På nett MA i offentlig administrasjon

Topp På nett Master of Arts studier i offentlig administrasjon 2018

offentlig administrasjon

En mastergrad er en høyere grad at studenter kan tjene når de har fullført de nødvendige kurs i deres valgte disiplin. MA grader er tilgjengelig i mange forskjellige spesialiteter, som tillater elevene å skreddersy sin utdanning til sine fremtidige karriere og livsmål.

På nett Master of Arts i offentlig administrasjon

Les mer

Master Of Arts I Offentlig Politikk - Offentlig Forvaltning

Liberty University Online
Nettstudie Heltidsstudier September 2018 USA Lynchburg

Liberty University Online Master of Arts i offentlig politikk - Public Administration programmet forbereder deg for en spennende karriere i regjeringen og offentlig service. Kurs vil utstyre deg å tjene som en ekspert innen offentlig forvaltning med vekt på de faglige og administrative spørsmål knyttet til politikk i regjering. [+]

Liberty University Online Master of Arts i offentlig politikk - Public Administration programmet forbereder deg for en spennende karriere i regjeringen og offentlig service. Kurs vil utstyre deg å tjene som en ekspert innen offentlig forvaltning med vekt på de faglige og administrative spørsmål knyttet til politikk i regjering. Dette programmet vil styrke kritisk tenkning ferdigheter og utvide din forståelse av sosiale problemer.

MA i offentlig politikk fokuserer på å integrere etikk og tro med læring i det profesjonelle feltet både på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Ikke-diskrimineringspolitikk

[-]