Utdannet Master in Education Technology og innovasjon vil råde verktøy for utdanningsinstitusjoner på alle nivå av opplæring i design og gjennomføring av prosjekter basert på intensiv bruk av pedagogiske teknologier, ved hjelp av teorier og læringsstrategier. I sin tur, kan du lede og administrere integrasjonsprosjekter og teknologisk innovasjon i utdanning; designe, implementere, evaluere og administrere læringsopplevelser, forsterket med intensiv bruk av virtuelle arbeids verktøy; og produsere læringsressurser gjennom bruk av multimedia og interaktive teknologier.


Opptakskrav

  • Chilenske og utenlandske søkere inn en mastergrad i Universidad UNIACC må vise sin lavere grad eller en profesjonell, original eller legalisert før en notarius, nivået og innholdet i gradsstudier er tilsvarende de som kreves for å få en bachelorgrad. I tilfelle av utenlandske søkeren, må den presentere sin akademiske grad eller profesjonsgrad apostille eller godkjent av den chilenske konsulatet i hjemlandet og i Utenriksdepartementet i Chile.
  • Presentere klar og leselig kopi av begge sider av identitetskortet.
  • Oppfyller de andre kravene for opptak fastsatt av universitetet for det aktuelle programmet.


Beskrivelse av Mode

Den elektroniske modus lar innovasjon i byggingen av læring, som kombinerer bruk av flere multimedia ressurser (videoer, interaktive moduler, animasjoner, spill, quiz, virtuell samhandling, digitale bibliotek, videokonferanser, virtuelle rom, etc.) gjennom plattformen virtuell læring Universidad UNIACC .

På denne måten studentene utvikle sine prosesser eksibel måte, i hans egne caractísticas, for å fremme deres læring gjennom selvledelse tid, å kombinere utdanning, arbeid og personlige liv, og dermed få mest mulig ut av individuelle motivasjon.


maske


Er plikt skatt pålagt og påmeldinger?

For informasjon om tariffer og verdi tidlig neste klasse, kan du kontakte inntakskontoret Department.

Program undervist i:
  • Spansk
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Duration
18 måneder
Heltid studier
Deadline