Oversikt

Dette kurset er utformet for å utstyre deg med de nødvendige ferdighetene til å bli en kompetent, forskningsinformert og innovativ engelsk for akademisk formål (EAP) utøver.

Globalt har det vært en betydelig økning i etterspørselen etter EAP-lærere. Denne veksten har stått fra utvidelsen av engelsk som undervisningsmateriale, internasjonalisering av høyere utdanningssektoren, stadig mer dominerende stilling for engelsk som språk for utdanning og forskning, og rask utvidelse av tilgangen til høyere utdanning.

Dette kurset fokuserer på utvikling av lærerkompetanse for å forbedre studenters faglige ferdigheter. Det innebærer kunnskap og ferdigheter som inneholder mye mer enn grunnleggende mestring av klasseromsledelsesferdigheter og kunnskap om språksystemer.

For å oppnå dette, og som EAP er hovedsakelig tverrfaglig, tar dette kurset et bredt spekter av intellektuelle kilder, inkludert:

  • andre språkoppkjøp
  • anvendt lingvistikk
  • TESOL
  • psykologi
  • utdanningssosiologi
  • epistemologi og filosofi
  • ideologi
  • kulturelle studier
  • media studier

Kjerneelementer gir en dyp forståelse av EAPs rolle i faglige sammenhenger, faglig diskurs og litteratur og passende EAP-pedagogikk.

Du vil utvikle dine intellektuelle ferdigheter og forbedre dine pedagogiske ferdigheter og forståelse av EAP gjennom aktiviteter som inkluderer samarbeidsprosjekter og engasjerende med akademiske ansatte.

Du kan også få muligheten til å delta på en forlovelsesarrangement med alumner som vil dele sine historier om deres undervisningskontekst, karrierevei, klasseromspisoder og fortsatt faglig utvikling.

Finne ut mer.

Kursdetaljer

Detaljert oppføringskrav

Hvis en søker har en første grad som inkluderer fokus på språkundervisningsteori og metodikk eller har vellykket gjennomført et vesentlig, godkjent TESOL metodikkkurs, vil den nødvendige erfaringen bli redusert til minst to måneders heltidsundervisning. Engelsk lærerfaring ( 145 timers deltid erfaring).

Læringsopplæringsberegningen bør ikke inneholde en læringsøvelse tatt som en del av et kurs. Søkere bør vise hvordan timene for deltid engelsk lærerfaring er beregnet. Søkere som har erfaring med onlineundervisning, må vise hvordan timene deres er beregnet, og gi skriftlig dokumentasjon fra arbeidsgivere (som skal sendes ved søknadstidspunktet).

Struktur

Det lærte elementet i dette kurset består av fire 30-kreditt moduler, pluss en 60-studie avhandling. Det kan fullføres over to år deltid pluss en åtte-måneders avhandling. Det er PGDip og PGCert utgangspunkter.

evaluering

Hver 30-kredittmodul vurderes ved en skriftlig oppgave på 6000 ord. For å fullføre masterne må du oppnå et pass på 50 på hver oppgave.

15.000-ords avhandlingen er et originalt stykke arbeid og bør være relatert til en av de valgte modulene på et godkjent emne.

Online kursmateriale og støtte

Våre elektroniske materialer gir en interaktiv læringsopplevelse. De lar deg ta beslutninger om hvilke aspekter av en modul som skal fungere, når og i hvilket tempo. Du vil være en del av et nettbasert fellesskap som bidrar til ukentlige diskusjonsaktiviteter som vil hjelpe deg å holde motivasjon.

Inntakskrav

2: 2 nivå (eller internasjonal ekvivalent). Søkere uten en første grad, men med en godkjent, relevant faglig kvalifikasjon vil bli vurdert på individuell basis; Minst ni måneder fulltidsundervisning Engelskspråklig lærerfaring (650 timers deltid erfaring)

Engelskspråklige krav

IELTS: 7.0 (ikke mindre enn 6,5 i noe element)

Karriere

Karriere destinasjoner for våre kandidater er rådgivere, utdanning rådgivere, språk veiledere, grunnskole lærere og yrkes- / industriell trener og instruktører. En rekke av våre kandidater er allerede ansatt mens de jobber deltid studier for profesjonell utvikling i sin valgte karriere.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 3 flere kurs fra University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Sist oppdatert Februar 18, 2019
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Duration
2 år
Deltid
Deadline