Oversikt

MA / MSc i miljø og ledelse programmet er en tverrfaglig kandidatgrad utviklet for å forbedre strategisk beslutningsprosesser på miljøområdet. Programmet legger vekt på teamarbeid og fokuserer på tekniske og politiske spørsmål ved hjelp av systemer og bærekraftperspektiver for å forberede deg på ledelse og ledelse i din miljøkarriere.

Dette er et 42-årig, 2-årig blandet program, inkludert tre, tre uker på campus-residens, kombinert med online læring og en avhandling.

Blended Delivery Model

Online læring

Flertallet av dette programmet er opplevd gjennom online læring. Online kurs gjør at du kan møte kravene til arbeid og familie mens du studerer. Ved hjelp av vår nettbaserte læringsplattform, får du tilgang til lesematerialene dine, gjennomfører individuelle og gruppeoppgaver, og engasjerer deg med resten av klassekameratene og instruktørene dine. online fra hvor som helst. Hvert nettstudium varierer i lengde, med pauser mellom kurs.

On-campus Residency

I løpet av ditt toårige program vil du delta på tre, tre uker på campus-residensene. Her møter du ansikt til ansikt med instruktører, kohort og team. Du har satt klassetimer, samt lekser og møter utenfor klassetid, noe som gjør dette til en intensiv og givende tid.

Hvem er det for

De fra alle nivåer av regjering, næringsliv, industri, rådgivning og frivillige organisasjoner som ønsker å oppnå ferdigheter og legitimasjon som ledere og ledere for å fremme sin nåværende karriere eller starte en ny. Studentene vil forfølge enten en Master of Arts eller Master of Science basert på individuell akademisk historie og arbeidserfaring.

Søkere som ikke har den formelle akademiske utdanningen som kvalifiserer for opptak, kan vurderes ut fra både deres formelle utdanning og deres uformelle læring, i samsvar med fleksibel opptakspolicy.

RRU Library

Utfall

Nyutdannede fra dette programmet vil ha utviklet lederskap og ledelse ferdigheter i sammenheng med miljømessig bærekraft og vil være forberedt på å bruke sin læring og føre forandring på arbeidsplassen umiddelbart. Nyutdannede vil være kunnskapsrike og effektive fagfolk innen kommunikasjon, kunnskap, lederskap og teamarbeid, kritisk tenkning og global bevissthet.

Nyutdannede fra MA / MSc i miljø og ledelse vil kunne:

  • Vurdere miljømessige, sosiale, kulturelle, politiske, juridiske og økonomiske elementer for å opprettholde og styrke miljø helse og økosystem trivsel
  • Utvikle og evaluere mål, mål og strategier, og ta en rekke perspektiver i betraktning
  • Forbered, kommuniser og implementer handlingsplaner
  • Ta beslutninger som krever bred forståelse av vitenskapelig kunnskap, politikk og regulering og lederskap
  • Løs problemer effektivt, både individuelt og som lagspiller
  • Arbeid som leder som kan møte de grunnleggende utfordringene ved å flytte til et bærekraftig samfunn
  • Behold kompetansen til å koordinere og integrere ulike perspektiver som vil hjelpe industrien, myndighetene og offentligheten til å ta informerte beslutninger som reduserer forurensning, spare ressurser og skape en fremtid som er produktiv, rettferdig og bærekraftig
  • Ha en bred miljøvisjon og en god forståelse for miljøvitenskap og dynamikk i offentlig og privat sektor.
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 19 flere kurs fra Royal Roads University »

Sist oppdatert November 13, 2018
Dette kurset er Kombinert nett & campus
Startdato
sep. 3, 2019
sep. 1, 2020
Duration
2 år
Deltid
Pris
31,760 CAD
Undervisningskostnader er for hele programmet: $ 31.760 (internasjonale studenter), $ 25,310 (innenlandske studenter).
Deadline
Kontakt skolen
2 Years | Blended Delivery
Juni 1, 2020
2 Years | Blended Delivery
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 3, 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Kontakt skolen
2 Years | Blended Delivery
Startdato
sep. 1, 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Juni 1, 2020
2 Years | Blended Delivery

sep. 3, 2019

Location
Søknadsfrist
Kontakt skolen
2 Years | Blended Delivery
Sluttdato

sep. 1, 2020

Location
Søknadsfrist
Juni 1, 2020
2 Years | Blended Delivery
Sluttdato

How we're different

Master's in Environment & Management at Royal Roads University