Filter
Kurs
Pacing: Alle

Beste skoler På nett Kurs i Sikkerhet 2019

Mange studenter finner det vanskelig å finne tid til jobb mens de studerer for en grad. Fjernundervisning gjør det mye enklere å oppnå denne prestasjonen ved å fjerne kravet om å reise til et fysisk sted. Melde deg på nettkurs for å forfølge din karriere og utdanning samtidig.

Hva er et online kurs i sikkerhet? Sikkerhet er et bredt studieområde som kan inneholde mange forskjellige fagområder. I den mest grunnleggende forstanden forbereder studiet sikkerhet studentene til karriere innen videoovervåkning, overvåking og sikring. Et stort sikkerhetsområde omhandler cybersikkerhet og fokuserer generelt på informasjonssystemer og hvordan de sikres dem. Ingeniør- og teknologistudier kan innlemme sikkerheten ved å fokusere på utvikling av nye sikkerhetsteknikker og -teknologi.

Etter å ha fullført et kurs på nettet, får studentene mange fordeler for sin karriere.I tillegg til å ha mulighet til å jobbe uten å vente på at studiene skal avsluttes, kan høyere stillinger forfølges og en høyere lønn kan oppnås.

Kostnaden for å ta online kurs i sikkerhet varierer med flere faktorer som alltid bør tas i betraktning. Disse kan omfatte den spesifikke skolen og programmet, studiestaten og statusen til studenten. Undersøk dine valg før du registrerer deg for å få en forståelse av undervisningen.

Som en viktig del av den moderne verden er karrierer i sikkerhet mange og etterspurt. Det kan være mulig å finne generell karriere som leder et sikkerhetshold eller overvåke et selskaps sikkerhetsstyrke. På teoretisk side er stillinger tilgjengelig for utvikling og prosjektering av ny teknologi i sikkerhetsfeltet. Hvis du er interessert i informasjonssikkerhetsområdet, er det også mulig å jobbe i informasjonsteknologiavdelingen til mange selskaper.

Online kurs gir folk rundt om i verden å studere og spesialisere seg. For å starte opplæringen, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle ut hovedskjemaet.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Sikkerhet

E-Careers

Tar sikte på å videreutvikle din kunnskap om Cisco nettverksmiljø ved å studere denne Cisco Certified Network Professional (CCNP) rutere og svitsjer Course med Live-Labs. ... [+]

Hva er målene med dette kurset?

Mestre de nettverk konsepter for å administrere en liten eller mellomstor bedriftsnettverk. Denne pakken inkluderer også tilgang til Live Labs, der du kan utvikle dine praktiske IT-ferdigheter i et arbeidsmiljø du kan føle deg trygg på, uten å måtte investere i din egen maskinvare. De integrerte lab guider vil også gå gjennom en rekke emner, men du kan også fritt streife for å få en mer selvstendig forståelse.

Cisco: ROUTE

Hvordan planlegge rutetjenester for et bedriftsnettverk. Implementering av en EIGRP-basert løsning for å gi bedre nettverk konvergens, IPv6 overgang støtte og mer effektiv intern ruting. Når og hvordan du distribuerer IPv4 omfordeling og bane kontroll. Hvordan koble et bedriftsnettverk til en ISP nettverk for ekstern tilgang til interne ressurser. ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online Slough
Åpen påmelding
Engelsk
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk