MS i rettspsykologi

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Oversikt

Master of Science in Forensic Psychology er et 36-studiepoeng online-program som gir studentene innsikt i skjæringspunktet mellom psykologi og juridiske spørsmål. Studentene får forståelse av hva rettsmedisinske psykologer gjør og vil lære å anvende denne opplæringen i en rekke profesjonelle sammenhenger.

Dette studiet vil gi studentene den profesjonelle opplæringen som er nødvendig for å fungere på et optimalt nivå i en rekke rettsmedisinske omgivelser der psykologi brukes, inkludert domstoler, rettshåndhevelse, strafferettspleie, nasjonale sikkerhetskontorer, fengsler, byråer for sosiale tjenester, barnevernsbyråer, og behandlingsanlegg.

Mange studenter i programmet vårt har spesialisert seg på jus, psykisk helse eller andre helsetjenester og ønsker å jobbe i det rettsmedisinske området. Andre er interessert i å videreføre karrieren og innta flere stillinger på seniornivå. Noen av studentene våre bruker denne graden for å gjøre dem mer konkurransedyktige når de søker på doktorgradsprogram.

Det elektroniske formatet og ikke-klinisk pensum gjør programmet til et utmerket alternativ for yrkesaktive som trenger å integrere hovedfagsstudier med jobbansvaret. Programmet retter seg også mot de som bor i landlige eller grenseområder i og utenfor USA, de som har begrenset eller ingen tilgang til denne typen utdanningsprogram på høyere nivå, og enkeltpersoner som jobber med ikke-tradisjonelle skiftplaner, for eksempel de som har rettshåndhevelse, korreksjoner, nasjonal sikkerhet og militæret.

webinarer

MS i rettspsykologiprogrammet arrangerer med jevne mellomrom gratis webinarer utført av programfakultetet i områder relatert til programmet. Inkludert i webinarene er en oversikt over programmet og informasjon om å søke på det. Økter er spilt inn og lenker er inkludert nedenfor. Se nedenfor for datoer / klokkeslett og registreringsinformasjon.

Dr. Greg Vecchi diskuterer klagebaserte aktive mordere i skole og arbeidsmiljøer og undersøker en metodikk som bruker atferdsanalyse for å øke suksessen med å forutsi og forhindre disse hendelsene.

Viktig notat

Det er ingen lisens eller sertifisering i Florida eller de fleste stater for rettspsykologi på dette tidspunktet. Det regnes som en subspesialitet av andre kliniske psykiske helse- eller juridiske programmer. Hvis karriere målet ditt er å være en rettspsykolog eller utføre klinisk arbeid, foreslås det at du vurderer doktorgradsprogrammene våre som Ph.D. i Clinical Psychology, eller Psy.D. i klinisk psykologi, da disse programmene fører til den generelle psykologilisensen i Florida og de fleste stater. Også MS i rettspsykologi oppfyller forutsetningene for disse programmene. Hvis du vil være rådgiver for mental helse på masternivå, kan du søke på MS i rådgivning hvor du kan få kravene til lisensiering i Florida.

Opptakskrav

For å bli vurdert for opptak til doktorgradsstudier, er søkeren pålagt å presentere bevis for skolastisk evne og ha en sterk interesse innen rettsmedisinske psykologi. Minimumskrav inkluderer en baccalaureat-grad fra en regionalt akkreditert institusjon.

 1. Fyll ut det elektroniske søknadsskjemaet.
 2. Send inn et refunderbart søknadsgebyr på 50 dollar.
 3. Send inn en baccalaureat-grad fra en regionalt akkreditert institusjon. Offisielle avskrifter fra alle skoler som deltok og / eller byråevaluering av utenlandske grader må sendes inn.
 4. Ha en GPA på 3,0 i de siste 60 studiepoengene til studium ELLER fullføring av minimum 18 studiepoeng grad med en GPA på 3,0 eller bedre ELLER fullføring av GRE-testen med en foretrukket poengsum på 300 eller 1000 (forrige versjon av eksamen) ) i verbale og kvantitative seksjoner. (Søkere med et gjennomsnitt på lavere nivå enn 3,0, men 2,5 eller høyere, som har bevist arbeidserfaring innen jus, rettshåndhevelse, rettelser, strafferettslige forhold eller et beslektet felt kan bli vurdert. Et intervju kan være nødvendig.)
 5. Send inn et 500-ord essay som forklarer interessen din for rettspsykologi. Beskriv hvordan dine profesjonelle, akademiske og personlige erfaringer førte til at du søkte deg til en mastergrad til dette studiet. Inkluder det fulle navnet ditt på essayet. Den personlige erklæringen hjelper oss å bli kjent med deg utover de objektive dataene som er gitt i gjennomgangen av kurskarakterene og annen objektiv informasjon. Det demonstrerer også din evne til å kommunisere tankene dine på en profesjonell, organisert og kortfattet måte.
 6. Send inn to faglige eller profesjonelle anbefalingsbrev fra enkeltpersoner som er kjent med egnetheten din til gradsstudier.
 7. Vis bevis på engelskferdighet (hvis relevant).
 8. Et intervju kan være nødvendig for opptak til programmet.

Merk: Alle studenter blir tatt opp på hovedstudiet. Når de fire første kursene er fullført med en 3.0 GPA eller bedre, vil de bli matrikulert til studiet. Studenter som ikke oppfyller denne standarden vil bli avviklet i programmet.

Programmet vil godta søknader for ikke-gradersøkende studenter (spesialstudenter) som kan ta opptil fire emner uten å søke om full opptak til studiet. Disse studentene trenger godkjenning fra programdirektøren. De vil bli pålagt å følge alle prosedyrer hvis de ønsker å søke om full opptak til programmet.

Internasjonale studenter

Utenlandske statsborgere som bor utenfor USA ved søknadstidspunktet, og hvis morsmål ikke er engelsk, må presentere bevis på ferdigheter på engelsk ved å fullføre testen på engelsk som fremmedspråk (TOEFL) på en tilfredsstillende måte. Poengkravene er de samme som grunnopptak og er som følger: minimumspapir = 550; minimum datastyrt score = 213; minimum internett score = 79). En poengsum på 6,0 på International English Language Testing System (ILETS) eksamen er akseptert i stedet for TOEFL.

Her er noen av grunnene til at studentene valgte NSU.

 1. Små klassestørrelser gir deg en-til-en tilgang til professorer.
 2. Et livlig campusliv inkluderer NCAA-friidrett, sosiale og profesjonelle organisasjoner, kulturelle aktiviteter og velvære og fitness.
 3. Rangerte som en topp 200 beste høyskole blant nasjonale universiteter i 2018.
 4. Prestisjefylte utdannet programmer innen medisin, lov, psykologi, næringsliv, utdanning, apotek, tannlegen og mer.
 5. En mangfoldig studentpopulasjon omfatter 1200 internasjonale studenter fra 116 land fra fem kontinenter.
 6. State-of-the-art fasiliteter inkluderer den nyeste klasseromsteknologien, avanserte laboratorier og de beste forskningsbiblioteker.
 7. Mange av NSU-kandidater fortsetter å tjene mastere, doktorgrads eller profesjonsgrader ved NSU eller andre universiteter. Studenter deltar i NSU-forskning på områder som medisin, oceanografi, kreft, psykologi, tannlegen og autisme.
 8. Studentene bygger relasjoner ved å delta i en rekke fellesskapshendelser, mange holdt på NSUs campus. Vår vakre hovedcampus ligger bare noen minutter fra Fort Lauderdale Beach, South Beach, Las Olas natteliv og Everglades.
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

NSU’s main campus is located in Greater Fort Lauderdale with locations around Florida and Puerto Rico. We are at the heart of the region’s academic and research hub, and just minutes from some of the ... Les mer

NSU’s main campus is located in Greater Fort Lauderdale with locations around Florida and Puerto Rico. We are at the heart of the region’s academic and research hub, and just minutes from some of the world’s best beaches. With more than 26,000 students and 152,000 alumni around the world, you will find Shark Friends in every corner of the country – and beyond. Minimér
Fort Lauderdale