Read the Official Description

MA i kriminologi


Kriminologi er det vitenskapelige studiet av den art, omfang, årsaker og forebygging av kriminalitet i både den enkelte og i samfunnet, og de institusjonene som utgjør det strafferettslige systemet inkludert politi, rettsvesen, fengsler, prøvetid / prøveløslatelse, ungdomsfengsel og ofrenes tjenester.

&nbsp

Kriminologer bruke samfunnsvitenskapelige forskningsmetoder, både kvalitative og kvantitative, for å forstå den mangefasetterte feltet kriminalitet studien. Fagfolk på dette feltet undersøke og gi teoretiske forklaringer på de normer og avvik i atferd, forståelse for at hvert samfunn har sitt eget sett av normer.
The Master of Arts i kriminologi: Online Programmet er spesielt designet for å trene utøvere å møte aktuelle utfordringer rettssystemet, gjennom en blanding av kurs som fokuserer på skjæringspunktet mellom kriminologi, psykologi og sosial rettferdighet. Denne unike tilnærming forbereder studentene til å virkelig gjøre en forskjell gjennom å undersøke årsaker til og konsekvenser av kriminell atferd, forstå vanskelighetene med moderne rettssystem og anvende teoretiske ferdigheter og empiriske data for å løse disse utfordringene.


Programmet forbereder også studentene til å forstå større sosiale konteksten som individer ligger. Dette perspektivet vil være en styrende faktor i utviklingen av intervensjon og forebyggende strategier som er praktiske, effektive, sosialt ansvarlig og bærekraftig.
Den moderne strafferettslige feltet har utfordringer å takle problemer som for eksempel psykisk sykdom, terrorisme, gjenger, rasemessig ulikhet, og fremskritt innen teknologi. Som et resultat, er sysselsettingen muligheter for de som trente i kriminologi bredere enn noen gang før. Karriereveier for personer med en avansert grad i dette feltet kan inneholde akademia, forskning, rettelser, politi, etterforskning, politikk vurdering, forebygging og ungdom programmering. Sysselsetting innstillinger kan være så forskjellige som retten systemer, kriminalomsorgens institusjoner, politi, finansinstitusjoner, forsikringsselskaper, forhandlere, advokatfirmaer, non-profit organisasjoner og offentlige virksomheter som for eksempel Drug Enforcement Agency, Federal Bureau of Investigations, og Department of Homeland Security.

&nbsp


Online levering


Denne 36-kreditt programmet tilbys helt online og kan gjennomføres på mindre enn 24 måneder, noe som gjør det til et attraktivt alternativ for studenter som kan være tiden ansatt. Vår asynkron læring modellen gir mulighet for praktisk og fleksibel. Alle komponentene i dette programmet kan nås via en nettleser som kjører på en IBM PC (Windows eller Linux) eller Apple Macintosh (Apple OS). Klikk her for å lære mer om våre minimumskravene til maskinvare og programvare.

&nbsp


Opptakskrav


På Adler School, tar vi stor stolthet i vår mangfoldige student body. Studentene representerer et bredt spekter av faglige interesser, etniske og kulturelle bakgrunner og akademiske og arbeid historier. Vi innrømmer personer med en registrering av fremragende akademiske prestasjoner og en forpliktelse til samfunnsansvar.


For å bli vurdert for opptak, må søkeren oppfylle følgende kriterier:


• Hold en Baccalaureate grad fra et regionalt akkreditert amerikansk institusjon, eller tilsvarende grad fra en internasjonal institusjon.

• En grade point gjennomsnitt på 3,0 eller høyere på en 4,0 skala for graduate og undergraduate kurs. Unntak kan gis for søkere som viser bedre skoleprestasjoner eller akademisk evne på andre måter.

• Relevant frivillige og profesjonelle erfaringer er også tatt hensyn til.

• Gjennomfør følgende forutsetning kurs med karakterer "C" eller bedre: generell eller innledende psykologi, og ett kurs i kriminologi eller strafferett. Tilsvarende kurs i andre samfunnsfag kan også vurderes.Studenter kan tas opp før du fullfører disse forutsetningene, men alle studenter må fullføre disse kursene ved slutten av første semester av innmelding på Adler School.

• Godkjente søkere vil bli innkalt til intervju som det siste trinnet i søknadsprosessen.

&nbsp


Grad Krav


• Tilfredsstillende gjennomføring av alle nødvendige studiepoeng, inkludert alle nødvendige kurs

• En kumulativ GPA på tre.0 eller høyere og ikke mer enn to grader eller seks kreditt timer "C" eller "C"

• Gjennomføring av program for oppgradering og full betaling av alle utestående undervisning og avgifter

• Fakultet godkjenning og anbefaling til forstanderskapet for overdragelse av Master of Arts i kriminologi

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by Adler School of Professional Psychology »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato