ONLINESTUDIES

På nett MAs i Designfag i Storbritannia 2020

En mastergrad krever år med studier for å tjene, men det kan være uvurderlig for akademikere i et konkurranseutsatt arbeidsmarked. MA grader tilbys i mange ulike konsentrasjoner, slik at elevene kan videreutvikle sine kunnskaper og erfaringer i utvalgte felt.

Designstudier dekker et utrolig bredt område og gir en mengde ulike karrieremuligheter. De som arbeider innen denne disiplinen anvender sin kreativitet og sine ferdigheter i problemløsing for å tilfredstille behovene til forbrukere, bedrifter og institusjoner både i offentlig og privat sektor.

Selv om min delta fjernundervisning klasser på nettet, flere universiteter holder oppstart på flere steder. Du kan også slutte å ta klasser for mange uker i løpet av året uten uttak og uten å kaste dine studielån i tilbakebetaling. Det er et sterkt argument mange mennesker ser på når du melde deg på fjernundervisning klasser.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

På nett MA i Designfag i Storbritannia

4 Resultater i Designfag, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, Fjernundervisning Filter

Online Mastergrad i Illustrasjon

Flexible Learning with Falmouth University
MA
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Nettstudie

Fordyp deg i de mange forskjellige rollene illustrasjonen må spille i dagens globaliserte verden med Falmouth Universitys MA Illustrasjonskurs.

Les mer

Master i design

London School Of Design And Marketing
MA
<
Heltid studier
<
12 måneder
Engelsk
Spansk
Portugisisk
Nettstudie

I et komplekst og konkurransedyktig miljø, som dagens selskaper integrerer, har design blitt en viktig konkurransedyktig og strategisk fordel, da det gir innovasjon og differe ...

Les mer

Master of Design

London School of Design and Marketing (ES)
MA
<
Heltid studier
<
12 måneder
Spansk
Engelsk
Portugisisk
Portuguese
Portuguese
Spanish
Spanish
Spanish
Spanish
Spanish
Spanish
Nettstudie

I et komplekst og konkurransedyktig miljø som selskaper integrerer for tiden, har design blitt en viktig konkurransedyktig og strategisk fordel, siden den tilbyr innovasjon og ...

Les mer

Online mastergrad i grafisk design

Flexible Learning with Falmouth University
MA
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Nettstudie

Falmouth Universitys fleksible online MA i grafisk design vil hjelpe deg med å etablere din egen grafisk designpraksis mot bakgrunnen av dagens kreative næringer og moderne vi ...

Les mer