close

Filtre

Se resultater

På nett MAs i TESOL i Uganda 2021

En mastergrad krever år med studier for å tjene, men det kan være uvurderlig for akademikere i et konkurranseutsatt arbeidsmarked. MA grader tilbys i mange ulike konsentrasjoner, slik at elevene kan videreutvikle sine kunnskaper og erfaringer i utvalgte felt. En Undervisning engelsk til minoritetsspråklige program er utviklet for å gi studentene kompetanse til å være en effektiv lærer. TE… Les mer

En mastergrad krever år med studier for å tjene, men det kan være uvurderlig for akademikere i et konkurranseutsatt arbeidsmarked. MA grader tilbys i mange ulike konsentrasjoner, slik at elevene kan videreutvikle sine kunnskaper og erfaringer i utvalgte felt.

En Undervisning engelsk til minoritetsspråklige program er utviklet for å gi studentene kompetanse til å være en effektiv lærer. TESOL fagene kan omfatte lingvistikk for lærere, grammatikk, metoder og vurdering og språktilegnelse.

Gleden av Øst-Afrika er aldri begrenset til bare turisme. I Uganda, for eksempel mennesker besøker republikk til tur og nyte den fantastiske tropisk klima. De viktigste språkene som snakkes her er swahili og engelsk samt Luganda. Det er verdt kommer til landet og være registrert i sine internasjonalt anerkjente universiteter for en grad eller diplom kurs. Campus livet her er fantastisk, og folk liker kvalitet sosial interaksjon akkurat som lokalbefolkningen.

På nett MA i TESOL i Uganda

Minimér
format_list_bulleted Filtre
SIT Graduate Institute
Kampala, Uganda +15 Mer

Bli med en bølge av lærere som forvandler engelskspråklig utdanning og utvider deres innflytelse på klasserom og lokalsamfunn.

Bli med en bølge av lærere som forvandler engelskspråklig utdanning og utvider deres innflytelse på klasserom og lokalsamfunn. -
MA
Deltid
2 år
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre