Read the Official Description

MBA i sosialt entreprenørskap og økonomisk. Videreutvikle en bærekraftig virksomhet erfaring og United.

Utvikle kunnskap og ferdigheter til å løse komplekse og skiftende utfordringer for bærekraftig utvikling og solidaritet, styrke bærekraftig entreprenørskap i vanskeligstilte områder, anvende teknologier for ledelsen å tjene generasjon av rikdom og sysselsetting.

Tilegne seg ferdigheter til å identifisere, opprette og administrere forretningsprosjekter for å skape verdier i ulike regioner av landet, for å bidra til å løse sosiale problemer i området av innflytelse ferdigheter.

Få en helhetlig forståelse av rollen av entreprenør i økonomisk og sosial utvikling og møte de ulike ressurser til å støtte entreprenørskap, forstå hvordan en bedrift styres sosialt ansvarlig måte.

Timing Ledelse: Sortering DM prosessen

Programmet er en enhet innhold og metode, der studentene, energized av lærerne, utvikle sin evne til å identifisere og bestemme hva som er viktig i hver bedrift situasjon, lære å prioritere forvaltningen og gå for å kunne være gripe sjansen.

Studenten utvikler evnen til å aktivisere viljen til organisasjonen om felles mål og kriterier i sammenheng med en utvikling av strategisk sammenheng.

Basert læringsprosess bestemmer

Opplevelsen av Master of Business Administration med spesialisering i internasjonal handel, i hver klasse starter med et spørsmål: "Hva er problemet?" Svaret er bygd sammen i dialog mellom lærer og klassekamerater. Læreren er en dynamisk prosess for beslutningstaker.

Studenten erfaring blir den mest verdifulle ressurs i læringsprosessen. Studenten er den virkelige skuespiller og vokser med øvelse i deres evne til å observere og strukturere beslutning, er det en student-sentrert og læring beriket av studenten.

Global studie team

Hver klasse er unik fordi den utvikler seg fra opplevelsen av ens jevnaldrende og energisk av læreren. Klassen student individuelt forbereder seg på å delta i en kollektiv opplevelse av oppdagelse og læring, der hver og en kan gå ved å modellere evne til beslutningstaker prosessen. Nivået på ledererfaring av deltakerne er sentralt i programmet som de er aktører i analysen av tilfellene, diskutere, dele og diskutere både år og i internasjonale fora uker.

Studenter fra ulike deler av verden, bringe mangfold inn i klasserommet for å berike prosessen med samhandling og læring.

Program taught in:
Spansk

See 5 more programs offered by ISEAD Business School »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Pris
14,000 USD
Deadline
By locations
By date
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato

Jan. 2020

Location
Application deadline
Sluttdato