer er mange og finnes i nesten alle land. Mest populære online business programmer er International Business, markedsføring, entreprenørskap, økonomi, ledelse, ledelse og prosjektledelse. Mangfoldet av ulike online business programmer kan være overveldende - don 't la det stoppe deg! Start søket ved å se på de mest populære online Business programmer listet opp nedenfor.

Newly added Online MBAs

Atlantic Business School

MBA

Januar 16, 2019
Hovedformålet med MBA-programmet er å skape ledere og ledere med kompetanse i strategisk tenkning, operativ fortreffelighet, folks ledelse og selvutvikling, samtidig som de forstår de viktigste komponentene i salg, markedsføring, regnskap, økonomi, HRM og organisasjonsadferd.

Management Center Innsbruck

MBA i helse- og sykehusadministrasjon

Januar 6, 2019
Har du noen gang tenkt på å fremme din karriere i helsevesenet? Arbeider du i ledelse eller administrasjon på et sykehus eller helsevesen i Øst-Europa? I så fall vil du kanskje vurdere den nye online MBA for sykehus og helseforvaltning, tilbys i fellesskap av det høyt rangerte Management Center Innsbruck (MCI), den prestisjetunge Karlsuniversitetet og de… [+]t dynamiske Advance Institute i Praha. [-]

Excel with Business

Mini MBA

Januar 21, 2019
Med det elektroniske Mini MBA kurset fra Excel with Business , får du opplæring fra eksperter med strategi, økonomi, prosjektledelse, databehandling og kommersiell erfaring.

Universiteter i Norge

Endre lokasjon