Få kanten nødvendig for å akselerere din karriere vekst med en Master of Business Administration grad (MBA). Forbedre faglig trygghet, prosjektledelse, og kritisk tenkning og lederegenskaper. Du kan forbedre din utdanning og heve din profesjonelle posisjon etter et program bestående av kun 33 studiepoeng. Du finner dette programmet er en av de mest akselerert tilgjengelig på nettet.

Du vil også oppdage at en MBA fra Ashford University er et av de laveste kostnadene er tilgjengelige på $ 480/credit. Du kan også være kvalifisert til å bruke en opplæring refusjon plan gjennom arbeidsgiver.

Tilpass din MBA grad når du koble den med en konsentrasjon. Bruk tidligere utdanning eller arbeidserfaring for å forbedre MBA og tilpasse den nærmere med dine faglige og pedagogiske mål.

Organisatoriske ledelse

Denne konsentrasjonen gir studentene den teorier, historie og strategier i moderne lederskap. Kursene dekker områder som organisatorisk endring, det moralske og etiske ansvar for ledelse, og hvordan ledelse vil påvirke fremtiden.


Se 2 flere kurs fra Ashford University Online »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
sep. 2019
Duration
2 år
Deltid
Pris
15,840 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato