Lederskap i organisasjoner online MBA

Alliant International Univeristy School of Management

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Lederskap i organisasjoner online MBA

Alliant International Univeristy School of Management

Ledelse i Organisasjoner Online MBA

Online MBA Konsentrasjoner: Ledelse i organisasjoner

Det er mange ledere i næringslivet-folk med ferdigheter og kompetanse er nødvendig for å lede team og kontroll etablert prosesser. Det er færre ledere. Ledere innenfor organisasjoner gir langsiktig visjon, tenke ut kreative løsninger på problemer, og bryte ny mark for sine lag, bedrifter eller bransjer. Hvis du ønsker å åpne en ny fase av muligheten i din profesjonelle karriere, velger Ledelse i Organisasjoner konsentrasjon for Online MBA-program.

Dette tverrfaglige konsentrasjon alternativet trekker på kompetanse og kunnskap fra fagområdene ledelse, organisasjonsutvikling, business intelligence og analyse for å forbedre ytelsen som en leder for et bredt spekter av bransjer og anvendelser.

Hva du kan gjøre med denne Konsentrasjon

Som utdannet Online MBA med en konsentrasjon i Ledelse i organisasjoner, kan du fremme din potensial innenfor din nåværende organisasjon eller forberede seg nye muligheter i selskaper som søker innovative, "intrapreneurial" ledere.

Kurs i denne konsentrasjonen

  • Moderne tilnærminger til ledelse
  • Organisatoriske endringer og utvikling
  • entreprenørskap
  • Tilnærminger til administrerende Innovasjon og kreativitet

Inntakskrav - Alliant School of Management MBA

Opptak til Online MBA ved Alliant Høyskolen BI foregår seks ganger i året. Vi tar imot søknader fra bachelor-grad akademikere som deltok regionalt akkrediterte amerikanske universiteter eller internasjonal tilsvarende. Hvis din lavere grad var i en disiplin som ikke er relatert til virksomheten eller ledelse, kan du bli pålagt å ta ekstra grunnkurs før du begynner MBA-program.

Vi krever ikke at søkere til å ta Graduate Management Admissions Test (GMAT) før du bruker på School of Management, men vi vil vurdere score hvis du har tatt testen. Kandidater som ikke leverer en GMAT score må foreta et intervju med vår innleggelser ansatte. I tillegg søkere med en kumulativ lavere GPA under 2,75 vil trolig kreve avdelings godkjenning for aksept.

Krav og søknad materialer

Degree: En fireårig Baccalaureate grad eller tilsvarende fra en akkreditert universitet. Vi krever et minimum GPA på 2,75. Studenter med lavere gpas kan vurderes individuelt, basert på deres arbeidserfaring, profesjonelle sertifiseringer, etc.

Essay: En personlig uttalelse, basert rundt følgende emner (ikke overstige mer enn 250 ord per emne):

  • Beskriv en av dine faglige prestasjoner og hvordan det påvirket selskapet du jobber for;
  • Beskriv en krevende profesjonell situasjon, hvordan du håndtert det og hva du skulle ønske du ville ha gjort annerledes;
  • Hva er dine post-graduate school mål? Hvordan vil en høyere grad hjelpe deg å oppnå disse målene?

Cv: Oppdatert CV.

Engelskkunnskaper (International Students Only): Engelskkunnskaper må påvises av søkere som ikke tidligere er utdannet i engelsk. Minimum TOEFL score på 550 papir / 213 PC / 80 internett eller tilsvarende.

Etter all dokumentasjon er gjennomgått, vil MBA-programmet regissøren vurdere din søknad om aksept. Vedtak i programdirektør er endelige.

Bli en del av Alliant Legacy of Success

Siden 1952 har den Alliant School of Management MBA-programmet vært å skape ledere og innovatører forretningsbehov. Finn ut hvordan du kan fremme karrieren din med vår Online MBA. Kontakt oss i dag.

Alliant er et privat universitet akkreditert av Western Association of skoler og høyskoler (WASC). Vi er en lik mulighet arbeidsgiver og pedagog.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - San Diego, California
Studiestart : Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
USA - San Diego, California
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen