$close

Filtre

Se resultater

På nett Kurs i Strategisk ledelse 2022/2023

Å ta et online kurs er en utmerket måte for fagfolk og lærde å utvide sin kunnskap mens de fortsetter å oppfylle sine arbeids- og familieforpliktelser. Kursene kan tas på både en praktisk tid og sted for eleven og krever ofte et videregående diplom som en forutsetning. Hva er et online kurs i strategisk lederskap? Et kurs i strategisk ledelse trener forretningsfagfolk til å forbedre sin… Les mer

Å ta et online kurs er en utmerket måte for fagfolk og lærde å utvide sin kunnskap mens de fortsetter å oppfylle sine arbeids- og familieforpliktelser. Kursene kan tas på både en praktisk tid og sted for eleven og krever ofte et videregående diplom som en forutsetning.

Hva er et online kurs i strategisk lederskap? Et kurs i strategisk ledelse trener forretningsfagfolk til å forbedre sine lederegenskaper slik at de vil lykkes med å lede arbeidsplassen i tider med rask og fundamental forandring. Fagområder kan omfatte hvordan man delegerer ansvarlig og effektivt, hvordan man kan utnytte organisasjonskommunikasjon for å fremme bedriftsmål og hvordan ansette ansatte som omfavner endring. Analyse av forretningsutfordringer er også viktig for å gjøre dem til muligheter for vekst i virksomheten.

Å ta et online kurs i strategisk ledelse kan bidra til å utvikle bevissthet og ferdigheter som kan være til nytte for din arbeidsplass. Øvelsen av å forutse og tolke endring og hva det betyr for en bedrift som helhet, kan gjøre det mulig for en profesjonell å utnytte tidligere usett muligheter.

Når du bestemmer deg for å ta et online kurs i strategisk lederskap, må du huske på at kostnadene for kursene kan variere. Vanligvis skyldes dette skolens geografiske plassering, kostnaden selvfølgelig og om det er tilleggsavgift.

Et bredt utvalg av karrierer kan gjøre bruk av personer trent i strategisk lederskap. Strategiske ledelse fagfolk hjelper posisjon bedrifter for optimal funksjon med sikte på positiv organisasjonsutvikling. Personaleavdelingene bruker stab med strategisk ledertrening for å rekruttere, utvikle og beholde kvalitetsarbeidere på lang sikt. En profesjonell som driver en entreprenørbane kan også benytte seg av strategisk ledertrening. Ethvert felt som møter forandring og utfordringer i et forsøk på å gjøre dem til muligheter, kan bruke strategisk ledelse.

Gjør deg forberedt på en lederposisjon innen ditt valg. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
MIT Sloan School of Management (Get Smarter)
Cambridge, USA

En tradisjonell tilnærming til ledelse er ikke lenger tilstrekkelig i en verden som endrer seg eksponentiell.

En tradisjonell tilnærming til ledelse er ikke lenger tilstrekkelig i en verden som endrer seg eksponentiell. -
Kurs
Deltid
6 uker
Engelsk
Nettstudier
 
Management Development Centre International (MDCI)
London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland +1 Mer

Lås opp ledertankepotensialet ditt. Dette 2-dagersprogrammet leveres ansikt til ansikt online, i sanntid. Den er designet for å låse opp ledertankepotensialet, uavhengig av br ... +

Lås opp ledertankepotensialet ditt. Dette 2-dagersprogrammet leveres ansikt til ansikt online, i sanntid. Den er designet for å låse opp ledertankepotensialet, uavhengig av bransjesammenheng og ledelsesnivå, for å forbedre evnen til å tenke målrettet for å påvirke andre og lede veien videre. Alle deltakere vil oppnå en unik formel for å frigjøre deres tenkningspotensial for ledelse; oppnå innsikt i ulike tenkemåter som er avgjørende for lederutvikling; forbedre tankekompetansen for applikasjon på arbeidsplassen. -
Kurs
Fulltid
2 dager
Engelsk
Nettstudier
 
FutureLearn
Ann Arbor, USA

Bygg forhandlingsferdigheter og lær hvordan du bruker og anvender forhandlingsstrategier i livet ditt med University of Michigan.

Bygg forhandlingsferdigheter og lær hvordan du bruker og anvender forhandlingsstrategier i livet ditt med University of Michigan. -
Kurs
Deltid
7 uker
Engelsk
Nettstudier
 

Få et stipend på inntil USD 10 000

Se hvilke muligheter du kan få med stipendet vårt.
Disney Institute
Lake Buena Vista, USA

Sett lederskapets verdier og visjon til handling for å stimulere teamet eller organisasjonen til å trives.

Sett lederskapets verdier og visjon til handling for å stimulere teamet eller organisasjonen til å trives. -
Kurs
Engelsk
Nettstudier
 
Disney Institute
Lake Buena Vista, USA

Lag inkluderende ledelsespraksis. På Disney Institute har vi utviklet ledelsespraksis som inkluderer alle ansatte.

Lag inkluderende ledelsespraksis. På Disney Institute har vi utviklet ledelsespraksis som inkluderer alle ansatte. -
Kurs
Engelsk
Nettstudier