Oversikt

Varighet: 2 år

Start av programmet: april / oktober

Tilstedeværelsesmodus: Online

Dekk din forståelse av internasjonale saker og moderne diplomatisk praksis med et regionalt fokus på Sør-Asia

Forskning er en sentral del av dette programmet etter ferdigstillelse vil gi studentene ferdigheter til å:

  • tenk kritisk, med henvisning til teoretisk og empirisk (historisk og / eller moderne) innhold om internasjonale studier, diplomati og politisk økonomi i Sør-Asia
  • utvikle og praktisere evnen til å se - og kommentere - styrkenes og svakhetene til andres ideer og argumenter.

Programmet er levert av Senter for internasjonale studier og diplomati (CISD) og SOAS Sør-Asia Institute (SSAI), i forbindelse med FCO diplomatiske Academy, ved hjelp av en kombinasjon av tverrfaglig undervisning, banebrytende forskning og offentlig diskusjon diplomati og internasjonal politikk i en globalisert verden.

Dette programmet er tilgjengelig som et Masters, Postgraduate Diploma og Postgraduate Certificate nivå. Vennligst se fanen Struktur for mer informasjon.

Hvem er dette kurset for?

Dette kurset er for de som er involvert i eller går på karriere på diplomatiske eller relaterte felt i Sør-Asia som krever internasjonal kompetanse i regjeringen, ikke-for-profit, bedriftens eller akademiske miljøer.

Struktur

Det er to kjernemoduler og en rekke valgfrie moduler som tilbys hver sesjon. Det er også fire forsknings mini-moduler en Masters

  • 2 x kjerne moduler (30 studiepoeng hver)
  • 2 x valgfagsmoduler (30 studiepoeng hver)
  • 4 x mini-moduler for forskning
  • 1 x avhandling om et emne relatert til Sør-Asia (60 studiepoeng)

Av de underviste modulene må en kjernemodul og en valgfag være fra Sør-Asia-listen, mens en kjernemodul og en valgfag må være fra Diplomati-listen.

undervisning

Virtual Learning Environment (VLE)

Dette programmet læres 100% online gjennom vår VLE. I VLE vil du ha tilgang til læringsmateriell og kursressurser når som helst slik at du kan passe dine studier rundt dine eksisterende forpliktelser. For hver modul vil studentene få tilgang til, gjennom både SOAS biblioteket og Universitetet i Londons nettbibliotek, alle nødvendige materialer fra en rekke aktuelle kilder. En nøkkelkomponent av studentopplevelsen vil være peer to peer learning, med studenter innmeldt i diskusjonsfora.

Studieavtale

I tillegg til en dedikert Associate Tutor, er det gitt en studieplan for hver modul og for det overordnede programmet for å hjelpe deg med å organisere tiden din. Programmet er delt inn i to studie økter per år. Hver fagmodul varer 16 uker, etterfulgt av en forskningsminimodul som varer 8 uker.

Forskningstrening

Forskerutdanning er et sentralt element i dette programmet, og alle studenter må gjennomføre en obligatorisk mini-forskningsmodul som følger med fra hver modul. Forskningsmodulene 1 og 3 er kun formative moduler og vurderes ikke.

I tillegg til forskningsmodulene skal de som driver med å gjøre en PGDip eller MA, sende inn et forskningsforslag og MA-studenter må sende inn en avhandling ved slutten av forskningsmodulen fire

evaluering

Hver modul vurderes av fem skriftlige online vurderinger ('etivities [1]') som består av 30% og ett 5000 ordspesifikasjon som består av 70% av modulmerket. Aktivitetene gir formative og summative tilbakemeldinger til studenter som et middel til å overvåke deres fremgang og oppmuntre til områder der de kan forbedre seg.

Dissertation

Avhandlingen vurderes ved innlevering av en skriftlig avhandling på ikke mer enn 15 000 ord, unntatt bibliografien og vedleggene, som utgjør 85% av karakteren som er tildelt for modulen. De resterende 15% av modulmerket vil være basert på karakteren som er oppnådd for et 1500-ordsforskningsforslag.

avgifter

  • MSc: £ 12,000

Betal som du lærer

Våre fjernundervisningsprogrammer kan betales i sin helhet på tidspunktet for innmelding eller på lønn som du lærer grunnlag. Betal mens du lærer betyr at du bare betaler for modulen du registrerer deg på.

2017 ENTRYKKRAV

Et minimum øvre andre klasse æresgrad grad (eller tilsvarende). Vi ønsker velkommen søknader fra akademisk sterke personer fra et bredt spekter av fagområder og bakgrunner. Kandidater med lavere klasse, men med grad-relevant arbeidserfaring kan vurderes.

Program undervist i:
Engelsk

Se 26 flere kurs fra SOAS University of London »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
12,000 GBP
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
april 1, 2021
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
okt. 1, 2020
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
april 1, 2021
Søknadsfrist
Sluttdato
okt. 1, 2020
Location
Søknadsfrist
Sluttdato