Levering på digital: Vellykket implementering av kurs for digital transformasjon (DOD.5)

Generelt

Programbeskrivelse

Når en organisasjon ser ut til å utnytte mulighetene til digitale teknologier og bli en såkalt digital virksomhet, bestemmes seier ikke så mye ved å vellykket implementere teknologi som det handler om å gjøre grunnleggende endringer i en organisasjon. Dette vil omfatte reimagining prosesser, introdusere nye måter å jobbe på, bli datadrevet i beslutningsprosesser, fokusere på ansattes erfaring, omjustere ansvar, endre finansieringsmodeller og introdusere mer relevante beregninger. Det kan også kreve å håndtere den tekniske gjelden som har samlet seg på grunn av gamle systemer. Det kanskje vanskeligste av alle endringer å gjøre vil være å endre tankesett og bedriftskultur.

Målet med dette programmet er å hjelpe deg med å planlegge, sette opp og kjøre ditt digitale transformasjonsinitiativ på måter som øker sannsynligheten for forventede forretningsresultater.

Hvem skal delta på programmet?

Programmet er designet for de ledere som leder digitale transformasjonsinitiativer. Det vil også appellere til alle som enten sponser eller er ansvarlige for å implementere teknologiprosjekter.

Hovedfordeler

 • Få en klar forståelse av hva som må til for å lykkes med digital transformasjon.
 • Læringsverktøy og teknikker som gjør det mulig å realisere forventede utfall.
 • Bruke disse verktøyene og teknikkene på faktiske prosjekter.

135438_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg

Nøkkelemner

 • Definere byggesteinene til den digitale bedriften.
 • Velge riktig driftsmodell.
 • Forstå hvordan digitale investeringer skaper virkelig forretningsverdi.
 • Identifisere den beste Pathway å oppnå dine digitale ambisjoner.
 • Håndtere arvsystemer og teknisk gjeld.
 • Kartlegge en digital transformasjonsreise.
 • Identifisere og overvinne hindringer.
 • Analyse av interessenter og bygge strategier.
 • Definere beregninger og tilordne ansvar.
 • Bygge robuste og realistiske forretningssaker.
 • Utforme tiltak for å imøtekomme forskjellige typer digitale investeringer.
 • Tenk over rollen som IT-avdelingen.

Fakultet

Joe Peppard (programleder) er gjesteprofessor ved ESMT Berlin og hovedforskningsforsker, Center for Information Systems Research ved MIT Sloan School of Management. I tillegg er han adjunkt ved University of South Australia.

Med sin referansedisiplin i informasjonssystemer forsker, lærer og konsulterer Joe innen domenene IT-ledelse, digital strategi og innovasjon, utførelse av digitale transformasjonsprogrammer, og i rollen, strukturen og evnene til IT-enheten i samtiden organisasjoner. I en bransje drevet av frykt, usikkerhet og tvil, og hvor hypen er altfor vanlig, søker han å hjelpe forretnings- og IT-ledere med å forstå det hele og navigere en passende rute gjennom det som er et stadig mer komplekst landskap. Forskningen hans fokuserer på samtidsspørsmål og utfordringer som ledere står overfor i et miljø med akselererende teknologisk endring.

Funn fra studiene hans er publisert i ledende tidsskrifter som European Journal of Information Systems, MIS Quarterly Executive, MIT Sloan Management Review og Harvard Business Review. Han er assisterende redaktør av International Journal on IT / Business Alignment and Governance, og redaksjonsmedlem i European Management Journal, Journal of Strategic Information Systems og MIS Quarterly Executive.

I sin rådgivning har Joe jobbet tett med toppledere og styremedlemmer i store, sammensatte organisasjoner i både offentlig og privat sektor, rådgivet dem om IT og strategirelaterte forhold, utnytte informasjon og hvordan man kan låse forretningsverdien fra IT-en. investeringer. Han jobber også med en rekke teknologiselskaper ved å hjelpe dem med deres strategier, markedsposisjonering og vekst.

Sist oppdatert May 2020

Om skolen

ESMT Berlin was founded by 25 leading global companies and institutions. The international business school offers a full-time MBA, an executive MBA, a part-time blended MBA, an executive MBA/MPA, a ma ... Les mer

ESMT Berlin was founded by 25 leading global companies and institutions. The international business school offers a full-time MBA, an executive MBA, a part-time blended MBA, an executive MBA/MPA, a master’s in management, as well as open programs for individuals and customized executive education programs. Minimér