MBA online

Kaplan University, School of Business

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MBA online

Kaplan University, School of Business

Kaplan Knows Forretninger

Kaplan har vært å få folk inn i business school i over 65 år. Gjennom vårt anerkjente test prep programmer, har vi hjulpet 3 millioner studenter og telling. Hvis du leter etter maksimal avkastning på din investering av tid og penger, er Kaplan universitetets online MBA-studium veien å gå. Med reduserte kostnader og kortere tid å oppnå graden din, for travle profesjonelle vår raske spor MBA er en perfekt passform. Alternativt, hvis du leter etter den mest omfattende MBA pensum tilgjengelig på nettet, gir vår fokuserte MBA seks spesialisering som lar deg tilpasse avansert grad.

Distinguished Program

Kaplan Universitetet benytter instruktører som har både faglig bakgrunn og erfaring fra næringslivet å lære den virkelige verden kunnskap. Våre kurstilbud er 21. århundre drevet med ulike spesialiseringer, og et øye mot globalisering og fremtidige virksomhet trender. Den Kaplan Universitetet MBA er et dynamisk program som tilbyr den rette balansen mellom teori og praksis for å forberede deg for avansement i virksomheten din karriere.

Avkastning på investeringen din

Den gjennomsnittlige skolepenger kostnaden for en to-års MBA-grad ved en tradisjonell handelshøyskole steg til mer enn $ 60 000 i 2004.1 En Kaplan Universitetet MBA koster bare en brøkdel av det og er enda betydelig rimeligere enn de fleste av våre online konkurrenter.

Den nyeste trendene fortsetter å vise at en MBA er den mest verdifulle og verdsatte grad du kan få. Ifølge de siste Graduate Management Opptak Council (GMAC) undersøkelse, ble 2004 et rekordår for MBA gradienter - både i form av jobb plassering og begynnerlønn. GMAC rapporterer en gjennomsnittlig lønn tilbud på $ 84 318 etter uteksaminering.

Fast Track MBA

Hvis du arbeider full tid, men ønsker å tjene på MBA så raskt som mulig, er vårt Fast Track program et ideelt alternativ. Det gir deg muligheten til å forfølge en avansert grad på din tid og rundt tidsplanen. Du kan tjene en MBA i ca ett og et halvt år som deltidsstudent, tar bare ett kurs av gangen. Alternativt, hvis du kan melde deg som en heltidsstudent, kan du tjene din MBA i litt over et år. Denne kjernen Programmet fokuserer på Essential Business kunnskap og kritiske ferdigheter som økonomi, ledelse, markedsføring og strategi. En MBA kan øke din inntekt potensial og salgbarhet i dagens konkurranseutsatt arbeidsmarked. Ifølge GMAC undersøkelsen, så MBA grad holders en gjennomsnittlig postgraduation lønnsøkning på 29 prosent i 2004.

Fokusert MBA

Denne omfattende program kombinerer karriere-orientert fokus for en tradisjonell MBA med strenge akademiske pensum på en mer avansert program, som gir deg spesifikke kunnskaper og ferdigheter du trenger for å utmerke seg i det moderne næringslivet. Vårt pensum vil hjelpe deg å mestre den spesialiserte kompetansen som er nødvendig for en utøvende karriere ved at du kan fokusere på én av seks studieretninger: finans, markedsføring, menneskelige ressurser, informasjonsteknologi, entreprenørskap, og ledelse, kommunikasjon og kvalitet. Den fokuserte MBA kan ta mellom ett og to år å fullføre, avhengig av om du går på skole på heltid eller deltid, og hvis du har aktuelt overføre studiepoeng.

Hvem shoulod søke?

Denne graden er for studenter som allerede har oppnådd en bachelorgrad fra et regionalt eller nasjonalt akkreditert høyskole og ønsker å tjene en avansert grad å fremme sin karriere.


Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
1 år
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Fort Lauderdale, Florida
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Fort Lauderdale, Florida
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen