close

Filtre

Se resultater

På nett Kurs i Lingvistikk i Australia 2021

Kursene tilbys på mange måter som bidrar til å møte behovene til en variert studentmassen. Fra standard studie i klasserommet til sommeren klasser og selv online tilbud, muligheter ta høyere utdanning har aldri vært enklere. Lingvistikk er vitenskapen basert studie av menneskelig språk. Sine studenter søker å forstå sammenhengen, struktur, og betydningen av språk ved å sammenligne eks… Les mer

Kursene tilbys på mange måter som bidrar til å møte behovene til en variert studentmassen. Fra standard studie i klasserommet til sommeren klasser og selv online tilbud, muligheter ta høyere utdanning har aldri vært enklere.

Lingvistikk er vitenskapen basert studie av menneskelig språk. Sine studenter søker å forstå sammenhengen, struktur, og betydningen av språk ved å sammenligne eksisterende menneskelige språk og studere deres likheter og forskjeller. Områder i studien omfatter fonologi, semantikk og syntaks.

Australia har den tredje største antall utenlandske studenter i verden til tross for at et samfunn av bare 23 millioner. Dette er sterke akademiske bevis, men australske institusjoner er like høyt rangert som byene som huset dem rundt fedreland.

På nett Kurs i Lingvistikk i Australia

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
FutureLearn
Brisbane City, Australia

Lær hva fonikk er og hvordan du lærer det de første årene.

Lær hva fonikk er og hvordan du lærer det de første årene. -
Kurs
Deltid
2 uker
Engelsk
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Relaterte studiefelter