Les den offisielle beskrivelsen

Jobb-integrert MA / MBA (USA) i General Management er den ideelle starten på karrieren din. Programdeltakere jobber heltid som ledelsesassistenter i bedrifter og fullfører samtidig et toårig interaktivt SIBE ved SIBE i samarbeid med Post University (USA). Ved å behandle utfordrende real-case prosjekter som en integrert del av studien, utvikler du dine egne kompetanser og samtidig genererer målbare fordeler for partnerfirmaene. MA / MBA (USA) er for akademikere i alle disipliner.

 • Studieretning: 24 måneder.
 • Grader: Master of Arts i General Management (MA) og Master of Business Administration (MBA), 120 studiepoeng i henhold til ECTS.
 • Språk Engelsk
 • Seminarlokaliseringer: Lokasjonsuafhængig gjennom online campus, Sted i selskapet, Temporal fleksibilitet.
 • Startdato: flere ganger i året.
 • Valgfri separat utenlandsk studie, kan bokes.
 • Test masterprogrammet i vår prøvestudie uten forpliktelse

MA er premium-akkreditert av FIBAA og tilhører dermed 3% av premieforseglingsholdere blant masterens kurs i FIBAA-akkrediterte programmer. FIBAA sertifiserer dermed fremragende undervisning i dette studiet. FIBAA tildeler en premieforsegling til studier som allerede er etablert i markedet, og som ikke bare møtes, men også overgår de fleste kvalitetskrav. MA i General Management, som er tildelt av SIBE , er premium-akkreditert av FIBAA og kvalifiserer studenten til å fortsette å studere for doktorgrad. MBA utdelt av Post University er ACBSP akkreditert.

Innhold

Programmet inkluderer 17 kurs pluss en masteroppgave. Før hvert kurs begynner studentene å få full åpenhet om innhold, oppgaver, undersøkelser og kravskriterier. På denne måten vet de nøyaktig når de skal forvente hvilke oppgaver og kan planlegge hvordan de skal oppnå sine respektive kursmål.

Vår Partner

114946_POST_LOGO_BALDRIDGE_horizontal-300x171.png

Post University ble grunnlagt i 1890. Siden da har det støttet elevene i å skaffe seg kunnskap, kompetanse og erfaring slik at de kan lykkes i sitt utvalgte felt. Basert i Waterbury, Connecticut, USA, er Post University kjent for kvalitets-, karriereforbedrende studieprogrammer og små seminargrupper. Det er anerkjent av staten Connecticut og akkreditert av New England Association of Schools and Colleges (NEASC). Malcolm Baldrige Business School er Business School of Post University. Det er akkreditert av Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP). Foreleserne på Malcolm Baldrige Business School er senioreksperteksperter med mange års lærerfaring. Klikk her for "Priser og anerkjennelser" på Post University. Post University tilbyr internasjonale studenter bachelor- og mastergradskurs både som på campus-programmer og i et online-format.

Prosjekt

Du jobber sammen med din bedrift med å planlegge og implementere innovasjonsprosjektet. Typiske prosjekter er for eksempel innen internasjonal forretningsutvikling, digitalisering eller bedriftens fremsyn, etc. På nettbaserte seminarer ved Post University får du den metodiske kompetansen til generell ledelse for å løse problemet. De gir praktisk kompetanse til å forberede og gjennomføre analyser og forretningsplaner for målmarkedet, akkurat slik du trenger det for din bedrift. SIBE gir med sin prosjektseminar personlig støtte fra en prosjektlærer for de to årene. Denne prosjektlæreren bidrar til å kunne bruke kunnskap fra seminarene til praksis og miljø i selskapet gjennom coaching. Prosjektlæreren støtter også elevene i utvikling, definisjon, plassering og implementering av prosjektet i selskapet.

 • Prosjektfokus - digitalisering
  MA / MBA i generell ledelse tilbyr digitale innfødte med en første akademisk grad i enhver disiplin muligheten til å jobbe med en eller flere innovative data analyseprosjekter i et selskap. Prosjektarbeidet er integrert i SIBE MA / MBA i General Management, som dekker tverrsektorielle områder som informasjonsteknologi, økonomi og ledelse. Studentene arbeider i internasjonale grupper og arbeider med virkelige dataanalyseprosjekter gjennom hele studietiden.
 • Prosjektfokus - Internasjonal forretningsutvikling
  Som resultatene av den langsiktige studien "Suksessfaktorer for tyske selskaper i utlandet" viser, blir det tydelig at i tillegg til produktkvalitet er valg av riktig partner og gode kontakter spesielt viktig for vellykket virksomhet i utlandet. I tillegg er god markedskunnskap og kvalifiserte medarbeidere av stor betydning for halvparten av de undersøkte selskapene.

Skolen for internasjonalt næringsliv og entreprenørskap ( SIBE ) rekrutterer unge ledere med arbeidserfaring i mållandet som fullfører et utdannet kurs på SIBE og jobber som ledelsesassistenter i et tysk selskap. Avhengig av bedriftens prosjekt, jobber studentene i hjemlandet, i Tyskland eller på blandede steder.

eksamen

Selvfølgelig må du også skaffe ny kunnskap og gi prestasjonsrekord i MA / MBA (USA) i General Management. Men siden kompetanse er viktigere i en jobb enn bestått kunnskapstest, har vi rettet hele programmet til kompetanseutvikling. Det er derfor du ikke skriver eksamener for å teste din kunnskap under MA / MBA (USA) i General Management. I stedet vil du utvikle løsninger for problemer og oppgaver i form av presentasjoner, overføringspapir (TP), overfør dokumentasjonsrapporter (TDR) og ledelsesprosjektpapir (MPP) som du vil bruke til ditt innovasjonsprosjekt og masteroppgaven din.

Adgang

Du har:

 • Entusiasme for programmet.
 • Fullført en første grad (grad fra et statlig godkjent universitet, Universitetet i anvendt vitenskap, BA / "dual system degree" eller tilsvarende grad fra en annen tysk / utenlandsk institusjon for høyere utdanning).
 • Minst 180 studiepoeng i henhold til ECTS eller internasjonalt sammenlignbare.
 • Veldig god kommando av engelsk.
 • Vellykket gjennomført en flertrinns utvalgsprosess ved SIBE , en del av Steinbeis University Berlin.
 • KODE®-evaluering.

Vennligst send oss følgende:

 • Engelsk CV (maks 2-3 sider).
 • Påmeldingsbrev på engelsk (maks 1 side).
 • Universitetsbevis og karakterark for første-gradskurset.
 • Sertifikat for generell kvalifikasjon for inngang til høyere utdanning.
 • Arbeidsgiver referanser, referanse bokstaver (hvis tilgjengelig).

kostnader

Kostnader for deg som ledelsesassistent:

 • Undervisningsavgift på € 340 / måned

Kostnader for selskapet:

 • Programgebyr: € 1.070 / måned (pluss lovlig moms)
 • Lønn til ledelsesassistenten: Fritt omsettelig (imidlertid minst € 1500 brutto per måned for ansettelse i Tyskland *)

* Ovennevnte informasjon er basert på antagelsen om at en dispensasjon i henhold til § 22 MiLoG er aktuell når det gjelder internship kontrakter innenfor rammen av et dobbelt SIBE studieprogram; Dette er imidlertid underlagt eventuelle divergerende jurisdiksjon som kan oppstå i fremtiden. SIBE GmbH påtar seg intet ansvar.

Perspektivprogram

Perspektivprogrammet gir flyktninger med første faglige grader i en hvilken som helst disiplin muligheten til å oppnå en mastergrad og arbeidserfaring hos et tysk selskap over en periode på 24 måneder. Deltakerne i Perspektivprogrammet jobber heltid (vanligvis som praktikanter) i bedrifter som passer til deres bakgrunn. SIBE masterprogrammet støtter dem i å håndtere sine personlige karrieremål og utvikle sine kompetanser til fordel for og suksess for partnerfirmaet. Rapporter: LBBW Immobilien Kommunalentwicklung GmbH, ctc Cartech Company

Program undervist i:
Engelsk
Tysk
Sist oppdatert May 9, 2019
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
24 måneder
Heltid studier
Pris
8,160 EUR
Kostnad for deg som ledelsesassistent: Studieavgift på € 340 / måned. Kostnad for selskapet: Programgebyr: € 1.070 / mnd (pluss mva.) Lønn til ledelsesassistenten: Fritt omsettelig (imidlertid minst € 1500 brutto per måned for arbeidsledighet
Deadline