ONLINESTUDIES

På nett MAs i Grafisk design i Storbritannia 2020

En mastergrad krever år med studier for å tjene, men det kan være uvurderlig for akademikere i et konkurranseutsatt arbeidsmarked. MA grader tilbys i mange ulike konsentrasjoner, slik at elevene kan videreutvikle sine kunnskaper og erfaringer i utvalgte felt.

Grafiske designere lage kunst til mange ulike formål, enten for kommersielle virksomheter, et pedagogisk program eller for en politisk kampanje. Grafiske designere jobber med tekst, bilder, farger, illustrasjoner og fotografier for å kommunisere ønsket budskap til sine kunder.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

På nett Master of Arts i Grafisk design i Storbritannia

2 Resultater i Grafisk design, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, Fjernundervisning Filter

Online Mastergrad i Illustrasjon

Flexible Learning with Falmouth University
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, Saint Ives
MA
September 2020
<
Deltid
<
2 år
16 Sep 2018
Engelsk
Nettstudie

Fordyp deg i de mange forskjellige rollene illustrasjonen må spille i dagens globaliserte verden med Falmouth Universitys MA Illustrasjonskurs.

Les mer

Online mastergrad i grafisk design

Flexible Learning with Falmouth University
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, Saint Ives
MA
September 2020
<
Deltid
<
2 år
16 Sep 2018
Engelsk
Nettstudie

Falmouth Universitys fleksible online MA i grafisk design vil hjelpe deg med å etablere din egen grafisk designpraksis mot bakgrunnen av dagens kreative næringer og moderne vi ...

Les mer