close

Filtre

Se resultater

På nett Kurs i Spilldesign 2021

Et kurs er et kort høyskoleprogram som dekker et bestemt emne. Det er generelt tilgjengelig for å gi studentene en introduksjon til et emne eller en bestemt opplæring i et spesialisert område. Hva er et online kurs i spilldesign? Fokuset på et spilldesign kurs er å lære studentene de ulike elementene som går inn i å skape spill. Kursene kan lære studenter om video- og dataspill sammen… Les mer

Et kurs er et kort høyskoleprogram som dekker et bestemt emne. Det er generelt tilgjengelig for å gi studentene en introduksjon til et emne eller en bestemt opplæring i et spesialisert område.

Hva er et online kurs i spilldesign? Fokuset på et spilldesign kurs er å lære studentene de ulike elementene som går inn i å skape spill. Kursene kan lære studenter om video- og dataspill sammen med tradisjonelle brettspill og kortspill. Studenter i et kurs kan lære om hvordan man produserer prototyper og testspill. Kurset kan omfatte designkonsepter og verktøy som brukes i spilldesign. Studentene kan også studere spillterminologi, spillmekanikk, spilleropplevelse og programmeringsspråk. Et kurs kan også dekke salgssiden av spilldesign og gå over temaer som lisensiering og markedsføring. Noen kurs kan også inkludere et prosjekt hvor elevene må skape eget spill basert på hva de har lært.

Studenter i et kurs i spilldesign lærer ulike ferdigheter for å hjelpe dem å lære å designe spill. De kan også få ferdigheter i programmering som kan brukes i andre karrierefelt.

Kostnaden for et kurs kan variere fra skole til skole. Kostnadene er generelt basert på undervisning, gebyrer og kostnader for forsyninger, for eksempel bøker. Det beste stedet å få et kostnadsoverslag er direkte fra en skole.

Å fullføre et spill design kurs kan hjelpe elevene å lære mer om deres ferdigheter i dette området. Dette kan gjøre det mulig for dem å bestemme seg for å komme inn i feltet i en oppføringsnivå eller for å fortsette sin utdanning for å tjene en grad i spilldesign. Noen studenter kan fullføre et kurs med det formål å utvikle sitt eget spill for å ta til markedet eller starte en frilanskarriere i spilldesign.

Hvis du er interessert i å lære mer om spilldesign tar kurs i spilldesign et godt alternativ.Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Western Iowa Tech Community College Distance Education
Sioux City, USA

Vi inviterer deg til å oppleve vårt onlineprogram i Video Game Development. Programmet utvikler ferdigheter i modellering, teksturering, grunnleggende skripting, kunstnerisk k ... +

Vi inviterer deg til å oppleve vårt onlineprogram i Video Game Development. Programmet utvikler ferdigheter i modellering, teksturering, grunnleggende skripting, kunstnerisk kunnskap og videospillrørledningen. -
Kurs
Fulltid
Deltid
Engelsk
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre