ONLINESTUDIES

På nett Master of Arts studier i Strafferett 2021

En Master of Arts kan vanligvis tjene i to til fire års studie. Med denne graden kan studentene velge å videreutvikle sin utdanning med mindre den spesifikke graden har nådd det høyeste nivået av anerkjennelse. De fleste kurs vil inneholde tunge diskusjoner om fagområdet og er mindre tekniske enn master of science kurs.

Hva er en MA i straffesvikt? Selv om studenter som er i dette programmet kanskje allerede har dekket straffesett grunnlag, gir denne graden studentene en grundig utdanning om dette emnet, så vel som på offentlige tjenester. Noen kurs kan undervise emner som statsvitenskap, psykologi og kommunikasjon for å vise hvordan det korrelerer med strafferettslig rett. Rettsmedisinsk vitenskap, rettshåndhevelse og privat sikkerhet vil sannsynligvis bli undervist og mestret.

Studenter som tjener denne graden, kan lære å få tilgang til ressurser med kriminalitetsdata, samt lære å samarbeide med andre. En annen ferdighet som lærde kan mestre er kritisk tenkning, noe som kan hjelpe dem når de prøver å danne en mening om et problem.

Avhengig av antall studiepoeng en student tar hvert semester, tar det vanligvis en til fire års utdanning for å fullføre en MA i straffesaker. Studenter som er interessert i MA programmer bør kontakte skolene av deres valg om kostnaden.

En MA i Criminal Justice kan føre til en rekke interessante yrker. De som er interessert i å fremme karrieren i strafferettsområdet, kan velge å bli politibetjente, private detektiver eller statlige troppere. Andre kan vurdere mindre kjente karrierer. Datamaskinforskere rekonstruerer bevis elektronisk, og prøver ofte å gjenopprette slettede eller skjulte data, mens postinspektører undersøker forbrytelser som er relatert til innkommende eller utgående post. Det er mange rettferdighetsjobber som studentene kan vurdere.

MA programmer kan bli funnet over hele verden og er noen ganger tilgjengelig på nettet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

 

4 Resultater i Strafferett Filter

Master of Arts i straffesaker

University of South Florida Sarasota–Manatee
MA
Engelsk
Nettstudier

Vil du gjøre en forskjell i ditt felt og bli ledende i yrket ditt? Har du et ønske om å forstå dagens problemstillinger rettet mot strafferettssystemet? Tror du at kritisk ten ...

Les mer

Master of Arts i Justice Studies

Royal Roads University
MA
feb. 2021
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Vårt unike program er grunnlagt i en tverrfaglig tilnærming til rettsstudier for å løse komplekse sosiale problemer, og er problemfokusert, tegning fra ulike disipliner for å ...

Les mer

MA i strafferett

Arizona State University
MA
jan. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
<
4 semestre
Engelsk
Nettstudier

Dette nettprogrammet er rangert som nr. 5 i landet av US News & World Report i tre år, og gir deg på så få som 18 måneder kursarbeid utviklet av respekterte professorer me ...

Les mer

Ma strafferett

Columbia College
MA
<
Fulltid
<
Deltid
<
20 måneder
Engelsk
Nettstudier

Ta et skritt fremover for å få den neste forfremmelse eller land som lederposisjon. Tjene en høyere grad i Criminal Justice fra Columbia College.

Les mer