Filter
Kurs
Pacing: Alle

Beste studieprogrammer På nett Kurs i Spansk 2019/2020

Et kursprogram er et studieområde som fokuserer på spesifikke emner og ferdigheter. Online kurs er tilgjengelig hele året og kan brukes til å oppnå en grad, men de kan også fungere som et supplement for studenter som ønsker å forbedre sine eksisterende kvalifikasjoner.
Hva er et online kurs på spansk? Online spanske kurs gir studentene muligheten til å utforske et nytt språk ved å undersøke grunnleggende ordforråd, setningsstruktur og uttale. Studentene kan også finne klasser for hastighet spansk eller registrere seg for private leksjoner. Noen kurs selv dykker inn i bestemte dialekter for å unngå feilfortolkning og bedre internasjonal kommunikasjon. Tilleggsemner kan omfatte lingvistikk, gruppeopplæring eller opprinnelse av kulturelle termer.
Nettstudenter kan lære å snakke spansk ved å praktisere muntlige og skriftlige ferdigheter. Mengden arbeid som kreves for å bli flytende i spansk, indikerer en naturlig evne til å beholde informasjon mens du bruker den til virkelige situasjoner.Dette kan være nyttig i forretningsforhandlinger eller casestudier som foregår internasjonalt.

Spansk er talt i mange forskjellige land, noe som gjør online-kurs et populært alternativ for studenter som bor på avsidesliggende steder og de som bor i nærheten av en høyskolekampus. Kostnaden for innskriving avhenger typisk av hvilken skole du bestemmer deg for å delta og varigheten av kurset.
Et online kurs på spansk kan føre til jobbmuligheter i nesten alle felt. For eksempel kan studenter som har en naturlig evne til å undervise, hjelpe andre å lære spansk. For de som ønsker å leve eller jobbe i et annet land, tilbyr spansk også et kommunikasjonsmiddel som utvider studentens valgmuligheter for sysselsetting. I de fleste næringer anses tospråklige medarbeidere også for å være en verdifull ressurs, særlig når det gjelder markedsføring, helsevesen og administrasjon.
Tilpasningsevnen til elektroniske kurs gjør det generelt enkelt for elevene å oppnå sine pedagogiske mål. Videre gjør tilgjengeligheten til studiemateriell læring mer praktisk for studenter i alle aldre og bakgrunner. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

9 Resultater i Spansk

Cambridge Institute

Våre kurs, lansert i september 2012, inkludert utvikling av språkkunnskaper og oppkjøp av all kunnskap som kreves av de offisielle undersøkelsene ved University of Cambri ... [+]

Dette engelsk / spansk kurset vil tillate studenter fra hele verden å skaffe seg grunnleggende forståelse og praksis av grammatikk.

Den inneholder de fire språkkunnskapene: lesing, skriving, snakk og lytting , gjennom tekst, video og interaktive øvelser som automatisk korrigeres av systemet.

Dette kurset er gjort gjennom vår online plattform, som vil tilby ulike tema enheter i varierende nivåer av intensitet og vanskeligheter, avhengig av engelskspråklige av studenten.

Kurset inkluderer: undervisning og auditiv materiale, en nyhetsseksjon, lenker til noen av de viktigste nettstedene på engelsk eller spansk og en ordbok for å oversette alle ordene og uttrykkene.

... [-]
Spania Madrid
September 2020
Engelsk,Spansk
Heltid studier
3 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Preply

Har du noen gang drømt om å snakke det spanske språket flytende? Vår interaktive plattform vet hvordan du gjør drømmene dine til virkelighet og hjelper deg med å oppnå di ... [+]

Har du noen gang drømt om å snakke det spanske språket flytende? Vår interaktive plattform vet hvordan du gjør drømmene dine til virkelighet og hjelper deg med å oppnå dine språkmål. Preply Com har i flere år gitt studenter fra hele verden med kvalifisert hjelp.

Leter du etter en internasjonalt sertifisert veileder? Ikke noe problem. Her på vår nettside kan du bla gjennom en base av de beste spanske lærerne, se gjennom profiler og ansette en du liker mest. Tusenvis av lærte har allerede funnet at nettstudie er en praktisk, rask og kostnadseffektiv måte å ha en bedre forståelse av et språk på.

Vil du overvinne frykt for å snakke på fremmedspråk? Hvis ja, vil vår plattform sikkert komme til nytte. Bare planlegge din første online-leksjon med læreren som passer deg mest og begynner en spennende reise til spansk grammatikk, vokabular og uttale.... [-]

USA Brookline
September 2020
Spansk
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
Tico Lingo

Online spansk klasser med en Tico Lingo professor Studier og lær spansk online med en lokal Costa Rica spansk professor fra Tico Lingo . Sett inn din egen tidsplan og stu ... [+]

Online spansk klasser med en Tico Lingo Professor

Studer og lær spansk online med en lokal Costa Rica spansk professor fra Tico Lingo . Sett inn din egen tidsplan og studer emner som interesserer deg mest. Registrer deg før eller etter et nedsenkningsprogram og motta 15% rabatt på online-klasser!

Kostnad per time: $ 23 / time

Koble over Skype med en spansk spansk professor fra Costa RicaSett din egen tidsplan (vi anbefalte 1 timers klasser)Motta en 15% rabatt med nedsenkingsprogramregistrering [-]
Costa Rica Heredia
Åpen påmelding
Spansk
Heltid studier
Deltid
1 time
Nettstudier
Les mer på norsk
Lingoci

Nyt online spanskundervisning med en erfaren, innfødt veileder. Følg en plan som er skreddersydd for dine individuelle behov. Vi er rangert 4,8 stjerner av 5 av studenter ... [+]

Lær spansk raskt.

Nyt online spanskundervisning med en erfaren, innfødt veileder. Følg en plan som er skreddersydd for dine individuelle behov. Vi er rangert 4,8 stjerner av 5 av studenter fra hele verden.

Interaktiv, tilpasset

Forbedre spansken raskt med leksjoner som er skreddersydd for ditt nivå, mål og interesser. Du lærer online (via Skype) med en dedikert veileder, kommuniserer og deler læringsmateriell som du ville i et klasserom.

Lær hvor som helst, når som helst.

Lær til tider som passer deg fra alle steder. Vår avanserte planleggingsteknologi gjør at du enkelt kan bestille leksjoner. Du kan til og med legge dem direkte til din online kalender og motta e-post og SMS påminnelser for å holde deg organisert.... [-]

Spansk
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
Eureka School of Spanish Language

Det er kurs for alle nivåer av spansk, fra nybegynnernivå til det mest avanserte nivået. ... [+]

Anbefalte klasser for studenter som ikke har mye tid og ikke klarer å delta i en ansikt til ansiktsklasse.

Anbefalte klasser for studenter som ikke har mye tid og ikke klarer å delta i en ansikt til ansiktsklasse. Det er kurs for alle nivåer av spansk, fra nybegynnernivå til det mest avanserte nivået.

Kursene er utviklet for de som ønsker å lære eller forbedre sitt spansknivå fra deres hjem siden alt du trenger er Internett-tilkobling og å installere Skype for å delta i klassene.

[-]
Spania Madrid
Åpen påmelding
Spansk
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
Distance Learning Centre

Målet med den spanske A nivå kurset er å fremme anskaffelse av fire grunnleggende ferdigheter: å lytte til, snakke, lese og skrive det spanske språket. Den gjør dette inn ... [+]

Målet med den spanske A nivå kurset er å fremme anskaffelse av fire grunnleggende ferdigheter: å lytte til, snakke, lese og skrive det spanske språket. Den gjør dette innenfor en struktur av fem deler.

Denne A Level Course dekker den nye Edexcel lineær pensum sikter til eksamen i mai / juni 2018 eller senere år.

Kurset dekker følgende 8 enheter:

Enhet 1: La evolución de la Sociedad Española Enhet 2: La cultura Erklæring y Artística en el mundo de habla Hispana Enhet 3: Litteratur valg: Bodas de sangre av Lorca Unit 4: AS lytting, lesing og oversettelse Unit 5: La inmigración y la Sociedad flerkulturelt española Unit 6: La dictadura franquista y la transición a la Democracia Unit 7: Litteratur valg: Crónica de una muerte Anunciada av Gabriel García Márquez Unit 8: A-nivå lytting, lesing og oversettelse ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Åpen påmelding
Engelsk,Spansk
Deltid
700 timer
Nettstudier
Les mer på norsk
BRIC Language Systems

Ekspertene er enige-lære spansk er en fordel når det kommer til å vokse en virksomhet sør for grensen. Corporate gigantene har mislyktes internasjonalt fordi de ikke for ... [+]

Ekspertene er enige-lære spansk er en fordel når det kommer til å vokse en virksomhet sør for grensen. Corporate gigantene har mislyktes internasjonalt fordi de ikke forstår den lokale kulturen. Hvis du ønsker å lykkes i Latin-Amerika du trenger å snakke språket og forstå kulturen.

La de spanske språket opplæring eksperter på BRIC Språk Systems hjelpe deg å lykkes i din internasjonale bestrebelser ved å utnytte våre forretningsfokuserte spansk språkkurs og tjenester.

BRIC Kurs Feature:

Native lærere som bor i stedet Skreddersydde kurs for hvert selskap kulturell opplæring Læringssystem for hvert språk Bransjefokus fokus~~POS=HEADCOMP Virkelige steder, bedrifter, expat klubber ... [-]
USA New York
September 2020
Engelsk,Spansk
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
BRIC Language Systems

Ønsker du å lære å snakke spansk flytende? Registrer deg for en gratis prøveversjon i dag og våre spanske Eksperter vil avgjøre det beste nivået for deg, basert på din nå ... [+]

Ønsker du å lære å snakke spansk flytende? Registrer deg for en gratis prøveversjon i dag og våre spanske Eksperter vil avgjøre det beste nivået for deg, basert på din nåværende spansktalende og lytteforståelse. Vi tilbyr alt fra nybegynner gjennom avansert nivå spansk kurs. Når du har fullført den gratis prøveperioden, får du velge hvor mange klasser du ønsker å kjøpe.

Gruppe alternativer

BRIC er en-til-en undervisning gi den mest personlig oppmerksomhet og frihet til å lære i ditt eget tempo. Private gruppetimer tilbyr muligheten for familier, venner og kolleger for å lære sammen deling i spenningen av å lære spansk og om historien og kulturen i Mexico. Vår Åpen Gruppetimer tilby samme mulighet til å lære sammen med andre samtidig møte nye mennesker med samme interesser. Open Group åpner for muligheter for nettverksbygging med folk som allerede driver virksomhet i Mexico.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk,Spansk
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
Of Course Learning

Kurset dekker conversational spansk som du kan bruke i hverdagen virkelige situasjoner, både hjemme og på reise i utlandet. Før ferien i år, bygge tillit i å spørre og fø ... [+]

Kurset dekker conversational spansk som du kan bruke i hverdagen virkelige situasjoner, både hjemme og på reise i utlandet.

Før ferien i år, bygge tillit i å spørre og følge instruksjonene, bestille mat på en restaurant, reiser med offentlig transport. Ikke bekymre deg for å betale riktig beløp for ting eller bestiller hotellrom.

Først dekker kurset nøkkelen, målrettet vokabular og du vil følge virkelige samtaler mellom to eller flere spansk snakker. Da vil du kunne din egen spanske evner til å teste med modulære vurderinger og praksis tids videoer.

Høydepunkter Dekker de mest brukte ord og uttrykk Test dine lytte og skriveferdigheter som du går ... [-]
USA USA Online Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Åpen påmelding
Engelsk
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk