MBA med konsentrasjon i menneskelig ressurser

Ashford University Online

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MBA med konsentrasjon i menneskelig ressurser

Ashford University Online

Få kanten nødvendig for å akselerere din karriere vekst med en Master of Business Administration grad (MBA). Forbedre faglig trygghet, prosjektledelse, og kritisk tenkning og lederegenskaper.

Du kan forbedre din utdanning og heve din profesjonelle posisjon etter et program bestående av kun 33 studiepoeng. Du finner dette programmet er en av de mest akselerert tilgjengelig på nettet.

Du vil også oppdage at en MBA fra Ashford University er en av de laveste kostnadene er tilgjengelige på $ 480/credit. Du kan også være kvalifisert til å bruke en opplæring refusjon plan gjennom arbeidsgiver.

Tilpass din MBA grad når du koble den med en konsentrasjon. Bruk tidligere utdanning eller arbeidserfaring for å forbedre MBA og tilpasse den nærmere med dine faglige og pedagogiske mål.

Human Resource Management konsentrasjon

Denne konsentrasjonen fokuserer på opplæring og utvikling, kompensasjon og fordeler, og strategier i menneskelig ressursforvaltning. Kursene dekker områder som arbeidsplass ytelse, inkludert ytelse problemer, og hvordan HR-funksjonen linje med visjon, strategi og verdier i organisasjoner.


Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
2 år
Deltid
Price
Pris
15,840 USD
Information
Deadline
Locations
USA - Clinton, Iowa
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Clinton, Iowa
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen