Les den offisielle beskrivelsen

Transformative Leadership Master's Program

Det Transformative Leadership (TLD) MA er et unikt innovativt fjernundervisningsprogram som integrerer omfattende praktiske ferdigheter med dyp selvrefleksjon og vekt på kreativ handling i verden.

Programmet forbereder studentene til å legitimere ledelse og mobilisere sin kreativitet på mange forskjellige måter, enten i organisasjoner, sosiale bevegelser eller i en rekke aktiviteter som krever personlig initiativ og dedikasjon til å gjøre en forskjell. Programmet gir deg mulighet og verktøy til å reflektere over det som virkelig betyr noe, utforske hvordan du kan lede et mer meningsfylt liv og utvikle ferdigheter og visdom til å handle i verden. Våre studenter får muligheten til aktivt å skape sin lederstil, vurdere deres sterke og svake sider, engasjere seg i en kontinuerlig prosess med læring og utvikling, og formulere deres ledelsesfilosofi.

Om programmet

Vårt toårige program tilbys i et nettbasert format, og har 20 års erfaring med ledende online instruksjoner. Fakultetet er internasjonalt kjente forfattere, forskere, konsulenter og sosiale forandringsaktivister. Fakultet og studenter skaper et rikt og støttende nettbasert læringssamfunn; I tillegg samles student og fakultet to ganger i året for en fem-dagers intensiv læringsopplevelse, holdt i et komfortabelt retreatssenter i San Francisco Bay Area.

I siste semester skal studentene utforme, implementere og vurdere deres Capstone Action Project, som innebærer å sette inn integrasjonsorienteringsteori, refleksjon og erfaringer som læres i løpet av de to årene i programmet.

Våre alumni jobber i et bredt spekter av lederstillinger, blant annet:

  • Styreleder og assisterende direktører for private, ideelle organisasjoner, kunst, akademiske og statlige organisasjoner

  • Chief informasjon offiserer og sjef markedsføring offiserer for både private og ideelle organisasjoner

  • Konsulenter i transformativ ledelse og kommunikasjon

  • entreprenører

  • College professorer

  • Sosiale aktivister.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
sep. 2019
Duration
4 semestre
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato