Les den offisielle beskrivelsen

Kurs detaljer er nedenfor, men her er en flott mulighet til å prøve før du kjøper!

eBSI Export Academy er glade for å kunngjøre lanseringen av vår gratis sertifikat program "Innføring i internasjonal handel og eBusiness" som er et kort program med kurs utviklet for å gi et grunnlag kunnskap om de grunnleggende om eksport og forberede deltakerne for videre studier innen eBSI Export Academy mer avanserte programmer.

Cert bilde

Programmet dekker følgende - Introduksjon til Eksportere - Introduksjon til International Trade - Internasjonale Betalingsmetoder - Introduksjon til eBusiness og Internet Marketing Du kan registrere deg for Introduksjon til International Trade & eBusiness program på eBSI Course Registrering Side og programmet er utviklet for at du skal kunne fullføre det over en helg hvis du ønsker det.

Ved gjennomføring av dette programmet vil du bli belønnet med et sertifikat for ferdigstillelse som du kan laste ned og skrive ut for dine poster og CV.

Supply Chain Management Kvalifikasjoner

Den IoSCM Supply Chain kvalifisering er tilgjengelig på nivå 1, 2, 3, 5, 6 og 7 og passer for enkeltpersoner på en pre-sysselsetting scenen som ønsker å utvikle ferdigheter og kunnskap til å støtte karriere oppføring, gjennom til de personene som har fått erfaring på et ledernivå og ønsker å utvikle seg til en toppledelsen rolle. Kvalifiseringen er utformet for å utvikle en forståelse av sentrale problemstillinger innenfor feltet og sikre sektorspesifikke ferdigheter og kunnskap er ervervet i tråd med den enkeltes karrieremål.

Logistikk Kvalifikasjoner Den IoSCM Logistikk og Transport kvalifisering er tilgjengelig på Levels 2, 3 og 5, catering for alle nye til sektoren gjennom til dem som har fått betydelig erfaring i sin karriere hittil.

Kvalifiseringen er utformet for å utstyre elevene med kunnskap om de viktigste prinsippene og prosesser i en logistikk og transport miljø, for å videreutvikle sin karriere i bransjen. Studentene vil få sektorspesifikke ferdigheter og kunnskap og tilegne seg en global bevissthet om logistikkoperasjoner for å sikre effektivitet og produktivitet.

Alle IoSCM kvalifikasjoner er anerkjent og godkjent av de høyeste britiske regjeringens utdanningsorganer og levert i tråd med britiske standarder for kvalitet og dyktighet.

NIVÅ 1 KVALIFIKASJONER Introduksjon til Supply Chain

Nivå 1 Introduksjon til Supply Chain er utviklet for personer på pre-sysselsetting som ønsker å utvikle sine ferdigheter og kunnskaper for å støtte innreise til en karriere innenfor næringer av logistikk, innkjøp, produksjon, logistikk, lager, transport eller import og eksport.

NIVÅ 2 KVALIFIKASJONER ADMINISTRERENDE forsyningskjeden

Nivå 2-kvalifisering er utformet for studenter som ønsker å etablere en karriere i forsyningskjeden feltet og for tiden holder minimal erfaring i bransjen. Kurset gir studentene til å utvikle tilsyns lederegenskaper samt utvikle kunnskap i bestemte områder av forsyningskjeden for å støtte karriereutvikling for fagfolk og effektivitet i driften for organisasjoner.

Nivå 3 KVALIFIKASJONER ADMINISTRERENDE forsyningskjeden

Nivå 3-kvalifisering er beregnet for studenter med to år eller mer erfaring i en forsyningskjede relaterte felt holder tilsynsledererfaring eller ønsker å flytte inn i en ledelse rolle. Kurset gir studentene til å utvikle lederegenskaper samt utvikle kunnskap i bestemte områder av forsyningskjeden for å støtte karriereutvikling for fagfolk og effektivitet i driften for organisasjoner.

LEVEL 5 KVALIFIKASJONER SUPPLY CHAIN

The Level 5 kvalifisering er beregnet for studenter med lang erfaring på ledernivå innen forsyningskjeden sektor og ønsker å utvikle seg til en toppledelsen rolle. Kurset gir studentene til å utvikle lederegenskaper samt utvikle kunnskap i bestemte områder av forsyningskjeden for å støtte karriereutvikling for fagfolk og effektivitet i driften for organisasjoner.

Nivå 6 KVALIFIKASJONER ADMINISTRERENDE forsyningskjeden

Nivået 6 kvalifisering er beregnet for studenter som ønsker å flytte inn i lederstillinger i forsyningskjeden. Kvalifiseringen utvikler forståelse av sentrale problemstillinger innenfor feltet, og dette fører til ledelsesfunksjoner.

NIVÅ 2 KVALIFIKASJONER logistikk og transport

The Level 2 kvalifisering i Logistikk og Transport er beregnet for studenter med begrenset erfaring i logistikk og transportsektoren, men som ønsker å etablere en karriere i feltet. Kurset utvikler ferdigheter og kunnskap som kreves for studenter til utvikling kunnskap og forståelse.

NIVÅ 3 KVALIFIKASJONER logistikk og transport

Nivå 3-kvalifisering i Logistikk og Transport er beregnet for studenter med minimum 2 års erfaring i logistikk og transport relaterte felt, som ønsker å utvikle nøkkel kunnskap i logistikk og transport ved tilsyns ledernivå. Studentene kan tilegne seg ferdigheter i bestemte områder av logistikk og transport for å støtte karriereutvikling.

LEVEL 5 KVALIFIKASJONER logistikk og transport

The Level 5 kvalifisering i Logistikk og Transport er beregnet for studenter med erfaring som arbeider på ledelsesnivå innenfor logistikk og transportsektoren og som ønsker å utvikle seg til en toppledelsen rolle. Kurset gir studentene til å utvikle seg for å støtte karriereutvikling og operativ ledelse kunnskap og ferdigheter.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra eBSI Export Academy »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
1 - 3 år
Deltid
Heltid studier
Pris
- Kontakt oss for programmer og prising
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato