Read the Official Description

Få kanten nødvendig for å akselerere din karriere vekst med en Master of Business Administration grad (MBA). Forbedre faglig trygghet, prosjektledelse, og kritisk tenkning og lederegenskaper.

Du kan forbedre din utdanning og heve din profesjonelle posisjon etter et program bestående av kun 33 studiepoeng. Du finner dette programmet er en av de mest akselerert tilgjengelig på nettet.

Du vil også oppdage at en MBA fra Ashford University er en av de laveste kostnadene er tilgjengelige på $ 480/credit. Du kan også være kvalifisert til å bruke en opplæring refusjon plan gjennom arbeidsgiver.

Tilpass din MBA grad når du koble den med en konsentrasjon. Bruk tidligere utdanning eller arbeidserfaring for å forbedre MBA og tilpasse den nærmere med dine faglige og pedagogiske mål.

Human Resource Management konsentrasjon

Denne konsentrasjonen fokuserer på opplæring og utvikling, kompensasjon og fordeler, og strategier i menneskelig ressursforvaltning. Kursene dekker områder som arbeidsplass ytelse, inkludert ytelse problemer, og hvordan HR-funksjonen linje med visjon, strategi og verdier i organisasjoner.


Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by Ashford University Online »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Deltid
Pris
15,840 USD
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato