ONLINESTUDIES

På nett MAs i Profesjonsstudier 2021 Nord-Amerika

En mastergrad er en høyere grad at studenter kan tjene når de har fullført de nødvendige kurs i deres valgte disiplin. MA grader er tilgjengelig i mange forskjellige spesialiteter, som tillater elevene å skreddersy sin utdanning til sine fremtidige karriere og livsmål.

De som følger profesjonsstudier ofte at et slikt program er en utmerket måte å forberede seg på en karriere etter endt utdanning. Emner som dekkes i disse studier kan inkludere bransjespesifikk informasjon, generelle faglige prinsipper, eller viktige ferdigheter, for eksempel lederskap.

The United States of America ligger på kontinentet Nord-Amerika. Det er den tredje største land etter størrelse i verden. Den har en relativt kort historie sammenlignet med andre verdens nasjoner, har en av verdens 's største økonomier, og har en av verdens ' s mest forskjellige befolkningsgrupper.

MA På nett i Profesjonsstudier Nord-Amerika

1 Resultater i Profesjonsstudier, Nord-Amerika Filter

Master of Arts i Science Writing

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
MA
<
Deltid
Engelsk
Nettstudier

Master of Arts i Science Writing er et fleksibelt deltidsprogram for online klasser og ansikt til ansikt, som er infundert med prestisje, kvalitet og verdi av Johns Hopkins Un ...

Les mer